DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Fuoco

Négy fejlesztési pilótája lesz a Ferrarinak

A Ferrari bejelentette, kik lesznek a fejlesztési pilótái 2019-ben. Nem aprózták el a dolgot Maranellóban: rögtön négy pilótát is felvettek ebbe a pozícióba, többek között Brendon Hartleyt.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 2. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Verstappen a Ferrarinak köszönhette első győzelmét

Első blikkre a Mercedesre gondolnánk Lewis Hamilton és Nico Rosberg ominózius, 2016-os Spanyol Nagydíjon bekövetkezett balesete miatt, ám az igazság máshol leledzik.

részletek

A Formula-E-be szerződött a Ferrari saját nevelésű versenyzője

A Ferrari juniorprogramjának tagja, a tavaly és idén az F2-es bajnokságban versenyző Antonio Fuoco a Formula-E-be szerződött tesztpilótának, de tovább üti a vasat a Ferrarinál is.

részletek

F2: Fuoco nyert, a többiek hullottak a sprintversenyen

A mezőny fele nem látta meg a kockás zászlót a Formula-2 második monacói futamán, amely még annál is több esés-kelést szolgáltatott, mint a pénteki főverseny. A Ferrari neveltje viszont a rajttól a célig vezetett.

részletek

Tényleg bíznak a fiatalokban a Ferrarinál?

Úgy fest, hogy a Scuderiánál nem tartanak attól, hogy Vettel és Raikkönen is távozik 2017 végén - Sergio Marchionne több tehetséges fiatalt is megemlített, aki számításba jöhet.

részletek

Ferrari: Nem zárjuk be a pilótaakadémiát

A nemrég felröppent hírekkel ellentétben a maranellói F1-es istálló mégsem fogja bezárni pilótaakadémiáját, mely jelenleg négy tagot számlál, négy különböző juniorszériából.

részletek

Győzelem helyett kocsit tört a Ferrari ifjonca

A Ferrari versenyzői akadémiájában nevelkedő Antonio Fuoco nem olyan rég a Scuderia F1-es versenygépét is összetörte egy szezonközi teszten, míg ma, a Hungaroringen GP3-as autójával tett ugyanígy.

részletek

Balesettel mutatkozott be a Ferrari fiatalja

Az osztrák teszt első napján vezető 19 éves olasz magára vállalta a felelősséget az SF15-T összetöréséért. A kellemetlen momentum ellenére álomszerűnek érzi bemutatkozását.

részletek

Élen a Mercedes, nyomában három tinédzser

Az ausztriai teszt első napján a tárgyalóasztal mellett történteket szinte nagyobb figyelem kísérte, mint a pályán zajló eseményeket - az eső ugyanis közbeszólt a gyakorlásba.

részletek

A Ferrari csúcsra járatja tehetségeit

Az Osztrák Nagydíj utáni kétnapos F1-es teszten ketten is lehetőséget kapnak a Ferrari Pilóta Akadémia tagjai közül: Raffaele Marciello a Saubert, Antonio Fuoco pedig a Ferrarit vezetheti majd.

részletek

A jövő F1-esei – A Ferrari akadémiája: Massa és Bianchi nyomában

Most induló sorozatunkban csapatonként áttekintjük, hogy kik tartoznak az egyes istállók juniorprogramjaiba, azaz kik lehetnek az elkövetkező évek legnagyobb F1-es pilótái. A Ferrarival kezdünk.

részletek