DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Rali

Nem várt véget ért a Kumrovec Rally

Betegség vetett véget Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely idei első versenyének, a Korda Racing Skoda Fabia R5-ös versenyautójának pilótája a Kumrovec Rally hajrájában kényszerült feladni a versenyt.

Pedig a páros nagy izgalommal várta a horvátországi Kumrovec Rally rajtját, hiszen a hosszú téli szünet után felfokozott hangulatban várták, hogy versenybe szálljanak a Korda Racing legfrissebb fejlesztésekkel ellátott Skoda Fabia R5 versenyautójával. A vírusos fertőzés tünetei már a verseny első, pénteki napján, a hivatalos teszten jelentkeztek, a szombati nyitónapot még teljesíteni tudták, a páros az abszolút ötödik helyen zárta a napot. Mindenki bízott benne, hogy vasárnapra, a rali leghosszabb napjára javul majd a helyzet, de ez sajnos nem következett be, emiatt jobbnak látták, ha feladják a további küzdelmet. 

 Kumrovec_2019_3



„Nagyon sajnáljuk, ami Szabolccsal történt és ezúton is mihamarabbi teljes felépülést kívánok neki.” – mondta Korda Erik a verseny végén. „Mi is nagyon készültünk a versenyre, de felesleges lett volna bármilyen kockázatot vállalni, mindig az emberi egészség a legfontosabb! A Kumrovec Rallyval számunkra is beindul az idei nagyüzem, a jövő héten már Ausztriában versenyzünk a Mitropa Kupa szezonnyitó állomásán, a Rebenland Rallyn, majd rá két hétre az Eger Rallyval idehaza is elkezdődik a bajnokság. Ezt követően sincs megállás, egy héttel az Eger Rally után visszatérünk Ausztriába, ahol a Lavanttal Rally-val folytatódik a Mitropa Kupa, a versenyek közé pedig még néhány felkészülési tesztet is beiktatunk a programba. Az idei évben egy kicsit átalakul a csapatunk, Szabolccsal és Gerivel azonban idén is folytatjuk a 2017-ben megkezdett közös munkát, aminak nagyon örülünk és bízom benne, hogy a Kumrovec Rally volt a fordulópont és legközelebb már ránk mosolyog a szerencse.” 

Kumrovec_2019_2

https://facebook.com/kordaracing

https://www.kordaracing.hu

https://youtube.com/kordaracing

A Korda Racing együttműködő partnerei: A-HÍD Építő Zrt., Penta Általános Építőipari Kft, Keviép Építőipari és Szolgáltató Kft, ENEOS Motorolaj - Szakál-Met-Al Kft., HERTZ - Mercur Rent a Car Kft, REVO-TEC Gépipari Kft, Szerszámbróker Kft, StapleCare Kft, Music Engine Kft, MNR Fémmegmunkáló és Szolgáltató Kft, Corax-Bioner ZRt, Auto-Szoft Kft, Lánchíd 19 Hotel, Blaora Kft, RAORG Translog Kft, FEOL Industrial Automation Kft, K-P-K TransCoop Kft, Alexovics Kft, Sinus-Networks Kft, Start Complex Service Kft., Verbis Kereskedő és Szolgáltató Kft, Stefani Kft, FKZ-Tools Kft, VIWA Vitaminvíz, Ventil Épületgépész, Equicom Kft, A. S. S. Kft, T-NC Technika, Industrial Electro Service Kft, Doktor Természet Kft, Rábakert, Régió Center Kft, Prémium Szerszámker Kft, Master-Pharma Kft, Al Oliva Kft, Travel 4 You, Iramco Trade Kft, BWS Belső Tér Kft, Sztráda 92 Kft, Stein Villamos Kft, BIO-EU Kft, Abacus Invest Kft.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: