Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 1. péntek

Hill

F1-Archív: Már nincs kómában Schumacher

Az utolsó konkrét hír a hétszeres világbajnok állapotáról, a Michelin visszatérhet, Alonso a Ferrari feltámadását ígéri, Briatore elvette 30 évvel fiatalabb menyasszonyát, Damon Hill visszavonul: ezekről olvashattunk június 16-án.

részletek

„Alonso visszatért a régi trükkjeihez Bakuban”

A 1996-os világbajnok, Damon Hill szerint az Alpine spanyol versenyzője ismét a régebben alkalmazott eszközeihez folyamodott, amikor az időmérő edzésen sárga zászlót idézett elő.

részletek

Hill: Vigyázzanak a riválisok, a Mercedes odaért

Az 1996-os világbajnok figyelmeztette az évadot legjobban kezdő csapatokat, hogy a Mercedes a spanyolországi fejlesztéseivel jelentősen előrelépett és már komolyan számolni kell Hamiltonékkal.

részletek

F1-Archív: Alonso szelektív memóriája

Olykor nemcsak a nosztalgiázásra és az F1 egy-egy emlékezetes jelenetének felidézésére alkalmas F1-Archív sorozatunk, de néha akár bizonyítékként is szolgálhat egy jelenbeli kijelentése megerősítésére, vagy épp cáfolására.

részletek

Hill: Nem alázta meg Russell Hamiltont

Csak dicsérni tudja George Russellt az 1996-os év világbajnoka – ugyanakkor úgy véli, Lewis Hamilton gyengébbnek tűnik a csapattárshoz képest, mint amekkora a különbség valójában.

részletek

F1-Archív: Schumacher és a majmok

Niki Lauda már régen is tudott mondani hajmeresztő dolgokat nyilatkozataiban. Michael Schumacherben azonban emberére, akarom mondani, majmára akadt, ez a majom ugyanis visszaszólt!

részletek

F1-Archív: Schumacher 100 éves koráig maradhat

Montezemolo arról beszélt, a németnek akármeddig helye lesz a Ferrarinál; Hill felvetette, hogy Senna vezetői hibát követett el Imolában; a Mercedes állította, bokszrekordot döntött. Ezek voltak április 20. F1-es hírei.

részletek

„Most érdemes fogadni Lewisra”

Damon Hill szerint jelenleg elég magas a szorzó Lewis Hamiltonra ahhoz, hogy érdemes legyen fogadni rá - ott lehet a mixben a Mercedes is a szezon folytatásában.

részletek

„A Mercedes változtatása egyértelműen nem jött be”

Vagy egészen kiválóan altat a Mercedes, vagy tényleg komoly gondokkal küszködik. Lewis Hamilton mindkét szabadedzésen látványosan szenvedett, Damon Hill szerint nem jött be a változtatás.

részletek

Hill: A Mercedes csak a szenvedés látszatát keltheti

Az 1996-os világbajnok is észlelte a tesztelések során, hogy a Mercedes látványosan szenved, legalábbis látszatra. Simán elképzelhető, hogy a hétvégén azonnal az élen lesznek Hamiltonék.

részletek

Hill: Nem kellett volna kirúgni Masit

A britek 1996-os világbajnoka szerint ugyan jócskán voltak vitatható dolgok a versenyirányításban a tavalyi évben, ennek ellenére nem érzi, hogy meneszteni kellett volna Michael Masit.

részletek

Damon Hill támogatja az aktív felfüggesztést

Egyetértett George Russell javaslatával Damon Hill. 1996 világbajnoka szerint az egykori technológia tényleg képes lenne megoldani a Barcelonában fellépő delfinezés problémáját.

részletek