Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 23. vasárnap

Honda

Red Bull-alapító: Most jön tőlünk az igazi

Dietrich Mateschitz továbbra is remekül belelát egykori istállója dolgaiba és úgy érzi, végre újra eljött az idő az energiaitalosok számára, hogy egészen magas elvárásaikat sikerrel teljesítsék.

részletek

A Honda ülést ajánlott Matsushitának

Nobuharu Matsushita huszonhat éves kora ellenére idén is a Formula-2-ben fog versenyezni. Az ötödik szezonját kezdi a japán pilóta az utánpótlás-sorozatban, pedig a Honda felajánlott neki egy ülést.

részletek

A Hondának hatalmas segítség a két csapat, további nagy fejlődésre számítanak

Az utóbbi másfél év legkellemesebb meglepetése a korábban csak szenvedő japán gyártó ugrásszerűen javuló teljesítménye volt. 2020-ban ismét nagy előrelépésre számítanak a Hondánál.

részletek

A divatrajongó Gasly örül az átalakulásnak

Számít a Honda segítségére az Alpha Tauri franciája: az egyenletes pontszerzés mellett olyan opportunista kiugrásokat vár, mint a tavalyi dobogós helyezés Brazíliában.

részletek

A Red Bullnak nincs többé fiókcsapata

Az energiaitalosok főtanácsadója szerint az új Alpha Tauri immáron megszűnt a Red Bull juniorcsapataként működni. Még szorosabb együttműködésük mindkét fél számára gyümölcsöző lehet.

részletek

Az Alpha Tauri a tavalyinál is jobb lehet

Bár ezen a néven idén indul először a korábban Toro Rosso néven ismert istálló, a Honda remek téli fejlődésének és a kiváló szélcsatornás eredményeknek köszönhetően komoly meglepetést okozhat.

részletek

Ricciardót nem zavarja a Red Bull-Honda remeklése

Bár kockázatos döntést hoztak a Red Bullnál, amikor Honda-motorokra váltottak, utólag látható, hogy nincs mit megbánniuk. Daniel Ricciardót sem idegesíti, hogy volt csapata ennyire felzárkózott.

részletek

Újabb csapat kosarazta ki Alonsót

Egyre komolyabb veszélyben Fernando Alonso Indy 500-as indulása, a Honda visszautasítása után alternatív megoldásokat kell keresnie a spanyolnak. Csak éppen nem sikerül találnia.

részletek

F1-Archív: Tesztek tesztek hátán

Az elmúlt húsz év többségében már javában zajlott az F1-es tesztelés február 14-én. De más hírekről is olvashattunk ezen a napon: Bottas debütálására, Raikkönen a Mexikó Ralira készült, Zanardi pedig Rossit várta az F1-be.

részletek

Verstappennek elsőre máris tetszett az új Red Bull

A nyolcszoros futamgyőztes holland pilóta már élesben is pályára vihette Silverstone-ban az idei Red Bull-rakétát és eddig rendkívül pozitív élmény számára. Komoly reményekkel várja a szezont.

részletek

Boszorkánykonyha: Látogatás a Honda F1-es motorjait hajtó ExxonMobilnál

Nem sokszor beszélünk a Formula–1-es üzemanyag-szállítókról, pedig súlyos tizedek, pole-pozíciók és győzelmek múlhatnak a teljesítményükön, sőt az is megtörténik, hogy egy csapat a megfelelő keverék hiánya miatt nem használhatja egyébként rendelkezésre álló erőforrását…

részletek

Verstappen igen ambiciózus célt tűzött ki maga elé

A Red Bull holland pilótája már korábban is arról beszélt, hogy szeretne a világbajnoki címért csatázni, most azonban konkrét célt is megjelölt az évad során. Vajon elég lesz erre a Red Bull-Honda?

részletek
Olvastad már?