Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Lynn

Újonc vezette győzelemre a BMW-t Valenciában

Jake Dennis a pole-ból indulva, végig vezetve nyerte meg a Valencia ePrix második futamát, míg a dobogót Norman Nato büntetése után André Lotterer és Alex Lynn tette teljessé. A vb-éllovasok nulláztak a gyenge időmérő után.

részletek

Elvették Vergne dobogóját, amiért nem csinálta, amit nem volt szabad

A sértetlennek nyilvánított Alex Lynnt kiengedték a kórházból a második Diriyah ePrix végét jelentő „repülőgép-balesete” után, de a pályán történtek utólag bizarr ítéletekhez és a végeredmény teljes átforgatásához vezettek.

részletek

Akik a Formula-1 előszobájában ragadtak, 3. rész

Az utóbbi években számos precedens volt reményteljes karrierek kisiklására, méghozzá elsősorban anyagi okok miatt. Összeállításunk harmadik részében szintén olyan neves nevelőszériákban élmenő tehetségeket mutatunk be, akik bár az ott mutatott teljesítményük alapján kiérdemelték, de végül nem jutottak F1-es üléshez, viszont később a Formula-E mentőövet dobott számukra.

részletek

A Manornál versenyez a Williams tehetsége

Alex Lynn számára lehet, hogy bezárul az F1 kapuja a Williams részéről, de találhat megoldást - a 23 éves pilóta más sorozat felé veheti az irányt, vagy csak "kerülőutat" választ?

részletek

Még reménykedik a Williams elfelejtett tehetsége

Egy évvel ezelőtt úgy tűnt, hogy a 2014-es szezon GP3-as bajnoka, Alex Lynn egy szép napon lehetőséget kap a Williams-nél, de úgy tűnik, hogy az ifjú Lance Stroll hamarabb bejut az F1-be - a brit a Formula.hu-nak elárulta, hogyan látja most a helyzetét.

részletek

A Williams tehetsége sürgeti csapatát

Sem Felipe Massa, sem pedig Valtteri Bottas nem rendelkezik szerződéssel 2017-re a Williamsnél - ez akár azt is jelentheti, hogy új tehetségek mutatkozhatnak be a csapatnál, legalábbis Alex Lynn ebben reménykedik.

részletek

GP2: Nagy felzárkózások után holtverseny a tabella élén

A Williams által pártfogolt Alex Lynn nyerte a GP2 sprintfutamát Hockenheimben, mögötte azonban igazán látványos csaták zajlottak a pontszerző helyekért, amiről a felzárkózó pilóták gondoskodtak.

részletek

Miért esett vissza ennyire a Williams?

Az elmúlt években számos dobogót elérő F1-es csapat nagyon gyengén szerepelt az utolsó pár nagydíjon. Bottas szerint a fejlesztési versenyben maradtak csúnyán alul, bármit is próbálnak ki, nem hozza a várt eredményeket.

részletek

A Williams már a jövőre készült Barcelonában

A grove-i F1-es istálló már 2017-re készülve vetett be egészen új első és hátsó szárnyakat a barcelonai tesztnapon, de Alex Lynn szerint csak a harmadik szektorban mehetett gyorsan.

részletek

GP2: Fontos győzelem a baleset árnyékában

Az idény második versenyét Alex Lynn nyerte Barcelonában, aki jövőre már az F1-ben szeretne lenni, a bajnokságot Pierre Gasly vezeti, akinek ugyanilyen ambíciói vannak. A GP3-ban thai győzelem született.

részletek

Túlteljesített tavaly a Williams tesztpilótája

Alex Lynn mindössze egyszer kapott lehetőséget az autó vezetésére, emellett pedig sok időt töltött a grove-iak F1-es szimulátorában - Claire Williams szerint túl sokat is.

részletek

Valakinek a karrierje múlhat 2016-on

Van egy pilóta, aki 2014 megnyerte a GP3-at, tavaly pedig remek teljesítményt nyújtott a GP2-ben, ráadásul felkarolta a Williams F1-es csapata is - de lehet, hogy jövő már nem lesz ilyen kecsegtető.

részletek