DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

„Schumachernek a Haas is jó lesz”

Bernd Maylander szerint az Alfa Romeo jobb lett volna Mick Schumacher első F1-es csapatának, de a Haas is jó lesz - ő látja benne a potenciált ahhoz, hogy nagy dolgokat érjen el.

A hírek szerint a Haasnál debütálhat a Formula-1-ben a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia, Mick - az Alfa Romeóhoz pletykálták 2021-re, de ott végül meghosszabbították a Raikkönen-Giovinazzi párost, így nincs másopció, mint a jelenleg pilóta nélkül álló Haas istálló, amelynek szintén erős kötődése van a Ferrarihoz. Mindez persze még nem biztos, de a biztonsági autót vezető Bernd Maylander is így látja...

miki



"A Haas még mindig egy jó lehetőség egy újonc számára, hogy elkezdje a pályafutását. Én jobban preferáltam volna az Alfa Romeót, mert ők valamivel közelebb állnak a Ferrarihoz, de kezdetnek ez is jó. Günther Steiner egy nagyszerű személyiség, akivel együtt felépíthetnek valami csodálatosat" - mondta Mick Schumacher F1-es debütálásával kapcsolatban Maylander a Sport1.de-nek adott interjújában.

"Mick Schumacher igazán gyönyörű dolgokat érhet el a Formula-1-ben, ha az utóbbi szezonokat nézzük, akkor én nagyon hiszek benne. Most ő vezeti a Formula-2-es bajnokságot és szerintem meg is fogja azt nyerni. Megvan benne a potenciál ahhoz, hogy sikeres legyen az F1-ben és nagy dolgokat hozhat össze" - tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: