Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 20. kedd

Honda

A Red Bull egy ideje már tudott a Hondáról

A Honda mindenkit meglepett azzal, hogy pénteken bejelentették, távoznak a Formula-1-ből. Azonban Dietrich Mateschitz és Dr. Helmut Marko már régebb óta tisztában voltak a japánok akaratával.

részletek

Az F1-et dobta, az IndyCarral hosszabbított a Honda

Amíg pénteken azzal sokkolta a világot a Honda, hogy teljesen váratlanul kilépnek az F1-ből, szombaton már arról tájékoztattak, hogy hosszútávú megállapodást kötöttek az IndyCar-sorozattal.

részletek

Saját motort fog gyártani a Red Bull?

A Honda meglepő távozása után nagyon gyorsan végig lehet érni azon a listán, amelyen a szóba jöhető motorgyártók sorakoznak - majd arra juthatunk, hogy nincs más opció. Ezt mondja Ralf Schumacher.

részletek

Utolsó idényére is új motort épít a Honda

Hiába szállnak ki a 2021-es szezon végén, a következő évadban sem hagyják cserben a Red Bullt és az Alpha Taurit, a japánok ugyanis teljesen új erőforrást ígérnek, amellyel a céljuk a vb-cím.

részletek

Honda: Több dolgon kell változtatnunk, mint vártuk

Már a HRC-nél sem tagadják, hogy Marc Marquez távollétében egyelőre nem tudják felvenni a versenyt az élmezőnnyel: a problémájuk forrásának a Michelin új szerkezetű hátsó gumiját tekintik.

részletek

Red Bull: Voltunk már ilyen helyzetben

A Honda távozása miatt nehéz időszak vár a Red Bullra és az Alpha Taurira, de Christian Horner leszögezte: a két csapat elkötelezett az F1 mellett, és meg fogja találni a számára legjobb erőforrást.

részletek

Váratlan bejelentés: 2021 végén kiszáll a Honda!

A japán motorgyártó a semmiből sokkolta az F1-es paddockot pénteken, egy tokiói sajtótájékoztatón ugyanis bejelentették, hogy a következő évad végén távoznak a száguldó cirkuszból.

részletek

Változtatott a motorján a Honda Mugello után

Kivizsgálták Max Verstappen két héttel ezelőtti toszkán kiesésének okát, és úgy érzik, sikerült orvosolniuk a problémákat, hogy azok ne ismétlődhessenek meg a következő versenyeken.

részletek

Lorenzo majdnem visszatért a Ducatival

Korábban folyamatosan pletykáltak róla, hogy a visszavonult spanyol újra a bolognaiaknál versenyezhet – most maga az érintett erősítette meg, hogy valóban majdnem aláírták a szerződést.

részletek

Verstappen besokallt, érik a balhé?

Lapunk értesülései szerint csak a külvilág felé mutatja azt, hogy nyugodt és beletörődött, valójában viszont egyre feszültebb a hangulat a holland körül: nehezen emészti meg a technikai hibákat.

részletek

A Honda még nem tudja, hogy mi a baj

A japánok szerint a gond nem kicsi, ráadásul a hatása is nagy - Oroszországra valószínűleg motort cserélnek Max Verstappennek, most pedig a részletes kivizsgálás zajlik.

részletek

Ezért kényszerült kiállni Verstappen

Eleve rossz napja volt a hollandnak, a sorsát pedig egy motorprobléma pecsételte meg véglegesen. A Red Bull versenyzői remélik, az Alpha Taurinál eközben rendesen megünneplik Pierre Gasly győzelmét.

részletek
Olvastad már?