DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Karosszéria

„Ostoba hiba volt, amit nem kellene elkövetnem” – Sargeant

Az amerikai állítja: nem a túlerőltetésből vagy bizonyítási vágyból adódott a suzukai F1-es autótörése. A jó hír, hogy ezúttal megúszta a karosszéria.

részletek

Sargeant Albon összeszerelt autójával folytatja

Nem cserélik vissza a karosszériákat a Williamsnél, ahol egészen az F1-es Miami Nagydíjig nem lesz tartalék. Nem érez bizalomvesztést az amerikai.

részletek

„A csapat mindenek előtt” – Vowles a döntésről

A Williams F1-es főnöke tudja, hogy fáj Sargeantnek a döntése, de a középmezőnyben minden pont döntő lehet. Többet nem akar ilyen helyzetbe kerülni.

részletek

Wolff: Egyszerűen mindenhol lassúak vagyunk

Röviden így értékelte a Mercedes franciaországi időmérős vereségét a vb-címvédő alakulat vezetője, aki azt is elmondta, miért nem döntöttek a Red Bullhoz hasonlóan az alacsony leszorítóerős szárnybeállítás mellett.

részletek

A karosszériacsere után pénteken Bottas volt gyorsabb a Mercedesnél

Megcserélte a két versenyző autójának vázát a címvédő istálló. Franciaországban a finn kezdett erősebben, de a páros egyik tagja sem jelenti ki, hogy tempójának a váltáshoz volt köze. Amennyiben viszont Hamilton elégedetlen lenne, megkaphatja a vadonatúj tartalék karosszériát a csapattól.

részletek

Red Bull: Két hét előnyünk van

Minden a tervek szerint, sőt, kicsit jobban is halad az elvártnál a Red Bull háza táján. Megvan a kitűnő motor, a kiváló versenyző, már csak annyi dolguk maradt, hogy a karosszéria is győztes legyen.

részletek

A karosszéria védelmét is növelhetjük egy jó minőségű autófóliával

Amennyiben a magyar autósok körében szóba kerül az autófóliázás, a legtöbben azonnal az úgynevezett „sufnituningra” gondolnak, aminek részeként egykoron boldog-boldogtalan lesötétítette az apáktól vagy nagyapáktól megörökölt Ladák és egyéb régi autók hátsó szélvédőit.

részletek

Verstappen: Egy másodpercet veszítünk az egyenesben

Az ötszörös futamgyőztes holland elismerte, hogy a motorerő tekintetében idén is hatalmas a lemaradásuk, leginkább a Ferrarival szemben, de a Honda folyamatos fejlesztései biztatóan alakulnak.

részletek

A Mercedes még csak most kezd igazán fejleszteni

Az izgalmakra vágyóknak nem túl jó hír, hogy a Mercedes komoly aerodinamikai és motorfejlesztéseket tervez a közeljövőben. A hatalmas előny még nagyobbra nőhet a riválisokkal szemben.

részletek

A két Williams-pilóta autót cserélt

Robert Kubica és George Russell gyakorlatilag egymás versenyautóját használja a Spanyol Nagydíjon. A Williams lemaradása még mindig nagy, de úgy tűnik, valamit azért csökkent.

részletek

A Red Bull megoldotta egyik nagy problémáját

Az évad kezdetekor az energiaitalos istálló maga is elismerte, hogy leginkább aerodinamikailag sikerült félre az RB15. A csapatfőnök szerint ezen nagyjából túlléptek, de még van egy kis gond.

részletek

Gasly: Még idén utolérjük a legjobbakat

A Red Bull francia pilótája szerint a Honda már most versenyképes motorral rendelkezik, ha a karosszéria problémáit sikerül kijavítani, még idén elkapják a Ferrarit és a Mercedest. Így lesz?

részletek