Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Hadik

Defektözön a Rally Hungaryn, Herczig második

Szinte mindenki defektet kapott az ERC hazai futamának szombati napján, amely után Herczig Norbert dobogós helyen áll, míg a magyar értékelésben Hadik András egy lépésre a bajnoki címtől.

részletek

Ostberg vezet, Hadik nyeregben

Csomós Miklós defektje után a címvédő van kedvező helyzetben a Vértes Ralin, bár a magyar bajnokság hatodik futamát a regnáló világbajnok vezeti. A szombati nap összefoglalója.

részletek

Az RSB válaszolt Turánnak: Hadik a bajnok

A Rally Szakági Bizottság megdöbbentőnek tartja, hogy Turán Frigyes a saját maga által elfogadott szabályt kifogásolta utólag. Hadik András és Kertész Krisztián a 2020-as szezon bajnoka.

részletek

Hadik: Kísérletezés Horvátországban

Március elején Horvátországban állt rajthoz Hadik András és Kertész Krisztián, egyelőre ennyivel mindenképpen előrébb vannak a magyar mezőny nagy részéhez képest. A pilóta szerint próbálgatták az MkII-es Ford Fiestát, de még lesz vele munka.

részletek

Vincze az utolsó szakaszon előzte meg Hadikot

Fordulattal ért véget az Országos Rali Bajnokság idei harmadik futama Székesfehérváron, ahol Vincze Ferenc a 11. szakaszon állt az élre, a törölt 12. miatt pedig Hadik Andrásnak már nem maradt esélye visszavágni.

részletek

Hadik győzelmével zárult a Mecsek Rali

Bár az utolsó versenynap elején fél másodpercre csökkent az előnye Turán Frigyessel szemben, végül a már a szombati etapokat követően is vezető egység sikerével zárult az ORB hétvégi futama.

részletek

Magabiztos Herczig-vezetés a Mecsek Ralin

A nap hét gyorsasági szakaszából ötöt is a Herczig Norbert, Bacigal Igol duó nyert meg, így ők várhatják az élről a másnapi folytatást, megelőzve Hadik Andrásékat és Ranga Péteréket.

részletek

Hadik András a gokartot is jól kezeli

A miskolctapolcai Avalon Park és a Formula.hu weboldal szervezésében minden hónapban más és más magyar toppilóta látogatja meg a létesítmény területén található Hell Kart & Event Centert, hogy az elektromos gokartokkal is bizonyíthassák tudásukat, és létrehozzák a pályán megforduló toppilóták toplistáját.

részletek

Hadik újra nyert, övé az év végi ezüst

Sorozatban második győzelmét aratta a Hadik-Kertész duó a szezonzáró Ózd Ralin, így megszerezte az év végi ezüstérmet - a futamon Spitzmüllerék értek oda a második helyre.

részletek

Hadik vezet Ózdon, Velenczei felborult

Hadik András vezet az Ózd Rali első napja után, de a mögötte lévők sorrendje még képlékeny - az ötödik szakaszt etappá nyilvánították Velenczei Ádámék balesete miatt.

részletek

Ózdon zárul az ORB 2016-os szezonja

Az idei utolsó verseny következik: az abszolút bajnoki cím már eldőlt, de a második helyért még többen is harcolnak, mint ahogy a másodosztály év végi aranyérme is kiadó.

részletek

Hadik vezet, nagyot estek ifj. Tóth-ék

Hadik András nagyon meggyőző eddig a Mecsek Ralin, de Velenczei látótávolságon belül van - ifj. Tóth Jánosék hatalmasat estek és bár ők nem sérültek meg, az autó komoly károkat szenvedett.

részletek
Olvastad már?