Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Karosszéria

Újabb vagyont ver el a szűkölködő Force India

A már jó ideje pénzügyi problémákkal küszködő csapat újra mélyen a zsebébe kell, hogy nyúljon: egy szabálymódosítás miatt a 2019-es szezonra kb. egymillió dollárt kénytelen elkölteni.

részletek

Nem lesz megkötve a Honda keze

A Red Bull elhatározta, hogy a motor-design terén teljes teljhatalmat ad a Honda számára. Az istálló majd idomul az aerodinamikával az erőforráshoz. Ettől is nagy fejlődést remélnek a bikák.

részletek

Óriási nyereség a Mercedes oldaldoboza

A Formula-1-ben a lényeg legtöbbször a részletekben rejlik. A Mercedes elképesztő mértékben átdolgozta az új autó oldaldobozát, amivel nagyot nyertek. Most el is árulták, pontosan mennyit.

részletek

Emiatt lehet sikeres a McLaren idén

Három éve nincs köze az élmezőnyhöz a McLaren istállónak, idén azonban új erőforrással próbálkoznak. Zak Brown csapatfőnök rámutatott, mitől lehetnek hamarosan újra az élen.

részletek

Készen áll a Red Bull csodafegyvere

A Formula-1-es szakértők úgy gondolják, jövőre akár négy istálló is folyamatosan harcban lesz a futamgyőzelmekért. Komoly lépést tett most ebbe az irányba a Red Bull, akár ezen is múlhat a siker.

részletek

Ricciardo: Még mindig nehéz eset a Red Bull

A bikák ausztrál pilótája szerint a jövő évi világbajnokság egyik fő esélyese lehet a Red Bull, ha sikerül elkerülnie a tavalyihoz hasonló, nagyon gyenge kezdést. Azt elismeri, nehezen beállítható az autó.

részletek

2018-ban már nagyon ott lesz a Renault?

Nico Hülkenberg tanulmányozta a Renault fejlesztési programját és nagyon jó jeleket látott arra, hogy komoly ugrást hajtson végre a gárda az élmezőnybe.

részletek

95%-ban sikeres a McLaren karosszériája

A wokingi alakulat az idei F1-es szezonban is folyamatosan megbízhatósági hibáktól szenved, ám versenyigazgatójuk úgy véli, az autójuk úgy fejlődik, ahogyan arra számítottak.

részletek

Massa új karosszériával készül Spára

Az F1-es nyári szünet előtti kezelhetőségi problémákat karosszériacserével próbálják kiküszöbölni a Williamsnél - ez kulcsfontosságú lépés lehet a Force India feltartóztatásában.

részletek

A Red Bull átlépte a Mercedest is?

A rangos angol nyelvű F1-es szaklap szerint igen – a csapatok karosszériáinak teljesítményét elemezték motortól eltekintve, így jutottak néhány meglepő eredményre.

részletek

Új karosszériát épít Gutierreznek a Haas

Nem csak Fernando Alonso autója sérült meg kettejük óriási melbourne-i balesetében, így a mexikói pilóta új karosszériával áll rajthoz az F1-es Bahreini Nagydíjon. A régit ennek ellenére megjavítják.

részletek

Agag: Nem akarok többféle karosszériát

A Formula-E első embere szerint jó ötlet volt, hogy hagyják a gyártókat versenyezni a hajtásláncok terén, ám szeretné, ha a jövőben is megmaradna az egyen-karosszéria.

részletek
Olvastad már?