Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 20. szerda

Key

A McLaren magyarázkodni kényszerült a „mercedeses” orrkúp miatt

A McLarennél tagadják, hogy megszegték volna az F1 másolásra vonatkozó szabályait az új orrkúpjukkal és első szárnyukkal. Szerintük ők másként jártak el, mint a Racing Point.

részletek

2021-ben a második helyre pályázik a McLaren

Az évről évre erősödő istálló technikai igazgatója szerint minden esélyük megvan arra, hogy jövőre a Mercedes mögött a második erőt képviseljék. Kérdés, ebben az új motornak mekkora szerepe lesz.

részletek

A McLaren szerint butaság egymást másolni

A Racing Point 2020-as autójának a tavalyi Mercedeshez való hasonlatossága több rivális csapatnál is gyanakvást ébresztett, a McLaren szerint azonban egy nagyravágyó istálló nem él ilyen eszközökkel, hiszen ezáltal sohasem válhat a legjobbá.

részletek

A McLaren hisz a Renault erőforrásában

Nemcsak gyáriak, hanem a McLaren szerint is sokat fejlődött a Renault erőforrása az utóbbi időben. 2019-ben például már csak a Ferrariét érezték erősebbnek, a Hondát pedig gyengébbnek.

részletek

McLaren: Hamarosan betörhetünk a legjobb háromba

Hosszú évek vergődése után végre látványosan megindult felfelé a wokingi istálló, összejött egy dobogós helyezés is. Csúcstechnikával igyekeznek megtörni a három élcsapat hegemóniáját.

részletek

McLaren: A Renault-motor hatalmasat fejlődött

A francia motorgyártó idén a gyári istálló mellett már csak egy partnerrel dolgozik, de a jelek szerint sikerült az áttörés. A McLaren szerint soha nem látott mértékű, nagy előrelépést mutattak fel.

részletek

Sainz szerint a McLaren előrelépése biztos

Carlos Sainz sokkal fényesebbnek látja istállója jövőjét, mivel olyan technikai igazgató érkezett Wokingba, akit jól ismer korábbról és úgy véli, James Key szakértelme megkérdőjelezhetetlen.

részletek

Nem kell technikai igazgató a Toro Rossónak

Annyi mindent kap a faenzai F1-es istálló a Red Bulltól, hogy már nincs is szüksége saját technikai igazgatóra - sőt, dr. Helmut Marko szerint James Key távozása még meg is könnyítette a dolgukat.

részletek

Öt éven belül világbajnok lenne a McLaren

Elérték a szakadék mélyét, most már kifelé mászna innen Zak Brown ügyvezető csapatával, a McLarennel. Az amerikai sportvezető megszabott egy határidőt is az igazán nagy eredmények elérésére.

részletek

Ezért lépett le James Key a Toro Rossótól

A bikák főtanácsadója magyarázatot adott a Toro Rosso technikai igazgatójának váratlan távozására. Dr Helmut Marko szerint James Key a Red Bull új koncepciójával nem tud azonosulni.

részletek

Key már a 2019-es McLarennél is segíthet

Bár a kötelező várakozási idő miatt később állhat csak munkába a McLaren új szerzeménye, a vezérigazgató szerint így is érezhető lesz jótékony hatása már a jövő évi versenyautón is.

részletek

Csak jövőre csatlakozhat a Toro Rosso főtervezője a McLarenhez

Macerás igazolást szeretett volna már sokkal korábban véglegesíteni a McLaren, ez végül most sikerült nekik: a Toro Rosso főtervezője, James Key végül 2019-ben csatlakozik az istállóhoz.

részletek
Olvastad már?