DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

Hubert

Gasly ellentmondásos érzésekkel érkezett Spába

Imádja a pályát, de a legrosszabb emlékei is ide kötődnek: a francia emlékfutást is szervez Anthoine Hubert-ért. Az eső és a biztonság volt a csütörtöki fő téma az F1-es Belga Nagydíjon.

részletek

Elhunyt barátjának álmát váltja valóra Gasly

Fiatalon elhunyt barátjának emléke is ösztönözte Pierre Gaslyt arra, hogy aláírjon jövő évi csapatával, az Alpine-nal. Kettejük közös F1-es álmát teljesíti be jövőre a francia.

részletek

Budapesten látta utoljára Hubert-t Gasly

Magyarországon szórakoztak utoljára együtt a korábbi nagy riválisok és jó barátok - ma virágot vitt Anthonie Hubert tragédiájának helyszínére az Alpha Tauri francia F1-es pilótája.

részletek

Correa továbbra is elégedetlen az FIA-val

A sérülései miatt lábadozó pilóta szeretné, ha a tavalyi halálos F2-es baleset valahogy jobbá tenné a sportot, de úgy érzi, a Nemzetközi Automobil Szövetség nem végez ehhez megfelelő munkát.

részletek

Correa: Majdnem meghaltam, mert az FIA nem is foglalkozott velem

Anthoine Hubert halála nagyon megrázta az autósport világát tavaly Belgiumban. A baleset másik résztvevője azonban kis híján követte őt, mivel életéért küzdve magára hagyták az illetékesek.

részletek

Sophia Flörsch Hubert emlékére futotta le a maratont

Egy évvel ezelőtt még az életéért aggódhattunk, ám Sophia Flörsch felépült a makaói balesetéből, így ősszel Anthoine Hubert emlékére teljesítette a negyvenkét kilométeres távot.

részletek

Először beszélt a halálos baleset részleteiről Correa

Végig eszméleténél maradt az Anthoine Hubert életét követelő ütközés során Juan Manuel Correa. Valószínűleg lába sosem fog teljesen rendbe jönni, de motiválja álma, hogy egyszer visszatér az F2-be.

részletek

Hamilton a halálról és a félelemről beszélt

A világbajnok érdekes dolgokat osztott meg a gondolatvilágából - szóba került Anthoine Hubert tragédiája és egy gyerekkori trauma is, illetve hogy szerinte mi számít igazán az életben.

részletek

Alesi: Büntessék, aki a bukótérben száguldozik

Az aszfaltozott bukótér az utóbbi hetekben két súlyos F2-es balesetnél is döntő szerepet játszott. Anthoine Hubert az életével fizetett érte, de Szocsiban is hatalmas csattanás lett a végeredmény.

részletek

Apránként javul a súlyosan sérült F2-es versenyző állapota

Abban a balesetben, amelyben nemrég Anthoine Hubert életét vesztette, riválisa, Juan Manuel Correa is súlyosan megsérült. Az amerikai kórházba is került, ahol valószínűleg hosszadalmas rehabilitáció vár rá. Családja folyamatosan beszámol az állapotáról.

részletek

Végső nyugalomra helyezték Anthoine Hubert-t

Kedden délután 14 órai kezdettel megtartották a Spa-Francorchamps-ban versenybalesetben elhunyt Formula-2-es versenyző, Anthoine Hubert temetését. A ceremónián az autósport számos jeles képviselője is részt vett.

részletek

F2 főfutam: Matsushitának és Hubert-nek szólt a himnusz a dobogón

A spái tragédiát követő első Formula-2-es futamon, Monzában Nobuharu Matsushita szerezte meg a győzelmet Luca Ghiotto és az utolsó helyről a dobogóig felkapaszkodó Nyck de Vries előtt.

részletek