Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 21. hétfő

Kvjat

Több versenyző benne lenne a kétnapos hétvégékben

Romain Grosjean és több más kollégája szerint a jövőben egy abszolút pozitív tapasztalat lehet az, amit most Japánban még a kényszer szült az időjárás miatt, mégpedig hogy a pénteki második szabadedzés könnyen lehet, hogy a rajtsorrendről is döntött.

részletek

Kvjat hiába akarta átverni a japán beugrót

Mindkét állandó Toro Rosso-pilóta dicsérte az első szabadedzésen vezető Naoki Yamamotót, aki vérbeli japánként bocsánatot kért Gaslytől, hogy kiszorította üléséből.

részletek

Kvjat egész évben csúcsformában versenyez

Két éve ilyenkor azt hitte, mindennek vége, idén mégis újra esélyt kapott Danyiil Kvjat és egyelőre él is ezzel a lehetőséggel. Minden kört élvez, topformában vezet, még egy dobogó is összejött.

részletek

Red Bull: Egy erős második versenyzőre van szükségünk

Dr. Helmut Marko elmondta, 2020-ban a világbajnoki címért szeretnének harcolni, de nem csak Verstappennel, hanem a csapattal is, így egy erős második versenyzőre van szükségük.

részletek

Ricciardo szabályszegésre bátorította Kvjatot

Az Orosz Nagydíjon a helyi pilóta, Kvjat egy értelmetlennek tűnő szabály miatt nem használhatta különleges festésű sisakját, miközben Verstappen idén legalább a negyedik dizájnnál tart.

részletek

Kvjat hiába remekel, esélye sincs a Red Bullhoz kerülni

Az orosz torpedó lehiggadt, idén egyáltalán nem baleseteivel, hanem jó teljesítményével hívja fel magára a figyelmet. Elfogadja a helyzetet, hogy 2020-ban mindenképpen a Toro Rossónál marad.

részletek

Kvjat szerint Raikkönen megpróbálta kinyírni

A Toro Rosso orosz F1-es pilótája szerint 2007 világbajnoka olyan dolgot csinált, amit éppen ő szokott ellenezni, mégpedig azért, hogy védje csapattársát, Antonio Giovinazzit.

részletek

Nincs, aki szerint jó ötlet a fordított rajtrács

Határozott ellenérzést váltott ki Leclerc-ből, Hamiltonból és különösen Vettelből, mikor a fordított rajtrácsot emlegették nekik. „Melyik zseni találta ki?” – bosszankodott a német. Kvjat álláspontja is hasonló, de szerinte ahogy a halót, ezt is megszoknák.

részletek

„Nem teremnek Verstappenek és Vettelek minden fán”

Franz Tost Toro Rosso-csapatfőnök szerint nem merült ki a Red Bull juniorprogramja, egyszerűen nem tudnak folyamatosan Vetteleket és Verstappeneket előhúzni a kalapból, emiatt kérdőjelezték meg mostanában sokszor a választásaikat.

részletek

Az idei első motorhiba a Hondánál

Pár éve még megszokott képnek számított, idén viszont meglepő volt egy füstölgő, lerobbant Honda-motoros versenyautót a pálya szélén látni. A japánok így is rengeteg adatot gyűjtöttek.

részletek

Kvjat szerint Albont túlértékelték Spában

Ha a Toro Rossóval lett volna ötödik, megértené volt csapattársa dicséretét, egy Red Bull-lal azonban nem érzi kiemelkedőnek a bemutatkozást. Danyiil Kvjat büszke rá, hogy 36 körön át maga mögött tartotta a thait.

részletek

A Toro Rosso fantasztikus versenye

Kettős pontszerzés, értékes helyezések, kiváló csaták a Toro Rosso-Hondától Belgiumban. A japán gyártónak külön elégedettséget okozhatott, ahogy a Renault-kat előzték az egyenesben.

részletek
Olvastad már?