Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 22. szerda

Kvjat

Kvjat: Én vagyok az élő példa Gasly számára

Nagyon hasonló pályautat futott be az Alpha Tauri két pilótája. Danyiil Kvjat szerint a tanulság a következő: minden megtörténhet még akkor is, ha a Red Bulltól menesztettek.

részletek

A Toro Rosso rendkívül elégedett a szezonnal

Ha egy istálló kifejezetten boldog lehet a 2019-es évadban elért eredményeivel, az a Red Bull fiókcsapata. Aerodinamikailag és motorikusan is hatalmasat léptek előre, ráadásul két dobogó is összejött.

részletek

A Toro Rosso is döntött jövő évi pilótáiról

A Red Bull-lal egyidejűleg bejelentést tett 2020-as versenyzőpárosáról a Toro Rosso is. Nincs meglepetés: versenyzői fronton a folytonosságra szavaz a nevet váltó csapat.

részletek

Kvjat: Újabb buta és elfogadhatatlan büntetés

Rájár a rúd mostanában a Toro Rosso visszatérő orosz pilótájára. Mexikó után ismét megbüntették őt utolsó körös manőveréért, de Kvjat a legkevésbé sem ért egyet az őt visszasoroló ítélettel.

részletek

Verstappen: Hamilton úgy megy a pályán, mintha senki más nem is lenne ott

Folytatódik a Verstappen-Hamilton szópárbaj, ami már a jövő évi nagy csatározást és pszichológiai háborút is előrevetíti. A holland az ötszörös világbajnok öncélú vezetését kritizálta élesen.

részletek

Kvjat kiakadt, amiért megbüntették

A Toro Rosso pilótája a Mexikói Nagydíj utolsó kanyarjában látott manőveréért kapott hátrasorolást, miután falba lökte Hülkenberget. Szerinte az FIA ezzel kinyírja a versenyzést.

részletek

A Toro Rosso és a Honda is remekel Mexikóban

A pénteki edzésnap legkellemesebb meglepetését a Toro Rosso-Hondák okozták Mexikóvárosban. Délután már Hamiltonra is veszélyes volt a faenzai kiscsapat, egyelőre nagy a bizakodás.

részletek

Gasly és Kvjat túl korán kerülhetett a Red Bullhoz

Évek óta hozzászokhatott a Toro Rosso, hogy folyamatosan cserélődnek a pilóták, a motorszállítók. Ezúttal csak a név változik, a páros nem, akik mindketten megjárták már az anyacsapatot.

részletek

Több versenyző benne lenne a kétnapos hétvégékben

Romain Grosjean és több más kollégája szerint a jövőben egy abszolút pozitív tapasztalat lehet az, amit most Japánban még a kényszer szült az időjárás miatt, mégpedig hogy a pénteki második szabadedzés könnyen lehet, hogy a rajtsorrendről is döntött.

részletek

Kvjat hiába akarta átverni a japán beugrót

Mindkét állandó Toro Rosso-pilóta dicsérte az első szabadedzésen vezető Naoki Yamamotót, aki vérbeli japánként bocsánatot kért Gaslytől, hogy kiszorította üléséből.

részletek

Kvjat egész évben csúcsformában versenyez

Két éve ilyenkor azt hitte, mindennek vége, idén mégis újra esélyt kapott Danyiil Kvjat és egyelőre él is ezzel a lehetőséggel. Minden kört élvez, topformában vezet, még egy dobogó is összejött.

részletek

Red Bull: Egy erős második versenyzőre van szükségünk

Dr. Helmut Marko elmondta, 2020-ban a világbajnoki címért szeretnének harcolni, de nem csak Verstappennel, hanem a csapattal is, így egy erős második versenyzőre van szükségük.

részletek
Olvastad már?