Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 8. szombat

Lammers

Hivatalos: Holland Nagydíj sem lesz idén

A zandvoorti szervezők is mérlegelték a zárt kapus rendezés lehetőségét, de Jan Lammers és csapata végül úgy döntött, nem akarják rajongók nélkül megtartani a visszatérő versenyt, így 2021-re halasztják.

részletek

Álhírt kiált Monza, Spára is van még esély

Német sajtóhírek szerint négy európai forduló, a holland, spanyol, belga és olasz futam maradhat még pótlás nélkül: ennek ellenére mind a négy helyszín arról beszél, van még esély a nagydíjra.

részletek

Zandvoort hallani sem akar a zárt kapuról

A Holland Nagydíj sportigazgatójaként ténykedő Jan Lammers nem tudja elképzelni nézők nélkül a futamukat – de persze ha az F1 erre kérik őket, átgondolják ezt a lehetőséget is.

részletek

Van, aki kedd-szerdán is F1-et rendezne

Egy korábbi F1-es pilóta azt kérdezi, hogy miért kell feltétlenül vasárnaponként rendezni a futamokat, miért nem jó hét közben is versenyezni. A labdarúgó Bajnokok Ligáját hozta fel példaként.

részletek

Zandvoort: Mennyire reális, hogy júliusban túl leszünk a víruson?

Augusztusban pótolnák be a visszatérő Holland Nagydíjat, de könnyen előfordulhat, ami Monacóban. Jan Lammers szerint a jelen helyzetben csak kényelmetlenség, mi lesz a megvásárolt jegyekkel.

részletek

Ecclestone: A Ferrari nem épített jó autót

A korábbi F1-vezér szerint a Ferrari valós tempóját láthattuk Barcelonában, akik nem lesznek képesek felvenni a harcot a Mercedesszel. Jan Lammers szerint azonban épp ellenkező a helyzet.

részletek

Lammers: A Mercedes már túl a csúcson, innentől csak veszíthet

Az egykori Formula-1-es versenyző szerint a zsinórban hat bajnoki címet szerző istállónak már csak lefelé vezethet az útja, ráadásul könnyen elképzelhető, hogy Hamilton és a csapatfőnök is távozik.

részletek

Kubica teljesítménye megosztja a szakértőket

2011-ig Robert Kubicát tartották az egyik legjobb Formula-1-es pilótának. A nyolc év után visszatérő pilóta egyelőre nem tündököl, van, aki szerint mennie kéne, de van, aki győztesnek tartja.

részletek

A holland szakértő átlagosnak tartja Mick Schumachert

Az ex-F1-es Jan Lammers az F1 „koronázatlan bajnokával”, Verstappennel hasonlította össze a Ferrarit tesztelő Schumachert, míg Olav Mol arról beszélt, a kisebb kategóriákban nem győzte őt meg a fiatal német.

részletek

Kubica visszatérése egyáltalán nem rekord

Közel nyolc és fél év kihagyás után érkezik vissza a Formula-1 mezőnyébe Robert Kubica. Óriásit változott azóta a száguldó cirkusz, mégis voltak olyanok többen is, akik ennél többet hagytak ki.

részletek

Három versenyző Kubicánál is többet hagyott ki

Nyolc év szünet után visszatérni a Formula-1-be rendkívüli, de nem példátlan: a közelmúltban a Ferrariba ülő Luca Badoer ennél is nagyobb szünet után került vissza a mezőnybe. A legtöbbet kihagyó tíz versenyző listája.

részletek

Verstappen még nyerhet futamot idén

Két korábbi holland F1-es pilóta is úgy véli, hogy a sepangi győztes nem utoljára állt a dobogó tetején 2017-ben, mindehhez csak a balszerencséjét kell maga mögött hagynia.

részletek
Olvastad már?