Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Hill

Hill szerint Hamilton a valaha volt legjobb brit versenyző

Damon Hill bevállalta azt, amitől sokan ódzkodnak, és a korábban vagy jelenleg az F1-ben szereplő honfitársait hasonlította össze egymással: ezek alapján szerinte evidens, ki a legjobb.

részletek

Leclerc átveheti a vezérszerepet a Ferrarinál

Az ifjú monacói első futamgyőzelme mérföldkő lehet egész pályafutása során. Damon Hill úgy véli, Charles Leclerc-ben már tudatosulhatott az utóbbi időben, hogy gyorsabb Sebastian Vettelnél.

részletek

Végleg elszálltak Bottas esélyei?

Valtteri Bottas versenye már az első percben elveszett, a kényszerű korai kiállás után messze lemaradva ért célba. Hamiltonnak inkább Verstappenre kell figyelnie innentől. Újra jön a csapatutasítás?

részletek

Nem álltak az élen, mégis futamot nyertek

Lewis Hamilton úgy nyert Kanadában, hogy nem ő haladt át elsőként a célvonalon. Korábban azonban olyan is előfordult, hogy valaki egy pillanatig sem állt az élen, mégis övé lett a győzelem.

részletek

Hill: Feszültség lesz Hamilton és Bottas között

Az 1996-os világbajnok egyértelműen arra számít, hogy a két Mercedes-pilóta harmonikus kapcsolata megszenvedi majd az idei világbajnoki versengést most, hogy Bottas szintet lépett.

részletek

Hill: Senna már az őrület határát súrolta

Damon Hill volt Ayrton Senna csapattársa a Williamsnél a tragikus, 1994-es esztendőben. Az akkor még majdnem újoncnak számító brit közelről figyelhette a brazilt, akit alaposan ki is ismert.

részletek

Bottas egyik szektorban sem volt a leggyorsabb

Úgy szerezte meg a pole-pozíciót Bakuban Valtteri Bottas, hogy egyetlen szektorban sem bizonyult a legjobbnak. Damon Hill számított a Mercedes feltámadására, a finn első helyére viszont nem.

részletek

Hill: Ricciardo utálná magát, ha maradt volna a Red Bullnál

Damon Hill, 1996 világbajnoka egyetért Daniel Ricciardo tavaly meghozott döntésével, miszerint távozott a Red Bulltól. Szerinte ez is azt mutatja, hogy még nagyon is ég a tűz az ausztrálban.

részletek

Damon Hill helyesli Ricciardo lépését az ismeretlenbe

1996 F1-es világbajnoka teljes mértékben megérti, Daniel Ricciardo miért hagyott maga mögött egy élcsapatot a Renault kedvéért. Szerinte ő nem az a karakter, aki jó második számú pilóta lenne.

részletek

Különleges rajtszámok a Formula-1-ben

Sokak szerint csak egy szám, más pilóták számára viszont ikonikus jelentőséggel bír, mit festenek az autójukra. Ki és miért indult 208-as rajtszámmal, hogyan került elő a nullás, hogyan változott a rendszer?

részletek

Családi kötelékek a Formula-1-ben

A száguldó cirkuszban többször is előfordult, hogy egy családból két testvér, esetleg más kötődésű pilóta is versenyzett. Schumacher, Bianchi, Fittipaldi, Andretti, Hill és mások, de milyen sikerrel?

részletek

Hamis bejegyzés terjedt Kubicáról a neten

Lengyelország már ünnepelni kezdhette volna Robert Kubica visszatérését, ám kiderült, korai volt az öröm, csak egy hamis Twitter-bejegyzés borzolta a kedélyeket. Még egy világbajnok is bedőlt ennek.

részletek
Olvastad már?