Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

Korda

Nem várt véget ért a Kumrovec Rally

Betegség vetett véget Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely idei első versenyének, a Korda Racing Skoda Fabia R5-ös versenyautójának pilótája a Kumrovec Rally hajrájában kényszerült feladni a versenyt.

részletek

Dobogós reményekkel várja a folytatást Ózdon a Korda Racing

Sikeres napon van túl a Korda Racing Hyundai i20 R5-ös versenyautójával Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a páros parázs küzdelem után az abszolút negyedik helyen zárta a futam első napját.

részletek

Kordáék mindkét magyar mezőnyt vezetik Bugacon

A Duna Aszfalt Kupa leghosszabb versenynapja után is őrzi első helyét a magyarok között a Korda Racing, az autósoknál Korda Erik és Csató Attila a motorosoknál Linninger Patrik áll az élen a hazai versenyzők között.

részletek

Korda Erik a leggyorsabb magyar Bugacon

A Korda Racing párosa, Korda Erik és Csató Attila autózta a legjobb időt a bugaci Duna Aszfalt Kupa péntek délutáni nyitószakaszán a magyar mezőnyben, amivel a FIA CEZ értékelésben is megszerezték a harmadik helyet, Linninger Patrik pedig az Európa Bajnokságban sem talált legyőzőre.

részletek

Világkupa: Korda Erik ötödik helyen kezdett

A magyar bajnokság első és az FIA tereprali világkupa abszolút ötödik helyén kezdett a Hungarian Baja első versenynapján Korda Erik és Csató Attila a HRX Forddal, Linninger Patrik kategóriája második és az összetett 10. helyről várhatja a folytatást.

részletek

Korda felkészült a magyar világkupa-futamra

Készen áll az évad legkeményebb magyarországi erőpróbájára a Korda Racing csapata, Korda Erik és Csató Attila HRX Fordja mellett Linninger Patrik is versenybe száll a Hungarian Baján.

részletek

Balszerencse fosztotta meg Kordáékat a győzelemtől

Egy filléres alkatrész fosztotta meg Korda Eriket és Csató Attilát az Euro-Tools Kupa győzelmétől, hiába nyerték sorra a szelektív szakaszokat és építettek fel több mint egyperces előnyt az élen, a szombati nap végén le kellett mondaniuk a győzelemről.

részletek

Korda: Győzelem Szentgyörgyi Gábor emlékére

Egykori versenyzőtársa emlékének ajánlotta az Euro-Tools Kupa péntek délutáni prológján elért magabiztos szakaszgyőzelmét Korda Erik, aki Csató Attilával az oldalán 8 másodperces előnyre tett szert.

részletek

Szülői felügyeletet kapnak a Korda Juniorok

Szezonbeli utolsó murvás versenyükre készülnek a Korda Racing junior csapatának versenyzői, akik nagy csatákra és sikeres célba érkezésre számítanak a 22. Veszprém Ralin.

részletek

Forró versenyre készülnek a Korda Juniorok

Szerencsés fordulatban és műszaki problémáktól mentes versenyben bíznak a Korda Racing junior versenyzői, akik a hétvégén a Székesfehérvár Rally aszfaltos pályáin szállnak harcba.

részletek

Korda Erik harcban a győzelemért

Nagy csaták után, dobogós helyen zárta Korda Erik és Csató Attila a Gyulai Várfürdő Kupa szombati versenynapját és a befejező napon eséllyel pályázik a győzelemre is

részletek

Murvára mennek a Korda Juniorok

Két aszfaltos verseny után elérkezett az idő, hogy murván is versenybe szálljanak a Korda Racing Rali2-es versenyzői, a laza talajú bemutatkozásra a szombathelyi Iseum Ralin kerülhet sor.

részletek
Olvastad már?