DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 27. szerda

FormulaPlusz

Mi volt furcsa a Red Bull szenvedésében?

Teljesen másképp viselkedett az RB19, mint amit eddig megszoktunk, márpedig ennek igenis köze lehet az FIA direktíváihoz. Miért nem találták a beállítást?

részletek

Így lett Sainzból hirtelen a Ferrari F1-es vezére

A nyári szünet óta élete formájában vezet Carlos Sainz, Charles Leclerc pedig kicsit elveszett: most akkor ki a vezérbika Maranellóban?

részletek

Tényleg ez minden idők legdominánsabb F1-es szezonja?

Az elmúlt napokban rengeteg szó esett Verstappen történelmi sorozatáról: hol helyezkedik el a holland szezonja minden idők legdominánsabb éveinek sorában?

részletek

Hogyan áll az F1-es pilóták erősorrendje a Holland Nagydíj után?

A Formula Podcast stábjának értékelései alapján Alexander Albon már a szezon negyedik legjobb versenyzője, megelőzve Lando Norrist.

részletek

Két lépcsőben idén is nagyot fejlődött a Red Bull F1-es autója

Bakuban és a Magyar Nagydíjra hoztak komolyabb fejlesztési csomagot, amelyekkel még inkább kiaknázták a meglévő erősségeiket.

részletek

A két lépcső, amivel újra élcsapat lett (?) az F1-ben a McLaren

A szezon elején borzasztó volt az autó, mára dobogókért küzd vele Lando Norris és Oscar Piastri. Ehhez két nagy fejlesztési csomagra volt szükség.

részletek

Évközi kirúgás: A Red Bull sokszor megtette

Hosszú a sora azoknak a versenyzőknek, akiknek idő előtt köszönték meg a munkát a Red Bull valamelyik csapatánál – hozzájuk csatlakozott most De Vries.

részletek

Miért esett vissza ennyire az Aston Martin?

A kanadai eredmény megtévesztő volt, Silverstone kifejezetten nem kedvezett az AMR23-nak, és a fejlesztést is félreismerhette a csapat. Van kiút a zöldek Monacót követő rossz szériájából?

részletek

Leclerc, Norris, Red Bull: mit hozhat az F1-es átigazolási piac?

Charles Leclerc, Lando Norris, Lewis Hamilton és Sergio Perez is fontos szerepet játszhat a következő időszakban: összegezzük az átigazolási pletykákat.

részletek

Elemzés: mit mondanak a pénteki F1-es versenyszimulációk?

Valóban figyelni kell-e a Williamsre, veszélyes lehet-e a Ferrari, mit várhatunk a Mercedestől és az Aston Martintól? Ez derül ki az adatokból.

részletek

Miért nem kerülnek közelebb a fejlesztő riválisok a Red Bullhoz?

Ferrari, Mercedes vagy Aston Martin? Red Bull! Hogyan és miért alakul így valójában az élcsapatok erőviszonya az F1-ben?

részletek

Új szárny és padlólemez a Ferrarinál: az F1-es csapatok technikai változtatásai az Osztrák Nagydíjra

Az élmezőnyből csak a Ferrari hozott érdemi fejlesztést, a Mercedes és az Aston semmihez nem nyúlt, ahogy például az Alpine sem.

részletek