Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 28. csütörtök

Honda

A Honda rendkívül elégedett az újabb sikerrel

Úgy tűnik, a Mercedes még az újabb, frissített motorokkal sem tud döntő fölényre szert tenni. Max Verstappen a Red Bull-Hondával erőből le tudta győzni Hamiltont, a japán gyártó idén tényleg remekel.

részletek

Még három győzelmet jósol Verstappennek a Honda

A Red Bull motorpartnerének ügyvezető igazgatója három pályát nevezett meg a hátralévő hatból, ahol mindenképp a holland sikerére számít – igaz, a maradék háromból kettő ismeretlen terep.

részletek

Nem számít újabb motorbüntetésre a Red Bull

Christian Horner szerint most már kihúzhatják a szezon végéig a Szocsiban beszerelt negyedik erőforrással Verstappennél, ugyanakkor a csapatfőnök továbbra is kulcstényezőnek tartja a megbízhatóságot.

részletek

A Hondánál sem akart mindenki kiszállni

Erre utalt a japánok motorját használó AlphaTauri csapafőnöke, Franz Tost: a felsővezetés egy része folytatta volna a Formula-1-es szerepvállalást. Az osztrák vezető nem tippeli meg, vajon visszatér-e egyszer a Honda.

részletek

Ebben hasonlít majd a Red Bull és a Ferrari jövőre

A Honda év végi kiszállásával a Red Bull magára marad a motorgyártással, az önállósodásuk pedig nem máshoz teszi őket hasonlóvá, mint a Ferrarihoz. Christian Horner el is magyarázza, hogyan.

részletek

Alonso: Verstappen bárkinél jobban tűri a nyomást

Egyre élesedik a küzdelem a világbajnoki címért Lewis Hamilton és Max Verstappen között. A kétszeres világbajnok spanyol úgy véli, a holland nem fog megtörni a harc során, mert nagyon erős.

részletek

Nem szakít a Red Bull és a Honda: erősebbre fűzik a viszonyukat

Az már korábban eldőlt, hogy a Honda F1-es projektjét átveszi a Red Bull, de ennek pontos működéséről azóta sincsenek nyilvános magyarázatok a felek részéről. Most pedig azt jelentették be, hogy milyen plusz frontokon küzdenek majd együtt.

részletek

Fehérbe borul a Red Bull Isztambulban

Ezen a hétvégén rendezték volna eredetileg a koronavírus-járvány miatt lefújt Japán Nagydíjat, ennek apropóján pedig az energiaitalosok két csapata az F1-et év végén elhagyó Honda előtt tiszteleg.

részletek

Ismert gyártó csatlakozhat az IndyCarhoz

Újabb motorpartner érkezhet az IndyCar bajnokságába, miután a hírek szerint a jelenlegi két beszállító mellé a Toyota is szeretne csatlakozni. Ennek okai az új szabályokban keresendőek.

részletek

Honda: Kármentés pipa, Verstappen innentől előnyben lesz!

Masashi Yamamoto, a Honda ügyvezetője szerint Verstappen előnybe került Hamiltonnal szemben, miután letudta a motorcseréért járó büntetését Szocsiban, ráadásul a második helyen, a brit mögött végzett.

részletek

Marquezé a vizes-száradó pályás nyitány

A nyolcszoros világbajnok hondás volt a leggyorsabb az első austini szabadedzésen, megelőzve két ducatist, Jack Millert és Johann Zarcót. A vb-éllovas Quartararo csak a 15. helyen kezdett.

részletek

Bagnaia-elsőség és teljesen új Honda a misanói teszten

A ducatis olasz ott folytatta, ahol a vasárnap abbahagyta, de persze a fókusz ezúttal nem a köridőkön, hanem a már főként 2022-es fejlesztéseken volt, amelyek közül a HRC-é volt a leglátványosabb.

részletek
Olvastad már?