DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Loeb

Elromló emelő, széteső futómű: így mentek füstbe Loeb Dakar-győzelmi reményei

Ma reggel még volt esélye megszerezni karrierje első Dakar-győzelmét Sebastien Loebnek, a Prodrive Hunter azonban ezt nem engedte. Íme a francia szavai.

részletek

Loeb elszállt, Sainz kezében a Dakar

Bő egy órát vesztegelt műszaki hiba miatt a francia, így kis híján a dobogóról is lecsúszott. Az Audi a győzelem kapujában, tíz perc különbség a motorosoknál.

részletek

Lebukás, időpontok, Komatsu – szerdai F1-es hírek

Kiderülhetett az AlphaTauri új neve, Komatsu nem akar Steiner lenni, aggasztja a Red Bull a McLarent, Loeb drámai szakaszon közelített Sainzra: a napi hírek.

részletek

Drámai szakasz a Dakaron, de Sainz maradt az élen

Carlos Sainznak tíz percre meg kellett állnia, de Sebastien Loebnek is voltak gondjai, így végül bő 13 perc a spanyol előnye a Dakar élén.

részletek

Dakar: Loeb újra nyert, de Sainz diktál

Kicsit faragott a hátrányából az újabb szakaszt nyerő francia a Dakaron, de az Audi spanyolja továbbra is kontrollálja az eseményeket.

részletek

Loeb eltévedt, Sainz kényelmes előnyben a Dakaron

Már 25 perc a spanyol előnye a franciával szemben, aki a jó tempó ellenére veszített a hétfői szakaszon. Kettős Audi-sikert hozott a nap.

részletek

Dakar: Loeb triplázott és közelített Sainzra

Idei harmadik sikerét gyűjtötte be a francia, ezzel a hátránya harmadát ledolgozta. Elszállt a második Audi, a motorosoknál egyetlen másodperc a különbség.

részletek

Dakar 2024: Ez történt az első hét során

Videóban foglaltuk össze, hogy mi történt a legendás sivatagi száguldás 2024-es kiadásának első hetében. Állás, erőviszonyok, nagy búcsúzók.

részletek

Dakar: Al-Attiyah kiesett, Loeb nyert, Sainz vezet

Sebastien Loeb nyerte a 2024-es Dakar 48 órás szuperszakaszát, a nap vesztese azonban a címvédő Nasszer Al-Attiyah, aki búcsúzott a versenytől.

részletek

Miről szól a Dakar legújabb taktikai csatája?

Al-Attiyah tud valamit? Sainz, Loeb, Peterhansel és Al-Rahji is lassított, a címvédő viszont más stratégiát választott. Íme a Dakar-sztárok szavai.

részletek

Gyorsuló F1-es Ferrari, szakaszt nyerő Loeb – keddi hírek

Toyota-vezetés a Dakaron, női pilótát jelentett be a Sauber, Horner szerint az olasz sajtó agyonnyomja a Ferrarit: egy helyen a Formula.hu napi hírei.

részletek

Másfél percen belül a top három a Dakaron: Al-Attiyah magabiztos, Loeb elégedett

Megvan a Prodrive idei első szakaszgyőzelme, de a Toyota vezet: ezt mondta a nap három leggyorsabb versenyzője a szelektív után.

részletek