Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Hill

Hamis bejegyzés terjedt Kubicáról a neten

Lengyelország már ünnepelni kezdhette volna Robert Kubica visszatérését, ám kiderült, korai volt az öröm, csak egy hamis Twitter-bejegyzés borzolta a kedélyeket. Még egy világbajnok is bedőlt ennek.

részletek

Egy világbajnok védi, kettő támadja Vettelt

Állást foglaltak a korábbi F1-es bajnokok a Sebastian Vettel és Max Verstappen suzukai ütközését kiváltó vitában: így látta a balesetet Hakkinen, Hill és Villeneuve.

részletek

A Renault kellemes emlékei Schumacherékről

Tíz év után került vissza a versenynaptárba Franciaország. Különleges helyszín ez a Renault számára, hazai motorral, több zseniális pilóta is nyert futamot, például Schumacher és Prost is.

részletek

Retro – Hill 1996-os diadalmenete folytatódik

Michael Schumacher Spanyol Nagydíjon aratott győzelme után érkezett a mezőny Kanadába, a világbajnokság nyolcadik futamára, melyen bár 22-en álltak rajthoz, végül mindössze nyolcan értek célba.

részletek

Hill: Verstappen új ember lett

Az elmúlt hat versenyhétvége Max Verstappen hibáitól volt hangos, alaposan meg is kritizálták a hollandot. Kanadában új erőre kapott és az 1996-os világbajnok szerint teljesen újjászületett.

részletek

Monacói különlegességek és rekordok

A miniállam rengeteg mindenben egyedülálló, a Formula-1-ben is. Ha visszatekintünk, mind a pálya, mind a kis ország versenyzői tartogatnak számunkra meglepetéseket és csúcsokat.

részletek

Vandoorne eltörpül Alonso mellett?

Óriási tehetségként érkezett a Formula-1-be Stoffel Vandoorne, ám eddig nem váltja meg a világot. Damon Hill szerint a belga óriási tehetség, de ideje lenne kiugróan jól teljesítenie.

részletek

Damon Hill sem tenné a pénzét Hamiltonra

Az 1996-os világbajnokot az sem győzi meg, hogy jelenleg honfitársa vezeti a pontversenyt: szerinte a britnek sokkal több szerencse jutott ki, mint Vettelnek, a német és a Ferrari a cím esélyesei.

részletek

Ricciardónak gyorsan kell dönteni a jövőjéről

Az ausztrál pilóta még nem írt alá újabb szerződést a Red Bullnál, mondván, hogy kivárja, a csapat milyen irányba halad. Damon Hill és David Brabham szerint nem kellene ennyit hezitálnia Ricciardónak.

részletek

Hill: Menjen csak a Mercedes és a Ferrari is

Damon Hill kisebb csatába keveredett az interneten a Mercedes-Ferrari duó elleni kijelentése miatt. Az 1996-os világbajnok szerint a két gyártó teljesen tönkreteszi a jelenlegi Formula-1-et.

részletek

Akik a Williams legsikeresebb pilótáivá váltak

Korábban sosem tapasztalt, rutintalan párossal vág neki a 2018-as évadnak a Williams istálló. A korábbi évtizedekben azonban óriási neveket is foglalkoztatott a csapat. Kik voltak a legeredményesebbek?

részletek

Melyek a legsikeresebb rajtszámok?

Minden pilóta saját magának választ egyedi rajtszámot évek óta a Formula-1-ben. De azt vajon tudjuk-e, hogy milyen rajtszámmal nyerték eddig a legtöbb futamot és mennyire sikeres a többi?

részletek
Olvastad már?