Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Karosszéria

A két Williams-pilóta autót cserélt

Robert Kubica és George Russell gyakorlatilag egymás versenyautóját használja a Spanyol Nagydíjon. A Williams lemaradása még mindig nagy, de úgy tűnik, valamit azért csökkent.

részletek

A Red Bull megoldotta egyik nagy problémáját

Az évad kezdetekor az energiaitalos istálló maga is elismerte, hogy leginkább aerodinamikailag sikerült félre az RB15. A csapatfőnök szerint ezen nagyjából túlléptek, de még van egy kis gond.

részletek

Gasly: Még idén utolérjük a legjobbakat

A Red Bull francia pilótája szerint a Honda már most versenyképes motorral rendelkezik, ha a karosszéria problémáit sikerül kijavítani, még idén elkapják a Ferrarit és a Mercedest. Így lesz?

részletek

A Honda még idén elkaphatja a két legjobbat

Egyértelműen nagyot fejlődött a Honda-motor másfél év alatt, bár a Red Bull néha túlzásokba esett. Most azonban Adrian Newey főtervező mondta ki, hogy a Honda utoléri a Ferrarit és a Mercedest.

részletek

A Honda kisebb motorja nem lett hátrány

Korábban a McLaren oldalán az extra mértékben lekicsinyített Honda-erőforrás komoly megbízhatósági gondokat okozott, most a Red Bull partnereként nem igazán vesztenek teljesítményt ezzel.

részletek

Sainz: Nem másoljuk a Red Bullt

Nemrég olyan feltételezések kaptak szárnyra, hogy a McLaren aerodinamikailag igyekszik a lehető leginkább lemásolni az energiaitalos istálló idei remekművét, ám a spanyol pilóta ezt tagadja.

részletek

Renault: A motor jobban oda fog érni

Sokat ostorozták a francia gyártót már amiatt, hogy 2014 óta képtelen felérni a Mercedes szintjére, most pedig már a Honda is utolérte. A Renault ígéri, az erőforrás közelíteni fog a legjobbakra.

részletek

Newey: Miénk a legjobb autó, még sincs esélyünk

A Red Bull főtervezője komoly frusztrációt érez amiatt, hogy aerodinamikailag a legjobb autóval rendelkeznek a bikák, ám mégsem harcolhatnak a világbajnoki címért. Mit várnak jövőre a Hondától?

részletek

Újabb vagyont ver el a szűkölködő Force India

A már jó ideje pénzügyi problémákkal küszködő csapat újra mélyen a zsebébe kell, hogy nyúljon: egy szabálymódosítás miatt a 2019-es szezonra kb. egymillió dollárt kénytelen elkölteni.

részletek

Nem lesz megkötve a Honda keze

A Red Bull elhatározta, hogy a motor-design terén teljes teljhatalmat ad a Honda számára. Az istálló majd idomul az aerodinamikával az erőforráshoz. Ettől is nagy fejlődést remélnek a bikák.

részletek

Óriási nyereség a Mercedes oldaldoboza

A Formula-1-ben a lényeg legtöbbször a részletekben rejlik. A Mercedes elképesztő mértékben átdolgozta az új autó oldaldobozát, amivel nagyot nyertek. Most el is árulták, pontosan mennyit.

részletek

Emiatt lehet sikeres a McLaren idén

Három éve nincs köze az élmezőnyhöz a McLaren istállónak, idén azonban új erőforrással próbálkoznak. Zak Brown csapatfőnök rámutatott, mitől lehetnek hamarosan újra az élen.

részletek
Olvastad már?