Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

KordaRacing

Dupla dobogó a Hungarian Baja-n!

A Korda Racing mindkét motoros versenyzője dobogón zárta Magyarország tereprali világkupafutamát, Soós Péter a második, Gombás Attila pedig kategóriája harmadik helyén érkezett célba az idei Hungarian Bajan.

részletek

Újra két Skodával támad a Korda Racing

Új családtaggal bővült a Korda Racing versenyautó flottája, a napokban megérkezett a csapathoz a vadonatúj Skoda Fabia R5, melynek bemutatkozására sem kell sokat várni, hiszen a Hídéptő Baranya Kupa a Hertz Kupért versenyen már harcba is szállhat a Mitropa Kupa pontokért.

részletek

Dupla győzelemmel zárta a Székesfehérvár Ralit a Korda Racing

Kettős futamgyőzelemmel zárta a magyar rali bajnokság idei harmadik állomását a Korda Racing, az ORB-ben Vincze Ferenc és Bacigál Igor szezonbeli harmadik győzelmét ünnepelte, az ORC-ben Hevesi István és Józsa Péter állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

részletek

Kiss Ferenc dobogós helyezéssel feledtette a múltat

Erős nemzetközi mezőnyben szerezte meg a Mitropa Kupa harmadik helyét a Korda Racing Skoda Fabia R5 versenyautójával Kiss Ferenc és Patkó Gergely a szlovéniai Velenje Rallyn.

részletek

Miskolcon is győzelemmel zárt a Korda Racing

A Magyar Bajnokság idei második állomásán második abszolút futamgyőzelmét is megszerezte a Korda Racing, Vincze Ferenc és Bacigal Igor az Eger Rally után a 25. HELL Miskolc Rallyn is az élen zárt a csapat Skoda Fabia R5 versenyautójával.

részletek

Győzelemmel kezdte a magyar bajnokságot a Korda Racing

Szenzációs futamgyőzelemmel kezdte a Magyar Rallye Bajnokság 2019-es szezonját a Korda Racing, Vincze Ferenc és Bacigál Igor az R5-ös Skoda Fabiával az abszolút első hely mellett a két extra pontokat adó két power stage-ről is elvitte a maximális pontszámot.

részletek

Nem várt véget ért a Kumrovec Rally

Betegség vetett véget Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely idei első versenyének, a Korda Racing Skoda Fabia R5-ös versenyautójának pilótája a Kumrovec Rally hajrájában kényszerült feladni a versenyt.

részletek

Komlón sem maradtak serleg nélkül a Korda Racing versenyzői

Ünnepléssel zárta a Marso Baranya Kupa az A-Híd kupáért nemzetközi rali versenyt a Korda Racing, a csapat valamennyi versenyzőpárosa teljesítette a távot és számos serleggel térhettek haza Komlóról.

részletek

Velenczei Ádám dobogóra állt Miskolcon

Remekül végződött a 24. HELL Miskolc Rali Velenczei Ádám és Szedő Csaba számára, a Korda Racing versenyzőpárosa a Hyundai i20 R5 versenyautóval megismételve eddigi legjobbját az abszolút harmadik helyen érkezett célba.

részletek

Sikeres évet zárt a Korda Racing

Mindkét versenyautójával a célban zárta a 19. Szilveszter Rallyt a Korda Racing, Vizelli Károly és Kiss Ferenc is értékes tapasztalatokkal lett gazdagabb az év utolsó napjaiban a csapat R5-ös versenyautóival.

részletek

Címvédőként, Kiss Ferenccel tér vissza a Hungaroringre a Korda Racing

A visszatérés jegyében készül az év utolsó versenyére a Korda Racing: bő egy évtized után visszatér Korda Erik csapatához és a Hyundaihoz a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferenc, Vizelli Károly fél év szünet után kapja vissza a Skoda Fabia R5-öt, ifjabb Fekete László pedig egy év után ül vissza az M3-as BMW-be a 19. Szilveszter Ralin.

részletek

A Korda Racing telepakolja a Mikulás puttonyát

Szinte mindent bevet az idei Mikulás Ralin a Korda Racing, Korda Erik csapata összesen hat versenyautóval érkezik a 21. Taxi4 Mikulás Ralira.

részletek
Olvastad már?