Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 28. vasárnap

Interjú

Hamilton tökéletes köre, Verstappen is elégedett

Lewis Hamilton úgy érzi, valóban tökéletes teljesítményt nyújtott az időmérő edzésen, Bottas nem érti lemaradásának mértékét, Verstappen pedig úgy véli, lehet esélye vasárnap előrébb kerülni.

részletek

Hamiltont ledöbbentette a különbség, Verstappent nem

Lewis Hamiltont is meglepte, mekkora előnnyel rendelkeznek a fő riválisok előtt, Bottas még nem adja fel a reményt, bízik a versenytempóban, Verstappen pedig tudja, jelenleg ez a maximum.

részletek

Kiss Norbert: Idén nem a motoron fog múlni

Augusztus végén, a csehországi Mostban végre elkezdődik a Kamion-Európa-bajnokság 2020-as szezonja is, amely kapcsán a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert tévéműsorunkban beszélt a csapatváltás kihívásairól. A tervek szerint 6 hétvégéből és 12 futamból álló bajnokságban idén 18 versenyző és 4 gyártó áll rajthoz, az egyedüli gumiszállító továbbra is a Goodyear.

részletek

„Előbb-utóbb ismét kisüt a nap”

Ha valaki, akkor a BMW olasz márkanagykövete, Alex Zanardi pontosan tudja, miként lehet túllendülni a legnehezebb pillanatokon. Végtelenül pozitív hozzáállásával világszerte számtalan ember példaképe, aki a mostanihoz hasonló krízishelyzetekben is képes inspirálni a rajongóit. Interjúnkban Zanardi a napi rutin velejáróiról és a kialakult helyzet előnyeiről mesél.

részletek

Vettel: Nem úgy kelek fel, hogy azt hiszem, én vagyok a legjobb

Sebastian Vettel annak ellenére, hogy évek óta küszköd azért, hogy a Ferrarit visszavezesse a csúcsra, fel továbbra sem adja, és saját magának szeretne leginkább bizonyítani.

részletek

Magyar szívvel vezeti Nissany az F1-es Williamst

Kecskeméten kezdte versenyzői pályafutását és a szívében magyarnak vallja magát Roy Nissany, az izraeli formulaautó-versenyző, aki az F1-es évadzáró tesztelésen, Abu Dhabiban a Williams istállónál kapott lehetőséget. A 25 esztendős pilótával a formula.hu az első tesztnap végén beszélgetett a Yas Marina versenypálya paddockjában.

részletek

Egy zuglói taxis, aki a túraautó vb-n edződött

Rohanok az esőben a megbeszélt benzinkúthoz. Azt mondta, hogy sárga autóval jön. De én csak taxikat látok mindenhol. Aztán később kiderült, hogy ez nem vicc. Az új generáció egyik legígéretesebb magyar versenyzőjével, Ifj. Ficza Ferenccel beszélgettünk.

részletek

Divat, technológia és autósport kapcsolódik össze egy Formula-E-csapatnál

A divat és a Formula-E első ránézésre két, egymástól meglehetősen távoli világnak tűnik. Pedig a Geoxnál ez a két terület találkozik egymással, méghozzá rendkívül gyümölcsözően. Interjú a cipőmárka első emberével, egyben a Formula-E-ben szereplő istálló tulajdonosával.

részletek

Rossi: „Szeretnék gyereket, talán meg is találtam a megfelelő nőt hozzá”

A kilencszeres világbajnok egy rádiós interjúban beszélt az esetleges családalapításról, az óriási szurkolótáboráról és arról, hogy mit tenne, ha egy napra ő lehetne Isten.

részletek

Közös finn-magyar szavakat kerestünk Raikkönennel

Nyelvrokonság ide vagy oda, szavak szintjén csak egész minimális hasonlóságok fedezhetők fel a finn és a magyar nyelv között. Erről is beszélgettünk Kimi Raikkönennel a Hungaroringen.

részletek

Leclerc alatt kiválóan fut a Ferrari Ausztriában

Három különböző márka került az első három közé az Osztrák Nagydíj időmérő edzésén. Charles Leclerc és Max Verstappen szerint kiváló vezetni az autójukat, Lewis Hamilton elismerte a vereséget.

részletek

Kikérdeztük Eric Boullier-t: milyen versenyrendezőnek lenni az F1-ben?

F1-es csapatfőnökből ritkán válik nagydíjszervező, ám a McLaren-kaland lezárultával Eric Boullier arra vállalkozott, hogy sikeressé teszi hazája futamát, a Francia Nagydíjat, amelyért egyébként sok éven át dolgozott. A formula.hu-nak alkalma nyílt beszélgetni a szakemberrel az idei viadal aktualitásairól, az F1-es versenyrendezés nehézségeiről, a sportszakmai oldalon szerzett tapasztalatok hasznosíthatóságáról, s kiderült az is, hogy miért tartja a magyart az egyik legütősebb futamnak.

részletek
Olvastad már?