Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 22. csütörtök

Honda

Villeneuve: A Honda még most is csak négy versenyt bír ki

A Honda a hírek szerint Monzában egy 25 lóerős pluszt hozó, fejlesztett erőforrással áll elő, ám az 1997-es világbajnok szerint a japán egység közel sem bír ki annyi futamot, mint a legjobbak.

részletek

Coronel: Hamilton tudja, hogy csak Verstappen győzheti le

Tom Coronel 2020-ban reális célkitűzésnek érzi Max Verstappen számára, hogy a Red Bull-Hondával felérjen a csúcsra, ettől pedig Lewis Hamilton és a Mercedes is jogosan kezd tartani.

részletek

Rosszabbra számított, de még magasabbra tör a Honda

Toyoharu Tanabe, a japán motorgyártó F1-es technikai igazgatója elismerte: elégedett az eddigi eredmények láttán, de a végső célt, azaz a világbajnokság megnyerését továbbra is távolinak érzi.

részletek

Verstappent a Ferrari segítheti világbajnoki címhez

A Red Bull-Honda és vezérpilótája egyre javuló formáját látva még nem kell lemondania az idei bajnoki címről. Önerőből azonban már nincs esélye behozni a hátrányt, a rivális segítsége kellene.

részletek

A Honda a Red Bullnál is készül a büntetésekre

A japán gyártó gőzerővel dolgozik legújabb fejlesztésein, amivel még jobb helyzetbe hozhatják a Red Bullt. Ennek azonban ára van, egy-két futamot fel kell áldozniuk, minden csere büntetéssel jár.

részletek

A Mercedes újra évekre bebetonozhatja magát az élen

2014 óta hozzászokhattunk, hogy az Ezüst Nyilak ünnepelnek a futamokat követően és év végén is. Sajtóinformációk szerint a 2020-as motor óriási dobás lesz és máris tesztelési fázisban van.

részletek

Szégyen, de győzelem nélkül maradhat idén a Ferrari

A téli teszteket követően hatalmas várakozás előzte meg a szezont a Ferrari részéről, ehhez képest tizenkét nagydíj után még nyeretlenek és a neves újságíró szerint ez év végéig így is maradhat.

részletek

Sajtó: Alonsót akarta a Red Bull Gasly helyére

Spanyol lapértesülések szerint az energiaitalosok megkeresték az F1-től visszavonult kétszeres világbajnokot is, mielőtt végül az újonc Alexander Albont léptették elő a nagycsapathoz.

részletek

Még kérdés, 2020 után marad-e a Honda

A japán gyáróriás még nem döntött arról, hogy jövő év vége után folytatja-e a versenyzést az F1-ben, de az mindenképp motiváló a cég számára, hogy idén két futamot is sikerült nyernie.

részletek

Verstappen: Kellett az a plusz a Hondától

A csapat megtáltosodásának titkát abban kell keresni, hogy egyszerre sikerült kijavítani az autó hibáit és többet kihozni a Honda motorjából - Max Verstappen érthetően elégedett.

részletek

Tost: Közel a Honda világbajnoki címe

Sokat köszönhet a Toro Rossónak a japán gyártó, tavaly ugyanis a faenzaiak oldalán talált rá a helyes fejlődési útra. Azóta már több futamgyőzelem is összejött, a következő cél a világbajnoki cím.

részletek

Hamiltont már idegesítheti Verstappen

Jos Verstappen úgy véli, fia drasztikus előretörése az erősorrendben azt is magával hozta, hogy Lewis Hamilton kissé ideges miatta. Ezt az utóbbi időkben látott reakcióiból és nyilatkozataiból látja.

részletek
Olvastad már?