DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Martins

Doohan idén először nyert, Vesti ellépett

Magabiztos rajt-cél győzelmet aratott az Alpine-akadémista ausztrál az F2-esek hungaroringi főfutamán, megelőzve a bajnoki előnyét visszaépítő dánt.

részletek

Formula-2: Dupla ART-dobogó, Vesti nullázott

Domináns teljesítménnyel nyerte meg Victor Martins az F2-esek főfutamát, Theo Pourchaire pedig kihasználta bajnoki riválisa hibáját és hat pontra zárkózott a bajnokságban.

részletek

Formula-2: Sima Bearman-győzelem a főfutamon

Oliver Bearman magabiztos győzelmet aratott az F2-esek főfutamán Barcelonában, Victor Martins pedig az alternatív stratégiának köszönhetően a hetedik helyről indulva állhatott fel a dobogóra.

részletek

Formula-2: Vesti nyerte az esős sprintet

Frederik Vesti diadalmaskodott az F2-esek zuhogó esőben kezdődő, a végére azonban szárazba váltó sprintfutamán. Theo Pourchaire zseniális teljesítménnyel hét helyet javítva második lett.

részletek

Formula-2: Hihetetlen dráma a futam végén, 11-en fejezték be a sprintet

Filmbe illő jelenettel zárult az F2-esek sprintfutama: az utolsó körben az élről esett ki az első két pilóta, a végén pedig 17 éves futamgyőztest avattak a bakui utcák.

részletek

Forogtak az esélyesek, Vestié a főfutam - F2

A Mercedes protezsáltjának győzelmével ért véget a szaúd-arábiai F2-es hétvége, miután mindkét esélyes, Martins és Bearman is hibáztak a főfutamon.

részletek

F2: Óriási izgalmak a dzsiddai sprinten

Biztonsági autót, balesetet és izgalmas csatákat hozott a juniorkategória szaúdi sprintversenye, amely végén Iwasa állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

részletek

Formula-2: Ők küzdenek idén az F1-es álomért

A Formula-1-hez hasonlóan a juniorok is újra pályára gurulnak március első hétvégéjén Bahreinben, a Formula-2 mezőnye pedig idén is hemzseg az F1-es csapatok által támogatott tehetségektől.

részletek

Piros zászlós végjáték, Martins az F3 bajnoka

Balesettel és megszakítással ért véget a Formula-3 monzai idényzárója, amelyen percekig nem lehetett tudni, ki is lett a bajnok: végül Victor Martins egy időbüntetéssel együtt is feljutott a csúcsra.

részletek

Zhou bemutatkozhat, de mi lesz az Alpine-akadémistákkal?

Az Osztrák Nagydíj pénteki első szabadedzésén lehetőséget kap az F2-es bajnokság éllovasa, Guanyu Zhou, hogy az Alpine-nal körözhessen. Ám a juniorok közül nem egyedül ő vár élete lehetőségére.

részletek