Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

Hongkong

Bird hajmeresztő bokszhibája ellenére is nyert

Akciódús versennyel indult a Formula-E történetének negyedik szezonja: a vezetést sokáig őrző Vergne-t bátor manőverrel nyomta le Bird, aki egy hihetetlen hiba és büntetés után is győzni tudott.

részletek

Így zajlott a Hongkong ePrix minden mozzanata élőben

Ezen a hétvégén kezdetét veszi a Formula-E negyedik szezonja Hongkongban. A Formula.hu ott van a helyszínen, hogy az elektromos sorozat minden történéséről, újdonságáról, rezzenéséről beszámoljon ebben a folyamatosan frissülő cikkben.

részletek

Ne maradj le semmiről a WTCC szezonzáróján!

Az F1-es évad ugyan már véget ért, de így is roppant izgalmas hétvége vár ránk: Michelisz Norbert a magyar autósport első FIA világbajnoka lehet, és a Formula-E újabb idénye is elrajtol.

részletek

Buemi nyerte az őrült szezonnyitót Piquet és Bird drámája után

Nincs ok aggodalomra, a Formula-E a harmadik szezonban is ugyanolyan izgalmas és fordulatos, mint eddig megszoktuk. Valahogy mégis az előző évad két nagyágyúja került az élre, di Grassi egyenesen a mezőny végéről.

részletek

Piquet zűrös időmérőn tért vissza az élre

Hatalmas meglepetésre Nelson Piquet-vel az élen a NextEV csapata sajátította ki az első rajtsort a Hong Kong ePrix-re, miután Robin Frijns balesete következtében elmaradt a finálé.

részletek

Törtek az autók az edzéseken, Vergne a leggyorsabb

Nem zajlott eseménytelenül a Formula-E szezonnyitójának két szabadedzése: igazi nagyágyúk, köztük Lopez és di Grassi sem maradtak távol a falaktól, miközben az eddigi legjobb időt Vergne érte el.

részletek

Formula-E: Veszélyes a sikán Hongkongban

Az elektromos sorozat szezonnyitóján már egy shakedown-on túl vannak a pilóták, akik már meg is állapították, hogy a pálya egyik sikánja veszélyeket hordoz magában a versenyre nézve.

részletek

Ki nyeri a virtuális Hong Kong ePrix-t?

Bár a Formula-E harmadik szezonjának nyitányára csak vasárnap kerül sor, a mezőny néhány tagja szimulátorban már összemérte erejét a távol-keleti pályán – vajon ki kerül ki győztesként közülük?

részletek

Buemi és di Grassi között továbbra is tabutéma London

Az új Formula-E-szezon kezdetén még mindig feszült a viszony Sebastien Buemi és Lucas di Grassi között az év egyik legnagyobb autósportos botrányát hozó júliusi ütközés miatt.

részletek

Újabb országokat hódít meg a Formula-E

Az elektromos széria Hongkongban és Ausztráliában versenyezhet egy év múlva, a 2016-17-es harmadik szezon elején. Később pedig New York is csatlakozhat a bajnoksághoz.

részletek
Olvastad már?