DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Madrid

Nizza, Madrid, Hollywood és a szerencsés Hamilton – pénteki F1-es hírek

Lehetséges új nagydíjrendezők, a 11. csapat a Hungaroringen, fejleszt a McLaren és az Alpine, Ricciardo már Faenzában. Ilyen témákról írtunk július 14-én.

részletek

Nizzában és Madridban is lehet F1-es futam?

Franciaország egy városi F1-es nagydíj lehetőségét vizsgálja, Madridban pedig magabiztosak a jövőt illetően, de egyiket se vegyük készpénznek.

részletek

Hamilton: Barcelona és a Hungaroring maradjon!

Megvédené a klasszikus helyszíneket Lewis Hamilton, a mezőny spanyol versenyzői viszont el tudnák képzelni, hogy Madridba költözzön hazájuk nagydíja.

részletek

A fejlesztési versenyben maradhat le az Aston Martin?

Fernando Alonso figyelmeztet rá: rendszeresen fejlesztget csapata, de egyelőre nem hozott olyan nagy léptékű csomagot, mint a Ferrari vagy a Mercedes.

részletek

Bukás, Madrid, Hamilton és a Ferrari – pénteki hírek

Jordan Hamiltonról, Schumacherről és a Ferrariról beszélt, balesettel indult a MotoGP-szezon, Madrid még mindig versenyre pályázik – március 24. F1-es hírei.

részletek

Európai főváros jelentkezett F1-es nagydíjrendezésre

Bár a Spanyol Nagydíj szerződésével egészen 2026-ig rendelkezik Barcelona, az ország fővárosa, Madrid nyílt levélben jelezte: szívesen átvenné a futamot a katalánoktól, kész szerződést is aláírni.

részletek

Exkluzív interjú a Dakar-címvédő Nani Romával

Motor után autóval is megnyerte a Dakart, s egy teszt erejéig már egy versenykamionba is beült. A kétszeres győztes Nani Romát többek közt az idei csapatutasításról és a címvédés esélyéről kérdeztük.

részletek

Exkluzív: Ken Block a „cicik megmentéséért”

A madridi Gymkhana GRiD befejezéseként a legnagyobb sztárok zárt sajtótájékoztatót tartottak, ahol Ken Block új Gymkhana-videója mellett arról is beszélt, mire szánja a győzelméért kapott 10000 eurót.

részletek

GRiD Exkluzív – Blocknak nem volt ellenfele

A tavalyi vereség után Ken Block idén visszavágott, és fölényes teljesítménnyel nyerte meg a Supercars kategóriát a Gymkhana GRiD döntőn. A madridi közönség pazar show-t láthatott.

részletek

GRiD Exkluzív: Fehér füst és motorzaj

Holnap, azaz szombaton rendezik az év utolsó, egyben legnagyobb nemzetközi gymkhana-versenyét Madrid közelében – a csütörtöki médianapot követően ma már az autóké volt a főszerep.

részletek

Exkluzív: Versenyzőből popsztár – Shane Lynch

A Gymkhana GRiD-en több sokoldalú résztvevővel találkoztunk, de senkire nem igaz ez annyira, mint Shane Lynch-re, aki versenyzőből popsztár és színész lett, ám ma is csak a vezetés érdekli igazán.

részletek

Gymkhana GRiD Exkluzív: Sztárparádé Madridban

A madridi Gymkhana GRiD első sajtótájékoztatóján az eseményen megjelent legnagyobb sztárokat arról kérdezték, hogy mit várnak a dinamikusan fejlődő sorozat idei szezonzárójától?

részletek