Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 24. vasárnap

Kvjat

Kvjat: Pierre győzelme beárnyékolta, amit tettem

A 2021-re az F1-es mezőnyből kiszorult Danyiil Kvjat úgy érzi, idén komoly szintet lépett a teljesítménye, egyedül azt sajnálja, hogy Pierre Gasly monzai meglepetésgyőzelme miatt senki figyelt oda erre.

részletek

Kvjatot zavarja, hogy még nem rúgták ki

Az orosz nem érti, hogy a Red Bull vezetősége miért nem közölte még vele a nyilvánvaló tényt. Elmondása szerint szabadon igazható 2021-re, de könnyen lehet, hogy inkább kihagy egy évet.

részletek

Kvjat: Ezt a kérdést Markónak tegyék fel

Danyiil Kvjat utolsó F1-es versenyére készül, legalábbis a 2021-es szezont szinte biztos, hogy kihagyja. A csapat részéről még nem érkezett ezt illetően bejelentés, de az orosz nem tagadta sorsát.

részletek

Kvjat: Egy jó autóval a vb-címért küzdenék

Danyiil Kvjat úgy érzi, többre lenne hivatott a Formula-1-ben, ehhez pedig csak egy jobb autóra lenne szüksége. Megadta magának az esélyt a visszatérésre jó teljesítményével.

részletek

Az „év köre” sem menti meg Kvjat ülését

Saját bevallása szerint idei legjobb kvalifikációs körét rakta össze Szahírban az orosz F1-es pilóta, aki azonban tudja, hogy ennek ellenére sincs maradása 2021-re az Alpha Taurinál.

részletek

Kvjat mindkét balesetben főszerepet játszott

Danyiil Kvjat vasárnap mindkét látványos, ám – hála istennek – szerencsés kimenetelű balesetben benne volt. Azonnal tudta, hogy nagy a baj, mikor a tükörbe nézett, Strollra viszont haragszik.

részletek

Döbbent versenyzők: Nem is tudtam, hogy ez így ketté bír törni

A versenyzők nehezen térnek magukhoz Romain Grosjean bahreini balesetének sokkjából. Vettel szerint a korlátnak nem lenne szabad átszakadni, a legrosszabbtól tartó Leclerc a szemének is alig hitt, az ütközésben érintett Kvjatban pedig a düh váltott át gyorsan aggodalomba.

részletek

Csak A terve van Albonnak: maradni a Red Bullnál

A brit-thai versenyző úgy érzi, Törökországban előrelépett, és csak arra koncentrál, hogy az utolsó három futamon kiérdemelje a 2021-es ülést. Danyiil Kvjat eközben már lemondott az Alpha Tauriról.

részletek

Rizikós manővert vállalt be Kvjat a negyedik helyért

Három autót – kettőt egyszerre – előzött meg Danyiil Kvjat egy kör alatt az újraindítást követően. Csak azt sajnálja, hogy Ricciardót nem tudta átlépni a dobogós helyért. Az orosz majdnem annyi pontot szerzett Imolában, mint addig egész szezonban.

részletek

Gaslyt meglepte, hogy fel sem merült a neve a Red Bullnál

Nem csalódott amiatt, hogy marad az Alpha Taurinál, de furcsállja, hogy a győzelme és a dobogói után még csak fontolóra sem vették az előléptetését. A csapatvezető beszélt a másik ülés sorsáról is.

részletek

Barretto: Gasly ideje a Red Bullnál lejárt

A Formula-1 hivatalos oldalának újságírója taglalta a Red Bullnál és az Alpha Taurinál kialakult helyzetet. Szerinte Kvjat jövője nem kérdéses, csak Alboné, Gasly pedig előbb-utóbb lépni fog.

részletek

Kvjatot nem nagyon izgatja, mi lesz vele

Félvállról veszi F1-es jövőjét az Alpha Tauri orosza: „Ha a Formula-1-ben leszek jövőre, az jó. Ha nem, akkor legyen úgy.” A hátralevő öt nagydíjon a maximumot akarja nyújtani.

részletek
Olvastad már?