Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 25. péntek

Honda

Lorenzo majdnem visszatért a Ducatival

Korábban folyamatosan pletykáltak róla, hogy a visszavonult spanyol újra a bolognaiaknál versenyezhet – most maga az érintett erősítette meg, hogy valóban majdnem aláírták a szerződést.

részletek

Verstappen besokallt, érik a balhé?

Lapunk értesülései szerint csak a külvilág felé mutatja azt, hogy nyugodt és beletörődött, valójában viszont egyre feszültebb a hangulat a holland körül: nehezen emészti meg a technikai hibákat.

részletek

A Honda még nem tudja, hogy mi a baj

A japánok szerint a gond nem kicsi, ráadásul a hatása is nagy - Oroszországra valószínűleg motort cserélnek Max Verstappennek, most pedig a részletes kivizsgálás zajlik.

részletek

Ezért kényszerült kiállni Verstappen

Eleve rossz napja volt a hollandnak, a sorsát pedig egy motorprobléma pecsételte meg véglegesen. A Red Bull versenyzői remélik, az Alpha Taurinál eközben rendesen megünneplik Pierre Gasly győzelmét.

részletek

Éppen a Honda járhatta meg a legjobban a tiltással

Bár előzetesen arra lehetett számítani, hogy csökkenni fog a Mercedesek előnye az időmérős motormód betiltásával, épp ellenkezőleg, a Honda lassult be kissé a riválisokhoz képest.

részletek

Gasly Monzában is szárnyal

A szabadedzéseken folyamatosan a legjobbak között láthattuk a rövid és hosszú etapokon is remek tempóval jelentkező franciát, aki nem esélytelen egy újabb dobogóra az Alpha Taurival.

részletek

Tassi: Ez a tökéletes felállás a fejlődéshez és az erős eredményekhez

Idén már nem két külön, hanem tulajdonképpen egy csapatban indul a négy hondás versenyző a WTCR-ben: a fiatal magyar pilóta szerint már tavaly is ugyanezt kellett volna tenniük.

részletek

A KTM „szupermotorjától” tartanak a riválisok

Hiába veszítették el az engedményeiket a két győzelmükkel, a koronavírus miatti rendhagyó szabályok miatt hozzányúlhatnak az osztrákok a motorblokkhoz a 2021-es fejlesztési befagyasztás előtt.

részletek

Marko: Különös, hogy ekkorát fejlődött a Mercedes

Tavaly még a Ferrari erőforrását tartották a Red Bull háza táján meglepőnek, hogy egy év alatt mennyit fejlődött. Helmut Marko most a Mercedes istálló előrelépésén csodálkozott el.

részletek

Ki a fene lesz így a világbajnok a MotoGP-ben?

Marc Marquez végérvényesen kiszállt a játékból, a macska távollétében cincogni kezdő egerek között pedig minden eddiginél nagyobb a kavarodás. Tanulságok a szezon első harmada után.

részletek

Honda: Hogy fogják ellenőrizni a motorbeállítást?

A Honda Formula-1-es részlegének technikai igazgatója Toyoharu Tanabe örül neki, hogy a három kiemelkedő autó közül övék az egyik, viszont kétségeit fejezte ki az időmérős motormód betiltása iránt.

részletek

Miért dolgozhatott a leállás alatt a Honda?

Az FIA szerint még mindig jobb volt így, mintha később megint be kellett volna zárni a komplett európai "csomagot" amiatt, mert Japánban teljesen másképp alakult a koronavírus, mint Európában.

részletek
Olvastad már?