DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 26. vasárnap

Loeb

Prodrive Hunter - A világ első hiperterepjárója

A Prodrive bemutatta a Huntert, egy 600 lóerős, négykerék-meghajtású, terepjárót, amely páratlan képességekkel és teljesítménnyel rendelkezik, így gyakorlatilag bármilyen körülmények közt megállja a helyét.

részletek

A DTM-ben is felbukkanhat idén Sebastien Loeb

A sokoldalú ralilegenda a hírek szerint a Red Bull–Ferrarit teszteli Spában. A 2021-es csapatbajnok AF Corse istállónál pedig jó pár versenyre kiadó egy hely az idei szezonban.

részletek

Sebek döntője: Loeb a bajnokok bajnoka

A Solbergeket és Ekströmöt búcsúztató Sebastien Loeb, valamint a szombathoz képest megtáltosodó Sebastian Vettel csapott össze a Bajnokok Tornája egyéni versenyében – parádés négymenetes döntőben dőlt el a cím sorsa.

részletek

Dakar: Al-Attiyah negyedszer nyert, Loeb második

Végig kézben tartotta a 2022-es Dakar Ralit Nasser Al-Attiyah. A végén 49 másodpercen múlt, hogy nem az elektromos Audi, hanem a Toyota nyerte a legtöbb szakaszt idén.

részletek

Dakar: Hármas Toyota siker, új éllovas a motorosoknál

Kiválóan alakult a 9.szakasz a Toyota számára, miután Giniel de Villiers nyerte a napot, mögötte pedig két márkatársa zárt az első háromban. A motorosok között Matthias Walkner vette át a vezetést.

részletek

Dakar: Négyes csatában Ekström szakaszgyőzelmet szerzett

A három elektromos Audi és Loeb 395 kilométeren át küzdöttek az első helyért a Dakar 8. szakaszán. Három másodpercen múlt, hogy a német márka ne sajátítsa ki az első három pozíciót. Két keréken Sunderland visszavette a vezetést, miközben újabb gyári motoros és quados élmenő adta fel.

részletek

Dakar: Loeb nyert a pihenőnap után, összekötőn esett ki a motoros élmenő

Vasárnap megkezdődött a Dakar Rali második félideje. Sebastien Loeb kézben tartotta a gyorsaságit, a motorosoknál viszont felbolydult a sorrend: Adrien van Beveren a negyedik helyről állt az élre, Daniel Sanders búcsúzott.

részletek

Dakar: Terranováé a péntek, Loeb eltévedt

A Prodrive pilótája 2015 óta először nyert szakaszt, a csapat örömét azonba beárnyékolta a csapattárs idővesztesége. A motorosoknál rövidítették a szakaszt, amelyen Daniel Sanders nyert.

részletek

Dakar: Al-Attiyah harmadik sikere, Petrucci villogott

Rendkívül szorosan alakult az autósoknál a leghosszabb negyedik szakasz, amelyen büntetés döntött az első helyről. A motorosoknál kettős Honda-siker született, de Petrucci volt a fő sztár.

részletek

Dakar: Először nyert szakaszt az elektromos Audi

Carlos Sainz révén történelmi részsikert aratott az Audi RS Q e-tron, összetettben viszont a felfüggesztett eltiltást kapó Nasser Al-Attiyah növelte az előnyét. A motorosoknál új győztest avattak.

részletek

Loeb nyerte a Dakar második szakaszát

A francia három év után aratott részsikert a Dakaron: az összetettben második helyen áll Al-Attiyah mögött. A motorosoknál megkavarodott a sorrend, Sunderland állt az élre, Petrucci pedig kiesett.

részletek

Eladó a ralilegenda csodálatos versenyautója

Sebastien Loeb csapata eladásra kínálja azt a 2016-os gyártású Peugeot 208 R5 T16 versenyautót, amellyel maga a kilencszeres WRC bajnok is versenyzett – és győzött – 2017-ben.

részletek