Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 14. szombat

Futamok

Hamilton: Ne minket, a fejeseket szidják

Az ötszörös világbajnok szerint hiába tűnhet úgy, hogy a pilótákon múlnak a változatos F1-es futamok, nekik semmi beleszólásuk a szabályokba, ezért inkább a döntéshozókra kellene panaszodni.

részletek

Raikkönen: Nehéz egyensúlyt találni az F1 és a család között

A 2007-es világbajnok mindent elért a Formula-1-ben, amit csak lehetett, de az Alfa Romeóhoz történt csapatváltása után is motivált. Igaz, sajnálja, hogy kevesebbet lehet a családjával.

részletek

Hamilton szuperhétvégéket akar

Radikálisan megváltoztatná a Formula-1-es hétvégéket Lewis Hamilton, ezzel elűzve a száguldó cirkusz versenyein jelentkező gyakori unalmat. Úgy véli, ezt a vezetőségnek meg kellene fontolnia.

részletek

Ha Ricciardón múlna, nem lenne péntek

Minden feleslegtől megfosztaná a Red Bull pilótája a jelenlegi versenyhétvégék menetrendjét, így ha rajta múlna, két napból, két futamból és nulla péntekből állna egy F1-es nagydíj.

részletek

Sokkal nagyobb érték lenne 15 futam

A Formula-1 tulajdonosai még a jelenlegi huszonegynél is tovább növelnék az éves futamszámot. Ugyanakkor Cyril Abiteboul szerint éppen az ellenkezőjét kellene, drasztikusan csökkenteni.

részletek

Több F1-es futam jöhet a pénteki edzések helyett

A mezőny többször bebizonyította már, hogy akkor is teljes értékű felkészülést tudnak végrehajtani, ha valamilyen okból kifolyólag nem, vagy csak alig tudnak pályára hajtani péntekenként.

részletek

Kiderült, hány versenyt rendeznek jövőre az F1-ben

A sportág vezérigazgatója, Chase Carey nemrég felfedte, hogy hány futamból fog állni a 2018-as versenynaptár - állítása szerint fontos megtartani a jelenlegi stabilitást.

részletek

Nem biztos, hogy lesznek rövid futamok az F1-ben

A szakma részéről sokan vélekedtek úgy, hogy a kor igényeinek megfelelően rövidíteni kellene az F1-es futamok hosszán, ám a sportág szakmai ügyvezetője szerint nem ez az egyetlen járható út az érdeklődés növelésére.

részletek

Éjszakai F1-es futamot rendezhetnek New Yorkban

Folyamatosan derülnek ki újabb és újabb részletek a Liberty Media nagyra törő terveiről: az F1 új többségi tulajdonosa állítólag nem csak el akarja vinni a sportágat a Nagy Almába, hanem rögtön éjszakai futamot szeretnének rendezni.

részletek

Stroll nem rágódna sokat kiesésein

A kanadai pilóta nem tudta teljesíteni első három F1-es futamát, sőt, eddig mindössze 52 kör áll a neve mellett - véleménye szerint azonban nincs értelme sokat rugózni ezen.

részletek

Brawn elárulta, mennyi verseny lehet a maximum

Az F1 sportszakmáért felelős ügyvezető igazgatója azon dolgozik, hogy a sportág sokkal fenntarthatóbb legyen a jövőben, ennek érdekében pedig maximalizálni szeretné az egy szezonban rendezett futamok számát.

részletek

A 2017-es F1-es futamok kezdési időpontjai

Másfél hét, és hivatalosan is kezdetét veszi a 2017-es Forma-1-es szezon: megmutatjuk, hogy melyik nagydíj mikor kezdődik Ausztráliától Malajziáig, Monacótól Magyarországig.

részletek
Olvastad már?