Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. augusztus 4. szerda

Honda

A szabadedzésen tesztelik Verstappen sérült motorját

Bizonyos szempontból már a Magyar Nagydíj első szabadedzése is döntő fontosságú lesz, ekkor próbálja ugyanis kideríteni a Honda, használható-e még az összetört Red Bullból kiszedett erőforrás.

részletek

Bizonytalan a Honda Verstappen motorja miatt

Továbbra sem tudni, hogy mi lesz Max Verstappen Silverstone-ban megsérült erőforrásával. Bár japánok technikai igazgatója legutóbb bizakodó volt, most már nem látják ennyire fényesen a dolgokat.

részletek

Menthető Verstappen motorja a Honda szerint

A valódi kár kisebb, mint első ránézésre tűnt – közölt a Red Bull számára jó hírt Toyoharu Tanabe. A motort Japánba szállítják átvizsgálásra, amely alapján döntenek arról, használható-e a továbbiakban.

részletek

Utoljára Sennával aratott a Honda zsinórban ennyi győzelmet

Négy éve még kinevették a japán gyártót, most futószalagon szállítja a győzelmeket Max Verstappen vezérletével. Ayrton Senna óta nem láthattunk ilyen mértékű Honda-sikersorozatot.

részletek

Honda: Nem fejlesztettünk szabálytalanul

Most már a japán gyártó is reagált arra, hogy a Mercedes és pilótái félreérthetetlen megjegyzéseket tettek arra, a Honda tiltott módon javította fel erőforrásait. A gyártó ezt kategorikusan cáfolja.

részletek

Verstappen izzítja a nyomtatóját: „Nem a motor miatt vagyunk gyorsak az egyenesben”

Unja már a Red Bullok feljavuló egyenesbeli sebességére vonatkozó kérdéseket a vb-éllovas, aki a Stájer GP-n szerzett pole-ját követően kijelentette: a hátsó szárnyuk révén léptek előre ezen a téren.

részletek

WTCR: Taroltak a Hondák Estorilban

A Münnich Motorsport autóinak fölényét hozta a WTCR portugáliai kvalifikációja, melyen Esteban Guerrieri volt a leggyorsabb. Michelisz és Tassi révén két magyar is ott van a legjobb tízben.

részletek

Marko: A Honda nem fogja megmásítani a döntését

A Red Bull szaktanácsadója, Dr. Helmut Marko szerint a Honda nem fogja megváltoztatni azon döntését, miszerint a 2021-es szezont követően kivonul a Formula-1-ből.

részletek

Megjelent az első kép a Honda Civic legújabb nemzedékéről

Közzétette a Honda az első fotót a vadonatúj ötajtós Civicről. A kis híján 50 éves pályafutással büszkélkedő ferdehátúnak ez már a 11. nemzedéke, de máig megőrizte legfőbb érdemeit, azaz a kimagasló használati értéket, az átlagon felüli menetkomfortot és a szemet gyönyörködtető formavilágot.

részletek

A Red Bull-Honda átlépte a Mercedest?

Alig van olyan pálya, ahol ne mutatkozna kifejezetten erősnek a Max Verstappen vezette Red Bull, Szergej Szirotkin szerint a Mercedesnek nagyon nehéz dolga lesz, ha bajnok akar lenni.

részletek

Rosberg: Hamilton túl könnyen adta az első helyet

A 2016-os világbajnokot nagyon meglepte Lewis Hamilton szokatlanul gyenge védekezése a Francia Nagydíj hajrájában. Nico Rosberg szerint a brit ász ezúttal túl könnyen adta magát, túl puha volt.

részletek

Marquez nyitott az élen a Sachsenringen

A német pálya koronázott királya volt a leggyorsabb a MotoGP első edzésén, sőt a Honda három versenyzővel képviseltette magát az első négyben – csak a vb-éllovas Quartararo ékelődött be közéjük.

részletek
Olvastad már?