Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

MexikóRali

WRC: Ogier mindent vitt Mexikóban

A Citroen francia pilótája Monte-Carlo után második győzelmét aratta a rali-világbajnokság idei szezonjában, mi több, maximális pontszámmal zárta a mexikói küzdelmet.

részletek

WRC: Ogier az élen, megvádolták a Citroent

A címvédőnek izgalmas napja volt a Mexikó Ralin, Kris Meeke pedig megvádolta korábbi csapatát, a Citroent - Ott Tanak közben már a második helyért támadhat.

részletek

Mexikó: Ogier vezet, szörnyű nap a Hyundainál

Mindhárom i20 WRC bajba került, kettő pedig ki is esett már, hiába volt ott a legjobb három között - Sebastien Ogier elégedett lehet, de Elfyn Evans, Kris Meeke és Ott Tanak sem panaszkodhat.

részletek

Ogier behúzta a Mexikó Ralit és az élre állt

A címvédő megőrizte, sőt növelte is szombatról hozott előnyét a szezon harmadik versenyén, amely után ismét átvette a vezetést az összetettben. Sebastien Loeb ötödik hellyel tért vissza a WRC-be.

részletek

Ogier három szakaszra a mexikói győzelemtől

Sok minden történt a Mexikó Rali második teljes versenynapján, amely során egy ideig a visszatérő Sebastien Loeb is vezetett, de a címvédő jött ki mindebből a legjobban.

részletek

Mexikó Rali: Sordo az élen, Loeb a nyomában

A visszatérő kilencszeres világbajnok rögtön az első napon szakaszt tudott nyerni és pár másodpercre van attól, hogy vezesse a futamot – Elfyn Evans navigátora viszont agyrázkódást szenvedett, így ők feladták a küzdelmet.

részletek

Trump miatt tűnhet el egy WRC-futam

Komoly bajban lehet a Mexikó Rali az Egyesült Államok elnöke miatt - vajon más futamokra is hatással lesz majd a későbbiekben?

részletek

Meeke és a Citroen karnyújtásnyira a sikertől

A brit pilóta félperces előnnyel várhatja az utolsó két pályát, Sebastien Ogier hibázott, Dani Sordo óriási iramban zárkózik - nagyjából így lehet összefoglalni a Mexikó Rali szombati napját.

részletek

Mexikó: Meeke vezet, túlmelegednek az új WRC-k

Megküzdenek a mexikói hegyi levegővel az új generációs WRC-k, gyakorlatilag mindenki ugyanazzal a problémával bajlódott - a rövidített első nap után Kris Meeke vezet és csak Ogier van hozzá közel.

részletek

Közúti baleset miatt csúszik a Mexikó Rali

A túlbonyolított szervezés mellékhatása: rögtön törölni kell a WRC-futam első két gyorsasági szakaszát, magyar idő szerint nem sokkal éjfél előtt rajtolhat csak el a mezőny.

részletek

Amikor nem adja ki - Bakik Mexikóból

A rali néha könyörtelen sport, erről számtalan pilóta meggyőződött már a Mexikó Ralik során is.

részletek

Mexikó Rali: Latvala idei első győzelme

Nem történt fordulat: a finn Jari-Matti Latvala végig vezetve szerezte meg idei első győzelmét, egyben első pontjait - csapattársa, a szintén VW-vel versenyző Sebastien Ogier futott be másodikként.

részletek
Olvastad már?