DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. január 31. kedd

Honda

Nem fogadta tárt karokkal az F1 az Andretti Cadillacet

Egészen eltérő hangnemben reagált az FIA és a Formula-1 a csütörtöki nap nagy hírére: Ben Sulayem üdvözölte az új projektet, a sportág egy rövidke, távolságtartó közleményt adott ki.

részletek

F1-Archív: Kritikus Schumacher állapota

Brawn szerint Hamilton szintet lépett, friss hírek érkeznek Bianchiról, a Renault agresszívebb Alonsót akar, Schumacher Buttont méltatja – a legérdekesebb december 30-i F1-es hírekből válogattunk.

részletek

Toyota vs. Audi, KTM vs. Honda – indul a Dakar

Az év utolsó napján a prológgal kezdetét veszi a 2023-as Dakar Rali: összeszedtük a legendás terepraliversennyel kapcsolatos legfontosabb információkat.

részletek

Az Alpine-t és McLaren-Hondát vetette össze Alonso

Mindkét csapatnál komoly gondot jelentett a megbízhatóság. Az Alpine-nál vagy a McLarennél volt rosszabb a spanyol F1-es szerint?

részletek

Kis híján a Ferrarihoz üldözték Newey-t

A Red Bull F1-es tervezőzsenije felfedte, hogy egy ponton felmerült benne, hogy elhagyja az energiaitalosok alakulatát – méghozzá a motor miatt.

részletek

Marquez figyelmeztette a Hondát: távozhat, ha nem tud nyerni velük

Eddig egész MotoGP-s karrierje során hűséges volt a Repsol Hondához, a nyolcszoros világbajnok azonban odébb állhat, ha nem javul az RC213 teljesítménye.

részletek

Küszöbön a Honda és a Red Bull szakítása? „Nem jutottunk közös nevezőre!”

Dr. Helmut Marko nem tartja valószínűnek, hogy a Honda esetleges nagyobb szerepvállalása esetén az AlphaTaurit célozná meg.

részletek

Amikor a főnök váltott csapatot: Vasseur, Wolff és társaik

Sokkal ritkábban fordul elő, hogy egy csapatfőnök rivális istállóhoz igazol, mint azt a hét hírdömpingje után gondolnánk – Frederic Vasseur és Andreas Seidl váltása kapcsán hat hasonló esetet kerestünk elő a sport múltjából.

részletek

Hétfő: Capito távozik, a Honda visszatérne, Ocon csalódott

Váratlan bejelentés a Williams részéről, Esteban Ocon csalódott volt a csapattársa miatt, Verstappen a riválisok miatt aggódik, a Ferrari pedig már nyáron új csapatfőnököt kereshetett. Hétfői hírek.

részletek

Újra regisztrálta magát az F1-be a Honda

A japánok elismerték, hogy 2026-tól feltett szándékuk az F1-be való visszatérés: újra regisztrált motorgyártóvá váltak az elmúlt hónapban.

részletek

Verstappen szívesen vezetné a MotoGP egyik versenygépét

Boldogan pályára vinné a MotoGP egyik gépét Max Verstappen, aki idén egyszer már közelebbről is megvizsgálhatta Marc Marquez motorját. A holland elárulta, csapata valószínűleg nem örülne ennek, magát ismerve pedig egyelőre jobb, ha távol marad a királykategóriás motoroktól.

részletek

Elárverezik Verstappen Hondáját

Aukcióra bocsájtották a kétszeres F1-es világbajnok Honda Civic Type-R GT-jét: a becslések szerint 50-60 ezer eurót érhet a jó állapotban lévő autó.

részletek