Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. augusztus 4. kedd

Kvjat

Két különböző autóval tesztelt az Alpha Tauri

Szerdán a fanezai alakulat lett a legfrissebb F1-es csapat a sorban, amely valamiféle visszarázódási eseményt tartott egy a főhadiszállásához közeli pályán, Imolában. Gasly és Kvjat korlátlanul és korlátozottan is köröztek.

részletek

F1-Archív: Rossi nem jön az F1-be

Kvjat úgy érzi, megtett mindent, Raikkönen Ricciardót hibáztatja, Villeneuve és Massa a pole-ban, Hakkinen és Button fölényes győzelme, balesetező Williamsek, bizakodó McLaren, szomorú Schumacher, Hamilton haragszik - ezek voltak az elmúlt bő 20 év hírei május 24-én.

részletek

Kvjat nem értette Albon előléptetését

Az orosz pilóta elismerte: nem örült neki, hogy a Red Bull nem neki, hanem újonc csapattársának szavazott bizalmat, amikor tavaly a gyenge szereplése miatt lecserélték Pierre Gaslyt.

részletek

F1-Archív: A Torpedó újra célba talál

Kvjat támadásokra számít az Orosz Nagydíj után, Danica Patrick érdeklődik a Formula-1 iránt, 2,4 literes V8-asok a szabálytervben, újra halasztják a moszkvai versenyt. Ilyen F1-es vonatkozású hírekről olvashattunk május 1-jén.

részletek

Kvjat nem zárja ki, hogy a Ferrarinál versenyezzen

Két éve fejlesztőpilóta volt a Scuderiánál az orosz, aki úgy érzi, hogy ha jól teljesít jelenlegi alakulatánál, arra is lehet, hogy versenyzőként térjen vissza a maranellói F1-es istállóhoz.

részletek

Eltörölték az értelmetlen szabályt, a pilóták szabadon variálhatják sisakfestésüket

Már öt éve volt hatályban az a furcsa szabály, hogy a Formula-1-es versenyzők egy évben maximum egyszer változtathatnak év eleji sisakfestésükön. Ennek most vége, jöhetnek a szép dizájnok.

részletek

Kvjat: Jó lenne Max csapattársának lenni

Az Alpha Tauri orosz F1-ese úgy érzi, korábban már bizonyított több erős csapattárs mellett, így kipróbálná magát a Red Bull vezérpilótájának oldalán is az energiaitalosok első számú csapatában.

részletek

Eddig minden tökéletes a Hondánál

A Red Bull és az Alpha Tauri is hibátlan tesztnapot teljesített Barcelonában, az autók megbízhatóan és jól működnek. Ezzel a Honda és Danyiil Kvjat is elégedett, jöhet a finomhangolás.

részletek

Kvjat a középmezőny élére vágyik az Alpha Taurival

Noha az orosz szerint egyelőre képtelenség megjósolni az erőviszonyokat a nagycsapatok mögött, érzése szerint valóban elérhető az átalakuló csapata által célul kitűzött top 5-ös eredmény.

részletek

Marko: Gasly hozzáállása a Red Bullnál totális kudarc volt

Nem kíméli a tanácsadó a szezon közben menesztett franciát, aki szerinte mindent elszúrt a nagycsapatnál. A Toro Rossónál mutatott teljesítményét annál inkább elismeri.

részletek

Kvjat: Én vagyok az élő példa Gasly számára

Nagyon hasonló pályautat futott be az Alpha Tauri két pilótája. Danyiil Kvjat szerint a tanulság a következő: minden megtörténhet még akkor is, ha a Red Bulltól menesztettek.

részletek

A Toro Rosso rendkívül elégedett a szezonnal

Ha egy istálló kifejezetten boldog lehet a 2019-es évadban elért eredményeivel, az a Red Bull fiókcsapata. Aerodinamikailag és motorikusan is hatalmasat léptek előre, ráadásul két dobogó is összejött.

részletek
Olvastad már?