Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Kvjat

Albonnak éppen Kvjat segített

Bár a legtöbben Danyiil Kvjatot várták, hogy újra a Red Bullhoz kerülhet, az istálló Alexander Albon mellett döntött, hogy váltsa Pierre Gaslyt. Korábban éppen az orosz segítette Albont.

részletek

Kvjatnak nem tetszik a tesztek további korlátozásának ötlete

Danyiil Kvjat kerek-perec kijelentette, nem ért egyet azzal, hogy tovább akarják faragni a szezon közben rendelkezésre álló tesztek mennyiségét az F1 mezőnyének. Az orosz szerint így is kevés áll a rendelkezésükre.

részletek

Teljesen ki is nyírhatják Gaslyt

Két olyan pilóta vezet innentől a Toro Rossónál, akiket Red Bull-versenyzőként fokoztak le. A jövő évi felállásról szinte biztosan a következő bő három hónap dönt, győzelem, vagy halál.

részletek

Marko és Horner végig mellébeszélt volna?

A Red Bull folyamatosan és egyértelműen azt mondogatta, év végéig nem változtatnak pilótafelállásukon, mégis megtették. Albon számára óriási lehetőség, de egyben nagy veszély is az előléptetés.

részletek

Kvjat életre szóló élménnyel gazdagodott

Az újdonsült apuka még mindig hihetetlenül boldog a Német Nagydíjon történtek miatt, igaz saját bevallása szerint már visszatért a Földre, hiszen Magyarországon egy újabb versenyhétvége vár rá.

részletek

Marko: Gasly két dologban is igen gyenge

Nehéz lenne nem észrevenni, hogy a két Red Bull-pilóta között zongorázni lehet a különbséget. Pierre Gasly ugyan néha már meg-megvillan, de a gárda főtanácsadója elmondta, mikben a leggyengébb.

részletek

Villeneuve: Kvjatot a Red Bullba ne

Sokszor, sok helyről hallottuk Danyiil Kvjat nevét Pierre Gasly lehetséges utódjaként, hockenheimi dobogója pedig jó ajánlólevél lenne. Jacques Villeneuve szerint nem kell hanyatt esni a legutóbbi eredménytől, láttunk már ilyet a múltban.

részletek

Rendhagyó dobogó az év legbolondabb futamán

Az esőmenő Max Verstappen, az utolsó helyről rajtoló Sebastian Vettel és a visszatérő Danyiil Kvjat állhatott fel a dobogóra a minden körében fordulatos Német Nagydíjon. Az első három nyilatkozata.

részletek

Verstappen nyerte a hockenheimi esőőrületet, Kvjat dobogón

Az év legeseménydúsabb nagydíján a mezőny ki-be járkált a bokszba száraz és esős gumikért, élmenők dobták el az autót és középcsapat állt dobogóra. Az év első nedves versenyét magabiztosan Verstappen nyerte, miközben Hamilton a top 10-en kívül ért célba.

részletek

Russellt és Hamiltont is megbüntették

Sem George Russell, sem Lewis Hamilton nem úszta meg, hogy akadályozták riválisaikat az Osztrák Nagydíj időmérőjén: a leintés után mindketten büntetésben részesültek, ráadásul mindkettejüket egyforma szankcióval sújtották.

részletek

Hamiltont és Russellt is megbüntethetik

Kimi Raikkönen Lewis Hamiltonra, Danyiil Kvjat pedig George Russellre haragudott meg az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén. Egyértelmű gyorskört vesztettek feltartás miatt, vizsgálják a két érintettet.

részletek

Kvjat: A Red Bull-pletyka nem elismerés számomra

Danyiil Kvjatot egyre gyakrabban hozzák szóba a Red Bull-lal, miután ott meglehetősen gyengén muzsikál Pierre Gasly. Az orosz azonban nem gondol ilyesmire, és csak a Toro Rossóra koncentrál.

részletek
Olvastad már?