Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Honda

Horner: A Honda egy nagyszerű vállalat

Nyitott lenne egy új szerződésre a Hondával Christian Horner. A Red Bull csapatfőnöke szerint az istálló képes lesz legyártani a motorokat 2026-tól, ám így is szívesen dolgoznának a japánokkal.

részletek

Horner: Csak a mi feltételeinkkel jöhet a Porsche

A Red Bull F1-es csapatvezetője egyértelművé tette: mindenképp meg akarják tartani a független státuszukat, így bármely potenciál motorgyártópartnernek ehhez kell igazodnia a jövőben.

részletek

A Honda maradna az F1-ben, de mi lesz a Porschével?

Gőzerővel dolgozik a Honda azon, hogy a márka a Red Bull-együttműködés 2025 végi lejárta után is az F1-ben maradjon. A Formula.hu a belgiumi paddockban tájékozódott.

részletek

Végre hivatalos: Mir a Repsol Hondánál

Hónapok óta biztosra lehetett venni, de most végre bejelentették, hogy a kiszálló Suzuki 2020-as világbajnoka Marc Marquezzel fog egy csapatot alkotni 2023-tól a MotoGP-ben.

részletek

Honda: Fontos lenne Marquez a misanói teszten

Alberto Puig, a Repsol Honda csapatmenedzsere nagyon reméli, hogy nyolcszoros világbajnokuk már két hét múlva motorra ülhet, különben „vakon” lennének a kritikus tesztnap során.

részletek

25 éve jelent meg az első Honda Civic Type R

A Honda idén két évfordulót is ünnepel: egyrészt 50 éve született meg az első Civic, másrészt negyedszázada mutatkozott be a vérpezsdítő, teljesítményorientált Type R kiadás, mely teljesen új megvilágításba helyezte a hot hatch fogalmát. Jóllehet, a Civic sportváltozata kedvező árú, elérhető modell, ugyanakkor valódi sportkocsi, mely magában hordozza a Type R szellemiségét.

részletek

Honda: A Red Bull kevesebbet hibázik, ezért vezet ennyire

A japán gyártó ugyan hivatalosan már nem számít az energiaitalosok motorszállítójának, ám szoros kapocs maradt a Red Bull és a Honda között. Tudják, a nagy előnyhöz a Ferrari hibái is kellettek.

részletek

Meghosszabbította együttműködését a Honda és a Red Bull

Bár a japán motorgyártó hivatalosan 2021 végén kiszállt az F1-ből, technikai segítséget így is adtak az energiaitalosoknak – most ezt a kapcsolatot hosszabbították meg egészen 2025-ig.

részletek

Menetpróba - Honda HR-V e:HEV Advance Style

A japán vállalat új kompakt szabadidő-autójával magasra tette a lécet. A takarékos, távol-keleti hangulatú négykerekű árcéduláján lévő számot nem kellemes megismerni, a drágulás állítólag az európai környezetvédelmi rendelkezéseknek köszönhető.

részletek

Rins félt, hogy nem kap gyári motort

Az LCR révén szatellit csapathoz igazol ugyan a spanyol, de azonos technikát kap a Hondától, mint Marc Marquezék. A Suzuki versenyzője tisztában van vele: sokaknak beletört a bicskája az RC213V-be.

részletek

Defektek és bojkott után Girolami győzött az első futamon

Igaza lett a Cyan Racingnek, miután rengetegen kaptak defektet az első futamon, melyet Nestor Girolami nyert meg. A Lynk & Co nem indult, Michelisz pedig kevéssel maradt le a pódiumról.

részletek

Honda: Változtatnunk kell a gondolkodásmódon

Történelmi mélypontot él meg a 2022-es szezonban a Honda a MotoGP-ben, amivel Alberto Puig csapatmenedzser is tisztában van, de hangsúlyozta: nem adják fel a küzdelmet.

részletek