DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

Honda

F1-Archív: Tesztek tesztek hátán

Az elmúlt húsz év többségében már javában zajlott az F1-es tesztelés február 14-én. De más hírekről is olvashattunk ezen a napon: Bottas debütálására, Raikkönen a Mexikó Ralira készült, Zanardi pedig Rossit várta az F1-be.

részletek

Itt a Marquez-éra utáni első Repsol Honda

Több Honda, kevesebb Repsol: elvesztette nyolcszoros világbajnokát, így teljesen megújult festéssel rukkolt elő a japánok gyári csapata.

részletek

Retteghetnek a Ducati ellenfelei – mit tudtunk meg a sepangi MotoGP-tesztből?

Brutálisan jó a GP24-es Ducati, Marquez nincs elveszve, a KTM a fő üldöző, Acosta nem viccel, felemás fejlődés a Hondánál és a Yamahánál – tesztelemzés.

részletek

Martin nyitott az élen Acosta előtt Sepangban

A tavalyi vb-ezüstérmes volt a leggyorsabb a maláj MotoGP-teszt első napján, megelőzve az újonc spanyolt és Quartararót. Bagnaia bukott, Marquez műszaki gondokkal küzdött.

részletek

Acosta bukott, de így is a leggyorsabb

A Gas Gas Tech3 újonca meggyőző teljesítménnyel és a legjobb idővel zárta a MotoGP shakedowntesztjét Sepangban.

részletek

Batmobiltól a Stegosaurusig: sepangi újítások

Már a shakedownteszt is szolgált néhány technikai nyalánksággal a MotoGP-ben: az ötből négy gyártó is szembetűnő újításokkal kezdte 2024-et.

részletek

Újabb KTM-elsőség, pályán a Hondák és a Yamahák

A sepangi MotoGP-shakedown második napján Pol Espargaro volt a leggyorsabb, miközben immár a két japán gyártó állandó motorosai is pályára gurultak.

részletek

Silly season: Ki hova igazolhat a MotoGP-ben?

Mindössze három motoros rendelkezik szerződéssel 2025-re, így elképesztő felfordulás várható a MotoGP-s pilótapiacon: körüljártuk a lehetséges mozgásokat.

részletek

F1-Archív: Christian Horner áll a Red Bull élére

Átalakítanák a szingapúri pályát, Schumacher a jövőjéről nyilatkozik, kinevezik a Red Bull élére Christian Hornert, Montoya pedig a leggyorsabb: ezek voltak január 7-e fontosabb hírei.

részletek

Közel 500-an dolgoznak a Ford RBPT-n

Tisztában a rájuk váró feladat nagyságával a Red Bull, de mindent megtesznek azért, hogy sikeresek legyenek – Verstappen büszke a Hondával elért sikerekre.

részletek

„Gyorsabban alkalmazkodtam, mint vártam” – Marquez

Először beszélt nyilvánosan a Gresini Ducatiról a spanyol MotoGP-s: tudja, hogy az ő kezében van a sorsa, hiszen a bajnok motorra ül fel.

részletek

Nincs hondás vészterv a Red Bullnál: „Működnie kell a motornak”

Ha a Ford nevével fémjelzett, valójában házon belüli F1-es motorprojekt nem válna be, nem futhat vissza a csapat a Hondához – szögezte le Helmut Marko.

részletek