Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Greinbach

Két Vass a döntőben, egy a dobogón

Elődöntőnyertesként Vass Zoltánnak nagy esélye nyílt arra, hogy az első háromban végezzen Greinbachban az augusztusi hosszú hétvégén. A rajtnál történt kontakt miatt végül nem ő, hanem testvére, Vass Csaba futott be dobogós pozícióban a magyar és osztrák ralikrosszbajnokság közös versenyén a SuperCars kategóriában.

részletek

Első győztes és női győztes Greinbachban

Három hónap kimaradás után Ausztriában folytatódott a magyar ralikrosszbajnokság. Benyó uralta a Kárai nélküli SuperCarst, a kategóriák között pedig női győztes is volt Nagy Kamilla személyében.

részletek

Harsányi: Döntős szereplés lett a tesztverseny vége

A magyar bajnokság közel háromhónapos szünetét kihasználva Harsányi Zoltán Greinbachba ment, hogy csillapítsa versenyzési lázát, és persze tesztelje a Mitsubishi Evo X-et. A Közép-Európai Zóna június 13-i futamán negyedik helyen végzett a döntőben, ami évének eddigi legjobb eredménye, ráadásul ez volt az első problémamentes verseny.

részletek

Magyar bravúrok Ausztriában és Portugáliában

Hosszú szünet van a magyar ralikrosszbajnokságban, ezért a hazai versenyzők külföldre mentek. A fő állomás Greinbach volt, ahol dupla fordulót tartottak: szombaton az osztrák és szlovák bajnokság, vasárnap a CEZ versenyét. Magyar győzelmek és dobogók születtek a hétvégén.

részletek

Bevették a magyarok Ausztriát, Csucsu túlélte és megnyerte a káoszt

A magyar és osztrák bajnokság közös hétvégéjén, akárcsak két héttel korábban Máriapócson, Csucsu vitte a SuperCars kategóriát. Három fő géposztályban is magyar siker született Greinbachban.

részletek

Borbás még mindig az élen

Borbás Bálint a Suzuki Kupa összesített pontversenyének éllovasaként utazott a 2017-es Rallycross Országos Bajnokság ötödik fordulójának helyszínére, az osztrák földön található Greinbachba, és újabb dobogós helyezéssel, illetve serleggel gazdagodva, pontelőnyét megőrizve, ám mégis egy pici hiányérzettel távozott onnan.

részletek

Nehéz hétvégén állt ismét dobogóra Beni

Minden nehezítő körülmény ellenére is jó eredményekkel zárta a ralikrossz bajnokság greinbachi futamát a HQ Racing két pilótája. Hangodi Bendegúz 2. lett a Magyar Kupában a Hondával, édesapja, Hangodi Zoltán pedig a 10. pozícióban zárt a Supercars mezőnyében a Nissannal.

részletek

Aranyra cserélné az ezüstöt Ausztriában Beni

Újabb állomásához érkezik a hazai ralikrossz bajnokság ezen a hétvégén: a sorozat idei ötödik állomásaként az ausztriai Greinbachba látogat a mezőny. Természetesen ezúttal sem hiányozhat a nevezési listáról a HQ Racing csapata, Hangodi Zoltán a Supercars mezőnyében indul a Nissannal, míg fia, Hangodi Bendegúz a Hondát terelgeti a Magyar Kupában.

részletek

Kiss Pál Tamás Ausztriában is legyőzhetetlen

Az országos ralikrosszbajnokság ezúttal hazánk határain kívül, Greinbachban vendégeskedett a negyedik forduló erejéig. Hiába próbálkoztak azonban osztrákok is: KPT megszerezte negyedik győzelmét.

részletek

Harsányi Zoltán: Motorhiba a döntő végén

Úgy tűnik, a kilencszeres magyar ralikrosszbajnoknak ebben a szezonban nem adatik meg problémamentes verseny, ő maga úgy fogalmaz, az elmúlt 10 évben nem akadt annyi gondja, mint idén. Greinbachban, az országos bajnoki és közép-európai zónabajnoki versenyen úgy tűnt, végre összeáll minden – a döntő utolsó két köréig.

részletek

Vass Zoltán: Megszereztük a lehető legjobb eredményt

Nehéz, de eredményes hétvégén esett át Greinbachban, a ralikrossz országos bajnoki és zónabajnoki versenyen az RXC Technics Motorsport pilótája. Vass Zoltán teljesítette előre kitűzött célját, és egy különösen erős társaságban szerepelt a döntőben, ahol az ötödik pozíciót szerezte meg.

részletek

Ralikrossz: Meghódították a magyarok Ausztriát

A ralikrossz országos bajnokság ötödik fordulóját az osztrák határon túl, Greinbachban tartották, ahol honfitársainknak egymáson kívül a hazai pilótákat is le kellett győzniük. Sikerült.

részletek
Olvastad már?