Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. november 27. szombat

Key

„Adrian Newey ideje lejárt, vannak már jobbak”

Évtizedeken át a legnagyobb tervezőgurunak ismerték el Adrian Newey-t, aki több istállót is szuper tervezésű autóval lepett meg. Van, aki szerint viszont ő már kiöregedett és már régen nem a legjobb.

részletek

A McLaren is visszaesésre számít 2021-ben

Az idei szabálymódosítások komoly kihívások elé állították a McLaren technikai részlegét. Az igazgatójuk szerint az idei autók eleinte kétségkívül lassabbak lesznek a tavalyiaknál.

részletek

Eltökéltség, tapasztalat: ezt hozza Ricciardo a McLarenhez

James Key dolgozott már együtt Daniel Ricciardóval korábban és most is nagyon várja, hogy ezt újra megtegye a McLarennél - van valami, amit mindig is csodált az ausztrál F1-es pilótában.

részletek

Key elmondta, miben kell javulnia a McLarennek

Miközben a legnagyobb kihívást az jelenti a McLaren számára, hogy beépítsék a Mercedes motorját autójukba, James Key technikai igazgató elmondta, hol kell még fejlődnie a csapatnak.

részletek

2022 után sem ússzuk meg DRS nélkül?

Az új technikai szabályrendszerrel sem valószínű, hogy az F1 maga mögött tudja hagyni a sokak által kritizált, előzéseket elősegítő megoldást – erről beszélt a McLaren technikai igazgatója.

részletek

A McLaren magyarázkodni kényszerült a „mercedeses” orrkúp miatt

A McLarennél tagadják, hogy megszegték volna az F1 másolásra vonatkozó szabályait az új orrkúpjukkal és első szárnyukkal. Szerintük ők másként jártak el, mint a Racing Point.

részletek

2021-ben a második helyre pályázik a McLaren

Az évről évre erősödő istálló technikai igazgatója szerint minden esélyük megvan arra, hogy jövőre a Mercedes mögött a második erőt képviseljék. Kérdés, ebben az új motornak mekkora szerepe lesz.

részletek

A McLaren szerint butaság egymást másolni

A Racing Point 2020-as autójának a tavalyi Mercedeshez való hasonlatossága több rivális csapatnál is gyanakvást ébresztett, a McLaren szerint azonban egy nagyravágyó istálló nem él ilyen eszközökkel, hiszen ezáltal sohasem válhat a legjobbá.

részletek

A McLaren hisz a Renault erőforrásában

Nemcsak gyáriak, hanem a McLaren szerint is sokat fejlődött a Renault erőforrása az utóbbi időben. 2019-ben például már csak a Ferrariét érezték erősebbnek, a Hondát pedig gyengébbnek.

részletek

McLaren: Hamarosan betörhetünk a legjobb háromba

Hosszú évek vergődése után végre látványosan megindult felfelé a wokingi istálló, összejött egy dobogós helyezés is. Csúcstechnikával igyekeznek megtörni a három élcsapat hegemóniáját.

részletek

McLaren: A Renault-motor hatalmasat fejlődött

A francia motorgyártó idén a gyári istálló mellett már csak egy partnerrel dolgozik, de a jelek szerint sikerült az áttörés. A McLaren szerint soha nem látott mértékű, nagy előrelépést mutattak fel.

részletek

Sainz szerint a McLaren előrelépése biztos

Carlos Sainz sokkal fényesebbnek látja istállója jövőjét, mivel olyan technikai igazgató érkezett Wokingba, akit jól ismer korábbról és úgy véli, James Key szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

részletek
Olvastad már?