Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Karosszéria

A karosszériacsere után pénteken Bottas volt gyorsabb a Mercedesnél

Megcserélte a két versenyző autójának vázát a címvédő istálló. Franciaországban a finn kezdett erősebben, de a páros egyik tagja sem jelenti ki, hogy tempójának a váltáshoz volt köze. Amennyiben viszont Hamilton elégedetlen lenne, megkaphatja a vadonatúj tartalék karosszériát a csapattól.

részletek

Red Bull: Két hét előnyünk van

Minden a tervek szerint, sőt, kicsit jobban is halad az elvártnál a Red Bull háza táján. Megvan a kitűnő motor, a kiváló versenyző, már csak annyi dolguk maradt, hogy a karosszéria is győztes legyen.

részletek

A karosszéria védelmét is növelhetjük egy jó minőségű autófóliával

Amennyiben a magyar autósok körében szóba kerül az autófóliázás, a legtöbben azonnal az úgynevezett „sufnituningra” gondolnak, aminek részeként egykoron boldog-boldogtalan lesötétítette az apáktól vagy nagyapáktól megörökölt Ladák és egyéb régi autók hátsó szélvédőit.

részletek

Verstappen: Egy másodpercet veszítünk az egyenesben

Az ötszörös futamgyőztes holland elismerte, hogy a motorerő tekintetében idén is hatalmas a lemaradásuk, leginkább a Ferrarival szemben, de a Honda folyamatos fejlesztései biztatóan alakulnak.

részletek

A Mercedes még csak most kezd igazán fejleszteni

Az izgalmakra vágyóknak nem túl jó hír, hogy a Mercedes komoly aerodinamikai és motorfejlesztéseket tervez a közeljövőben. A hatalmas előny még nagyobbra nőhet a riválisokkal szemben.

részletek

A két Williams-pilóta autót cserélt

Robert Kubica és George Russell gyakorlatilag egymás versenyautóját használja a Spanyol Nagydíjon. A Williams lemaradása még mindig nagy, de úgy tűnik, valamit azért csökkent.

részletek

A Red Bull megoldotta egyik nagy problémáját

Az évad kezdetekor az energiaitalos istálló maga is elismerte, hogy leginkább aerodinamikailag sikerült félre az RB15. A csapatfőnök szerint ezen nagyjából túlléptek, de még van egy kis gond.

részletek

Gasly: Még idén utolérjük a legjobbakat

A Red Bull francia pilótája szerint a Honda már most versenyképes motorral rendelkezik, ha a karosszéria problémáit sikerül kijavítani, még idén elkapják a Ferrarit és a Mercedest. Így lesz?

részletek

A Honda még idén elkaphatja a két legjobbat

Egyértelműen nagyot fejlődött a Honda-motor másfél év alatt, bár a Red Bull néha túlzásokba esett. Most azonban Adrian Newey főtervező mondta ki, hogy a Honda utoléri a Ferrarit és a Mercedest.

részletek

A Honda kisebb motorja nem lett hátrány

Korábban a McLaren oldalán az extra mértékben lekicsinyített Honda-erőforrás komoly megbízhatósági gondokat okozott, most a Red Bull partnereként nem igazán vesztenek teljesítményt ezzel.

részletek

Sainz: Nem másoljuk a Red Bullt

Nemrég olyan feltételezések kaptak szárnyra, hogy a McLaren aerodinamikailag igyekszik a lehető leginkább lemásolni az energiaitalos istálló idei remekművét, ám a spanyol pilóta ezt tagadja.

részletek

Renault: A motor jobban oda fog érni

Sokat ostorozták a francia gyártót már amiatt, hogy 2014 óta képtelen felérni a Mercedes szintjére, most pedig már a Honda is utolérte. A Renault ígéri, az erőforrás közelíteni fog a legjobbakra.

részletek
Olvastad már?