DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Herta

„Ha nem jön Herta, Gasly marad”

Franz Tost, az AlphaTauri csapatvezetője szerint az FIA-n múlik, hogy érkezik-e hozzájuk az IndyCarban szereplő amerikai pilóta – ha viszont nem, akkor aligha változtatnak a felállásukon.

részletek

Helmut Marko nem elégedett a Red Bull-juniorokkal, mindenképp Hertát akarja

Az elmúlt hetekben a F1-es átigazolási piac másról nem szól, mint hogy kié lesz az árván maradt Alpine-ülés. Jelenleg a legújabb forgatókönyvek szerint Pierre Gasly lehet a francia csapat új reménysége, akinek a helyére viszont a Red Bull Colton Hertát ültetné annak ellenére, hogy nincs elég szuperlicenszpontja. Dr. Helmut Marko szerint a csapat utánpótlás-versenyzői még nem készek, az amerikai érkezésének viszont nem mindenki örülne.

részletek

Hertát is meglepte az AlphaTauri-lehetőség

Az amerikai júliusban még a McLarennel tesztelt, és nem gondolta, hogy bármelyik más csapat számolna vele. A Portimaóban nyújtott jó szereplés is nyomhatott a latban.

részletek

Hornert érdekli Herta az F1-ben, nem titkolja, hogy az amerikai piac komoly érv

Colton Herta az AlphaTauriba, Pierre Gasly az Alpine-ba: ez lehet az F1-es átigazolási piac következő lépése, de egy jelenetős akadályt kell elgördíteniük az illetékeseknek. Motiváció azért lehet rá.

részletek

„Követnünk kell a szabályokat Herta esetében”

Az F1 vezérigazgatója, Stefano Domenicali és több csapatfőnök is úgy véli, hogy az FIA-nak nem kellene különengedélyt adnia az AlphaTauri ülésével szóba hozott amerikai IndyCar-pilótának.

részletek

Marko: A Red Bull nem állna Gasly útjába

Az energiaitalosok tanácsadója Zandvoortban leszögezte, hogy a Red Bull nem fog akadályt gördíteni Pierre Gasly esetleges távozása elé, amennyiben az Alpine teljesíti feltételeiket.

részletek

Külön engedéllyel érkezhet meg az F1-be Colton Herta

Egy forgatókönyv szerint az sem elképzelhetetlen, hogy már idén F1-es versenyhétvégén álljon rajthoz az IndyCar-pilóta, de mindenképpen szüksége lesz az FIA sajátos szabályértelmezésére.

részletek

IndyCar: Dixon történelmi sikert aratott

Egy hosszú negatív szériát zárt le Torontóban Scott Dixon. Az új-zélandi pilóta 2021 májusa óta először tudott nyerni, mostani sikerével pedig beérte a győztesek örökranglistáján Mario Andrettit.

részletek

Seidl: Herta lenyűgözte a csapatot

Elégedettek voltak a csapatnál Colton Herta munkájával a McLaren csapatfőnöke szerint. Andreas Seidl elárulta, a csapatot egyszerűen lenyűgözte a fiatal tehetség profizmusa.

részletek

Herta őrült esős-száraz futamot nyert Indianapolisban

Folyamatosan változó körülmények, hibázó bajnoki esélyesek és éllovasok: az év legkaotikusabb versenyét rendezték szombaton az IndyCarban. Herta mellett Pagenaud és Power a dobogón.

részletek

Norris: Herta extra a gyors kanyarokban

Lando Norris jól ismeri az IndyCar egyik sztárját, aki a McLaren F1-es ülésére pályázik - együtt versenyeztek korábban és egy területen még nála is jobbnak bizonyult az amerikai.

részletek

Sajtó: Colton Herta jöhet Daniel Ricciardo helyére

Az IndyCar sztárja válthatná a McLaren ausztrál pilótáját 2024-től a hírek szerint. Az értesülések alapján a fiatal tehetség az egyik legnagyobb esélyes Daniel Ricciardo ülésére a következő években.

részletek