Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. március 29. vasárnap

Honda

Marquez: Lorenzo a Hondától félt, nem a bukásoktól

Tavalyi csapattársa szerint az ötszörös vb-első nem azért vonult vissza valójában, mint amit a nyilvánosság előtt mond, hiszen akkor nem vállalt volna be máris egy szabadkártyás indulást a Yamahával.

részletek

„Alonso vérlázítóan viselkedett, meg már öreg is”

Így érvel Fernando Alonso visszatérése ellen az ex-F1-es JJ Lehto: a McLaren-Hondánál tanúsított viselkedésével minden csapatnál elvágta magát a spanyol nagyágyú, legyen bármilyen tehetséges is.

részletek

Verstappen már az idénynyitón is megmutatná erejét

A tavalyi év egyik kellemes meglepetése volt Max Verstappen és a Red Bull-Honda előretörése. Ugyanazt az irányvonalat folytatná a fiatal holland, már Melbourne-ben erős kezdésre számít.

részletek

Új csapatnál folytatja idén Tassi Attila

Bár azt eddig is tudtuk, hogy marad hondás a WTCR-ben tavaly bemutatkozott magyar pilóta, most az is kiderült, hogy 2020-ban már nem a Hell által is támogatott KCMG-nél fog versenyezni.

részletek

Limitált kiadású, Honda-logós karórát hoz a CASIO Edifice

Csúcsminőségű karórával jelentkezik a CASIO Edifice: az Alpha Taurival és a Hondával közösen dolgozó cég limitált kiadású terméke a Honda Racing logóját hordozza.

részletek

Oddsok: Marquez a favorit, nyomában a Yamahák

A Honda teszteken látott küszködése és a spanyol vállának állapota ellenére is a nyolcszoros világbajnok a fő esélyes idén a MotoGP-ben a fogadóirodák szerint, viszont több komoly kihívója is akadhat.

részletek

Verstappen és a Honda tartja itt a Red Bullt?

Úgy tűnik, hogy az energiaitalos istálló hosszabb távú sorsa a japán motorszállító és a holland vezérpilóta kezében van. Amennyiben nem sikerül versenyképes autóval előállni, a Red Bull távozhat.

részletek

Valóban ekkorát ugrott ismét előre a Honda?

A Red Bull mellett a testvércsapat vezetősége is kimondottan boldog a téli teszteken tapasztaltakkal. Különösen dicsérik a japán erőforrás fejlődését, és a Hondánál is elégedettek a motorral.

részletek

A Honda idén rajtbüntetés nélkül akarja lehozni az évet

A japán gyártó három éve még kilenc-tíz erőforrást használt fel autónként, azóta nagyon fordult a világ. A megbízhatóság már olyan jó lett a Hondánál, hogy idén a büntetés elkerülését célozták meg.

részletek

Alonso megmenekül és indulhat Indyben?

Minden jel arra mutatott, hogy Fernando Alonso Michael Andretti csapatában állhat rajthoz az Indy 500-on, ám a Honda megtorpedózta a spanyol érkezését. Most úgy fest, mégis lesz ülése Alonsónak.

részletek

Veszélyben a Honda következő F1-es szezonja?

A japán autógyártó 2021-es szezonja anyagi okokból kerülhet veszélybe - egyeztetnek a folytatásról, de a cég egyéb érdekeit is figyelembe kell venniük, ez pedig átírhatja a terveket.

részletek

Eddig minden tökéletes a Hondánál

A Red Bull és az Alpha Tauri is hibátlan tesztnapot teljesített Barcelonában, az autók megbízhatóan és jól működnek. Ezzel a Honda és Danyiil Kvjat is elégedett, jöhet a finomhangolás.

részletek
Olvastad már?