DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Lammers

Lammers: Sainz gyengén védekezett Verstappen ellen

A Miami Nagydíj első kanyarjai meghatározták az egész futamot, mivel Max Verstappen azonnal a második helyre rakétázott előre. Pedig a két Ferrarié volt az első sor. Sainz túlságosan engedékeny volt?

részletek

„Legfeljebb szezon végén tenne ilyet szándékosan a Mercedes”

Elég az összeesküvés-elméletekből, képtelenség, hogy Bottas tervezetten ütötte ki a Red Bullokat – mondja egy holland ex-F1-es, Christijan Albers. Legfeljebb az évad végén húzná meg a címvédő istálló…

részletek

„Hamilton hibáit domináns autója fedte el eddig”

Az elmúlt években sokan a hibátlan vezetéssel azonosították Lewis Hamiltont. Van, aki szerint azonban ezt csak domináns autójának köszönhette, mert amint nyomás alá helyezik, sűrűn hibázik.

részletek

Schumacher karrierje zsákutcába is kerülhet

Bár a kezdeteknél rengetegen kételkedtek tehetségében, az utóbbi három évben kétszer bajnokként zárta aktuális versenysorozatát. A Formula-1-ben azonban nehéz lesz a német dolga.

részletek

„Albon az autó miatt lassabb ennyivel Verstappennél”

A Red Bullon belül elég komoly kontraszt alakult ki a vezérpilóta, Max Verstappen javára, miközben csapattársára zúdul a kritika. Egyre többen pedzegetik viszont, hogy a lemaradás oka az autója.

részletek

Hivatalos: Holland Nagydíj sem lesz idén

A zandvoorti szervezők is mérlegelték a zárt kapus rendezés lehetőségét, de Jan Lammers és csapata végül úgy döntött, nem akarják rajongók nélkül megtartani a visszatérő versenyt, így 2021-re halasztják.

részletek

Álhírt kiált Monza, Spára is van még esély

Német sajtóhírek szerint négy európai forduló, a holland, spanyol, belga és olasz futam maradhat még pótlás nélkül: ennek ellenére mind a négy helyszín arról beszél, van még esély a nagydíjra.

részletek

Zandvoort hallani sem akar a zárt kapuról

A Holland Nagydíj sportigazgatójaként ténykedő Jan Lammers nem tudja elképzelni nézők nélkül a futamukat – de persze ha az F1 erre kérik őket, átgondolják ezt a lehetőséget is.

részletek

Van, aki kedd-szerdán is F1-et rendezne

Egy korábbi F1-es pilóta azt kérdezi, hogy miért kell feltétlenül vasárnaponként rendezni a futamokat, miért nem jó hét közben is versenyezni. A labdarúgó Bajnokok Ligáját hozta fel példaként.

részletek

Zandvoort: Mennyire reális, hogy júliusban túl leszünk a víruson?

Augusztusban pótolnák be a visszatérő Holland Nagydíjat, de könnyen előfordulhat, ami Monacóban. Jan Lammers szerint a jelen helyzetben csak kényelmetlenség, mi lesz a megvásárolt jegyekkel.

részletek

Ecclestone: A Ferrari nem épített jó autót

A korábbi F1-vezér szerint a Ferrari valós tempóját láthattuk Barcelonában, akik nem lesznek képesek felvenni a harcot a Mercedesszel. Jan Lammers szerint azonban épp ellenkező a helyzet.

részletek

Lammers: A Mercedes már túl a csúcson, innentől csak veszíthet

Az egykori Formula-1-es versenyző szerint a zsinórban hat bajnoki címet szerző istállónak már csak lefelé vezethet az útja, ráadásul könnyen elképzelhető, hogy Hamilton és a csapatfőnök is távozik.

részletek