Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 1. szombat

Maylander

„Schumachernek a Haas is jó lesz”

Bernd Maylander szerint az Alfa Romeo jobb lett volna Mick Schumacher első F1-es csapatának, de a Haas is jó lesz - ő látja benne a potenciált ahhoz, hogy nagy dolgokat érjen el.

részletek

Melyik pilótát a legnehezebb felvezetni?

Az F1-es biztonsági autó legendás sofőrje, Bernd Maylander a sorozat hivatalos podcastjében árulta el, milyen élmény Schumachert, Vettelt, Hamiltont, vagy éppen Rosberget felvezetni egy futamon. Azt is megtudtuk, kivel van a legnehezebb dolga.

részletek

Mayländer: Verstappen a személyes kedvenc, ő a legjobb a világon

Rangsort állított fel a világ legjobb versenyzőiről a biztonsági autó pilótája a Formula.hu kérésére. A Formula-1 hatszoros világbajnoka nála csak a második helyre férhet.

részletek

Michelisz Norbert az év versenyzője Magyarországon

A 2019-es szezon végén is összegyűlt Magyarország autóversenyző közösségének színe-java, hogy részt vegyen kiadónk évzáró rendezvényén, az idei legjobbak pedig átvehessék megérdemelt díjaikat. Az este díszvendégét, Bernd Mayländert senkinek sem kellett bemutatni.

részletek

Díszvendégünk: Bernd Mayländer

Bernd Mayländer a motorsport világának egyik csendes legendája: változatos versenyzői pályafutás áll mögötte, két évtizede pedig a Formula-1-es futamok biztonsági autóját is vezeti. Az Autósport és Formula Magazin örömmel jelenti be, hogy a 48 esztendős német pilóta december 12-én díszvendégként érkezik lapunk hagyományos évadzáró eseményére, a TOP50 magyar autóversenyző gálára.

részletek

A másik nap versenyzője a Brazil Nagydíjról

Az esős interlagosi futamról Max Verstappen remeklése jut eszünkbe, pedig valaki más számára szintén ez volt az év tetőpontja: Bernd Maylandert, a biztonsági autó sofőrjét ötször is pályára küldték.

részletek

Mégis hogyan menne a safety car gyorsabban?

A versenyzők indulatai gyakran a biztonsági autón és annak pilótáján csapódnak le. Így látja a Mercedest 17 éve vezető Bernd Maylander az őt érő kifogásokat.

részletek

A virtuális biztonsági autó sohasem fogja helyettesíteni az igazit

Bár már két hétvégén is tesztelték a virtuális safety cart az F1-ben, az FIA szerint még koránt sem biztos, hogy jövőre élesben is bevetnék, azt pedig végképp nem tudják elképzelni, hogy valaha is teljesen átvegye a tényleges biztonsági autó helyét.

részletek