Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 18. kedd

Hill

Damon Hillnél betelt a pohár

A brit világbajnok elvesztette a türelmét és üzent Lewis Hamilton csalódott és sértett rajongóinak. Arra biztatja őket, lépjenek túl mielőbb a bajnoki vereségen, éppen itt az ideje.

részletek

Hill: Fordítva sülhet el, ha Russell nekiugrik Hamiltonnak

Az 1996-os világbajnok örül, hogy a tehetséges fiatal brit végre lehetőséget kap a Mercedestől, ám óva inti attól, hogy azonnal rutinos csapattársa torkának ugorjon, akire az egész istálló épül.

részletek

Hill szerint van különbség jó és nagyszerű pilóta között

Damon Hill szerint rengeteg kiemelkedő tehetség van jelenleg a Formula-1-ben, ugyanakkor kitart amellett, hogy a rajtrácson van különbség a „nagyon jók” és a „nagyszerűek” között. Elmagyarázta, hogyan választható külön a kettő.

részletek

Berger: Masi nagyon jól kezelte a helyzetet

Bár a Mercedesnél és rajongóinál totálisan kicsapta a biztosítékot a versenyigazgató utolsó körös döntése, ami a bajnoki csatározást is befolyásolta, többek szerint Masi remekül határozott.

részletek

„A Red Bull nyomást gyakorolt Masira”

Damon Hill, Nico Rosberg és Jenson Button szerint sem volt helyes, ami az Abu Dhabi Nagydíj végén történt - a csapatvetőknek nem lenne szabad befolyásolniuk a versenyigazgatót.

részletek

F1-Archív: Baumgartner a Minardival is tárgyal

Hamilton túl gyors volt Superbike-tesztjén, a csapatok nem kérnek a kötelező két kiállásból, újra szabad a csapatutasítás, Alonso visszatér a Renault-hoz, Hill először beszélt nagy elismeréssel Schumacherről. December 9. F1-es hírei.

részletek

Hill: Csak ne ütközéssel dőljön el a vb-cím

Az 1996-os világbajnok szerint a sport által elvégzett munka veszne kárba, ha baleset döntene Verstappen és Hamilton között. Kilátásba helyezett pontbüntetéssel lehetne elejét venni egy ilyen befejezésnek.

részletek

Hill: Ez úgy tűnik, Verstappen bajnoki címe lesz

Az 1996-os bajnok semmiképpen nem szeretne előre eredményt hirdetni, de úgy véli, ha Hamilton nem kezd villámgyorsan a győzelem útjára lépni, biztosan veszít. Márpedig a Red Bull nagyon erős.

részletek

Hill: Hamilton egy fenomén

Damon Hill szerint száz F1-es futamgyőzelmet csak úgy nem fúj össze a szél - Hamilton egy klasszis, aki az átlagot tekintve egy szinttel a többiek felett van és ezt Szocsiban is megmutatta.

részletek

Hill: A szerencse idén Verstappen oldalán áll!

Damon Hill úgy véli, az idei szezonban a szerencse Max Verstappen oldalán áll, ugyanis minden gyengébb futamát jelentős pontveszteség nélkül tudta teljesíteni és csupán két ponttal van lemaradva.

részletek

Hill: Bottas mintha nem is versenyzett volna

„Mr. Szocsi” harmatosan teljesített legsikeresebb pályáján: Damon Hill különösen azért a mozzanatért rótta meg, hogy szinte maga elé engedte Max Verstappent – holott a holland feltartása lett volna a feladata.

részletek

Hill: Ez a csipetnyi düh hiányzott Bottasból

„Valtteri Bottas egy csipetnyi haraggal versenyzett” – véli Damon Hill, aki szerint végre azt láthattuk az Olasz Nagydíjon a finntől, amit elvárunk egy Mercedesszel versenyző pilótától.

részletek