Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

Kvjat

F1-Archív: A Torpedó újra célba talál

Kvjat támadásokra számít az Orosz Nagydíj után, Danica Patrick érdeklődik a Formula-1 iránt, 2,4 literes V8-asok a szabálytervben, újra halasztják a moszkvai versenyt. Ilyen F1-es vonatkozású hírekről olvashattunk május 1-jén.

részletek

Rémhír terjedt el, Alonso és Ocon is versenyezhet

Órákon át tartotta magát délelőtt a pletyka, miszerint az Alpine valamelyik versenyzője koronavírusos lett. Valójában azonban Fernando Alonso és Esteban Ocon is készen áll a versenyzésre.

részletek

Így játszik Verstappen Kvjat kislányával

Kelly Piquet, a háromszoros világbajnok Nelson Piquet lánya osztott meg egy videót, amelyben barátja, Max Verstappen játszik a kislányával – aki történetesen Danyiil Kvjattól van.

részletek

Verstappen lecsapott Kvjat exére

Egészen furcsa kapcsolati háló kezd kialakulni a Formula-1-es versenyzők között, hiszen Max Verstappen újév első napján felfedte, hogy új barátnője Nelson Piquet lánya, akinek Danyiil Kvjattal már van egy közös gyereke.

részletek

Kvjat: Pierre győzelme beárnyékolta, amit tettem

A 2021-re az F1-es mezőnyből kiszorult Danyiil Kvjat úgy érzi, idén komoly szintet lépett a teljesítménye, egyedül azt sajnálja, hogy Pierre Gasly monzai meglepetésgyőzelme miatt senki figyelt oda erre.

részletek

Kvjatot zavarja, hogy még nem rúgták ki

Az orosz nem érti, hogy a Red Bull vezetősége miért nem közölte még vele a nyilvánvaló tényt. Elmondása szerint szabadon igazható 2021-re, de könnyen lehet, hogy inkább kihagy egy évet.

részletek

Kvjat: Ezt a kérdést Markónak tegyék fel

Danyiil Kvjat utolsó F1-es versenyére készül, legalábbis a 2021-es szezont szinte biztos, hogy kihagyja. A csapat részéről még nem érkezett ezt illetően bejelentés, de az orosz nem tagadta sorsát.

részletek

Kvjat: Egy jó autóval a vb-címért küzdenék

Danyiil Kvjat úgy érzi, többre lenne hivatott a Formula-1-ben, ehhez pedig csak egy jobb autóra lenne szüksége. Megadta magának az esélyt a visszatérésre jó teljesítményével.

részletek

Az „év köre” sem menti meg Kvjat ülését

Saját bevallása szerint idei legjobb kvalifikációs körét rakta össze Szahírban az orosz F1-es pilóta, aki azonban tudja, hogy ennek ellenére sincs maradása 2021-re az Alpha Taurinál.

részletek

Kvjat mindkét balesetben főszerepet játszott

Danyiil Kvjat vasárnap mindkét látványos, ám – hála istennek – szerencsés kimenetelű balesetben benne volt. Azonnal tudta, hogy nagy a baj, mikor a tükörbe nézett, Strollra viszont haragszik.

részletek

Döbbent versenyzők: Nem is tudtam, hogy ez így ketté bír törni

A versenyzők nehezen térnek magukhoz Romain Grosjean bahreini balesetének sokkjából. Vettel szerint a korlátnak nem lenne szabad átszakadni, a legrosszabbtól tartó Leclerc a szemének is alig hitt, az ütközésben érintett Kvjatban pedig a düh váltott át gyorsan aggodalomba.

részletek

Csak A terve van Albonnak: maradni a Red Bullnál

A brit-thai versenyző úgy érzi, Törökországban előrelépett, és csak arra koncentrál, hogy az utolsó három futamon kiérdemelje a 2021-es ülést. Danyiil Kvjat eközben már lemondott az Alpha Tauriról.

részletek