Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Koronavírus

Sajtó: Két Osztrák Nagydíjjal indul a szezon

Német lapértesülés szerint a Kanadai és a Francia Nagydíjat is törölni fogják, Ausztria adhat majd otthont az idei F1-es szezon első futamának. Pontosabban úgy néz ki, hogy rögtön az első kettőnek.

részletek

Újabb két futamot halasztott el a MotoGP

A koronavírus-járvány jelenlegi helyzetét ismerve aligha meglepő, hogy a május végére kiírt Olasz Nagydíjat és a június eleji Katalán Nagydíjat sem tudják az eredeti időpontjában megrendezni.

részletek

Ex-F1-es: Talán júliusban lehet kezdeni, de...

Christian Klien szerint az egy dolog, hogy a nyár közepén elméletileg már lehetne versenyezni, de az már egy másik, hogy erre az érintett országnak fel is kell készülnie, ami nem lesz egyszerű.

részletek

MotoGP: Meglepődnénk, ha lenne idén verseny

Amíg nem sikerül megállítani a koronavírus terjedését, aligha elképzelhető, hogy bármilyen nagy sporteseményt megrendezzenek – véli a Dorna elnöke, aki a teljes 2020-as szezon törlésére is felkészült.

részletek

Húsz autóval segíti a Toyota a koronavírus elleni hazai védekezést

Nagylelkű felajánlással segíti a koronavírus elleni küzdelmet a magyarországi Toyota Central Europe Kft. – jelentette be Révész Máriusz országgyűlési képviselő, az Önkéntességért és adományokért felelős akciócsoport vezetője április 6-án, hétfőn Budaörsön, a cég központjában, miután Magyarország egyik vezető autópiaci szereplője, a Toyota, és hazai márkakereskedői hálózata 20 autót ajánlott fel használatra a koronavírus járvány elleni védekezési feladatok támogatására.

részletek

Miért csak online jelent meg az Autósport és Formula Magazin?

Sajnálatos módon a koronavírus-világjárvány megnehezíti a hagyományos lapok kiadóinak életét, nemcsak külföldön, hanem Magyarországon is. Az Autósport és Formula Magazint kiadó Beta Press Kft. vezetősége úgy döntött, hogy tekintettel a krízisre, lapunk áprilisi száma kizárólag digitális formában jelenik meg, mindenki számára ingyenesen elérhető formában.

részletek

Williams: Két hónap kényszerszabadság

A versenyzők és a vezetőség tagjai csak fizetéscsökkentésben részesülnek, de a grove-i személyzet jelentős része már nem kap pénzt a Williamstől a csapat válságkezelő intézkedései nyomán, amivel a fennmaradást igyekszik biztosítani.

részletek

Barcelonában nem lesz MotoGP júniusban, nézők meg még utána se

Tovább kompromittálódik a MotoGP 2020-as naptára: a Circuit de Barcelona-Catalunya két hónappal előre letett a futam megrendezéséről, de a főtitkár szerint a versenyzés előbb vissza fog térni, mint a nézők.

részletek

Ralibalesetéhez hasonlítja Kubica a vírust

A Formula-1 nehéz időszaka egyéni válságára emlékezteti a lengyelt: 2011-re, mikor kézsérülése hirtelen derékba törte karrierjét. Ahogyan akkor, most is lépésről lépésre kell majd talpra állni.

részletek

Ecclestone: Egy rövid szezonban is Hamilton nyerne

Az F1 korábbi első embere szerint teljesen mindegy, hány verseny lesz idén, akkor is a hatszoros világbajnok brit a fő esélyes. Bár Ecclestone továbbra is hagyná inkább a teljes 2020-as évet.

részletek

Raikkönen: A világ megőrült, de nálunk minden a régi

Bár koronavírus tartja félelemben a világ lakosságát, a Formula-1-es versenyzés pedig határozatlan időre szünetel, Kimi Raikkönenék otthonában továbbra is ugyanúgy zajlik az élet, mint korábban.

részletek

Villeneuve kukázná a szezont és különálló versenyeket rendezne

Érdekes javaslattal állt elő az 1997-es F1-es világbajnok: szerinte le kellene mondani arról, hogy bajnokságot szervezzenek idén, helyette csak néhány, önmagában álló egyedi futamot tarthatnának.

részletek
Olvastad már?