Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 30. hétfő

Koronavírus

McLaren: A korona döntheti el a 3. helyet

A Renault, Racing Point és McLaren közti különösen szoros csatában a szerencse is szerepet játszhat: hiába az óvintézkedések, nagyon könnyű elkapni a koronavírust. Wokingban persze mindent megtesznek, hogy elkerüljék, vésztervként még a tévés Paul di Resta számára is készenlétben tartanak egy ülést.

részletek

Milyen hatással lesz a brit lezárás és a romló vírushelyzet az F1-re?

Várhatóan teljes lezárás érkezik Nagy-Britanniában a koronavírus terjedése okán. A legutóbbi, tavaszi korlátozások nagyon érzékenyen érintették a Formula-1-es istállókat. A bennfentesek, köztük Toto Wolff szerint a sportág a mostani helyzettel boldogulni fog.

részletek

Sainz és a korona: Ha el kell kapni, hát el kell kapni

Carlos Sainz nem hiszi, hogy két versenyzői fertőzésnél megáll a koronavírus terjedése az F1-es mezőnyben, szerinte ugyanis a sorozat által foganatosított óvintézkedésekkel nem lehet mindent kivédeni.

részletek

A McLaren vezetője a Racing Point „doktorán” élcelődik

A McLaren vezérigazgatója szerint már a fele sem tréfa annak, hogy a Racing Pointnál két prominens személy pozitív koronavírus-tesztjéről csak napok elteltével tájékoztatták a többi csapatot és a nyilvánosságot.

részletek

Megdorgálják a Racing Pointot Stroll miatt

Mulasztást követett el a silverstone-i csapat: nem csupán a nyilvánosság értesült késve Lance Stroll pozitív koronavírustesztjéről, hanem az FIA is. A Racing Pointnak azonnal jelentenie kellett volna. A csapatfőnök kikéri, hogy ne vennék komolyan az elővigyázatosságot.

részletek

Covidra készülve: Már 2021-re is variál naptárán a Formula-E

Halasztás és versenyduplázás – szinte minden bajnokság kapcsán megismerkedhettünk ezekkel a fogalmakkal 2020-ban, az elektromos széria pedig friss bejelentésével jelzi, hogy a következő évben is hasonlókra készül.

részletek

Stroll elkapta a koronavírust, de azóta kigyógyult

Váratlan bejelentést tett az Eifel Nagydíjat betegség miatt kihagyó Lance Strollt: a nürburgringi futam után pozitív lett a vírustesztje. Aztán viszont már negatív eredményt is fel tudott mutatni.

részletek

Nyolc újabb eset az F1-ben, több renault-s elkapta a vírust

Megjött a legújabb Covid-jelentés az FIA-tól, ismét magas esetszámmal. Alonso barcelonai tesztjén két Renault-alkalmazottat is pozitív eredménnyel teszteltek.

részletek

Rossi elkapta a koronavírust, kihagyja Aragónt

A kilencszeres világbajnok az Instagramján jelentette be, hogy a csütörtöki második tesztje pozitív lett, így nem áll rajthoz a mostani, de valószínűleg a jövő hétvégi futamon sem.

részletek

Az összeomlás szélén állnak az F1-es csapatok?

Egyes értesülések szerint a csapatok nem bírnának ki még egy ilyen évet és már most is vannak hangok, hogy még lejjebb kellene vinni a költségsapkát a túlélés érdekében.

részletek

Wolff: A víruson a bajnokság is elúszhat

Remetelétbe száműzte versenyzőit, Valtteri Bottast és Lewis Hamiltont a Mercedes, hogy megvédje őket a koronavírustól – ennek jelentősége különösen nagy most, amikor a járvány befészkelte magát a csapat garázsába.

részletek

Az F1 vírusfertőzöttjei között a Formula fotósa

Nemcsak a Mercedesnek okozott gondot a koronavírus az Eifel Nagydíj helyszínén, hanem a Formula.hu-nak is, ugyanis fotós munkatársunk, Ollé Iván egyike azoknak, akiknek pozitív eredményt hozott a PCR-teszt a Nürburgringen.

részletek
Olvastad már?