Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Hill

Hill: A szerencse idén Verstappen oldalán áll!

Damon Hill úgy véli, az idei szezonban a szerencse Max Verstappen oldalán áll, ugyanis minden gyengébb futamát jelentős pontveszteség nélkül tudta teljesíteni és csupán két ponttal van lemaradva.

részletek

Hill: Bottas mintha nem is versenyzett volna

„Mr. Szocsi” harmatosan teljesített legsikeresebb pályáján: Damon Hill különösen azért a mozzanatért rótta meg, hogy szinte maga elé engedte Max Verstappent – holott a holland feltartása lett volna a feladata.

részletek

Hill: Ez a csipetnyi düh hiányzott Bottasból

„Valtteri Bottas egy csipetnyi haraggal versenyzett” – véli Damon Hill, aki szerint végre azt láthattuk az Olasz Nagydíjon a finntől, amit elvárunk egy Mercedesszel versenyző pilótától.

részletek

Hill: Egy ilyen ütközés a sportunk szégyene

Lewis Hamilton és Max Verstappen idei második összeakadása alaposan megosztotta az F1-es közvéleményt, abban azonban egyetértés mutatkozik, hogy kettejük csatájának nem kellett volna így végződnie.

részletek

Hill: Max szándékosan üthette ki Lewist

Még mindig nem ülepedett le a felkavarodott por Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb ütközése után. Lássuk, mit mondanak az incidensről jelenlegi és korábbi Formula-1-es pilóták.

részletek

F1-Archív: Nem örül a McLaren Alonsónak

A spanyol megjegyzéseit nem nézi jó szemmel a Mercedes, Raikkönen visszatérhet a McLarenhez, Villeneuve nagy pénzért sem megy Amerikába, Schumacher méltósággal viseli a vereséget. Augusztus 27. hírei.

részletek

Hill: A jelenlegi Alonso az egyik legjobb csapattárs

Az 1996-os F1-es világbajnok szerint fiatalon alighanem nehezebb volt együtt dolgozni a spanyollal, viszont a hungaroringi futam után nem véletlenül dicsérte őt a győztes Esteban Ocon.

részletek

Hill: A versenyzők nem használhatják fegyverként az autójukat

Az 1996-os világbajnok megérti, hogy az utóbbi időben miért osztott ki a versenybíróság több vitatott büntetést is. Minden pilóta tisztában van vele, hogy versenyautója egy fegyver is egyben.

részletek

Hill: Ricciardo nem felejtett el vezetni

Az 1996-os F1-es világbajnok szerint kétségtelen, hogy a pilóták idősebb korukban egyre veszítenek a fényükből, de a 33 éves Daniel Ricciardo nem emiatt szenved a McLarennél.

részletek

Hill Norrisról: Schumacher is ezt csinálta velem

Az 1996-os világbajnok nem védi honfitársát, sőt nagyobb szigort szorgalmaz a kiszorítások esetében: úgy véli, ha a szabályok a külső íven haladó versenyzőt védik, több akció lesz a pályán.

részletek

Hill: Silverstone döntő fontosságú lesz

Max Verstappen és Lewis Hamilton párharcáról szól az idei szezon, a holland pilóta pedig kicsit meglógott a pontversenyben. Damon Hill szerint a Brit Nagydíj fontos pont lehet a világbajnoki harcban.

részletek

F1-Archív: Halálos balesettől tart Schumacher

Újragondolhatják a versenyhétvégék menetrendjét, F1-es futamot rendezne Bulgária, bepereli Mosley a szexbotrányát kirobbantó újságot, mégsem vonul vissza Damon Hill – ezek voltak a nap Formula-1-es hírei július 2-án.

részletek
Olvastad már?