DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Formula-3

Formula-3: Prema-duplázás a hétvégén

Négy pilóta küzdött az utolsó körben a győzelemért, végül újabb Prema-diadal lett belőle – Zak O’Sullivan nyerte az F3-asok főfutamát.

részletek

Őrült végjáték után észt győzelem az F3-ban

Esős futamot és drámai utolsó köröket hozott a Formula-3 sprintfutama Spielbergben, amelynek végén Paul Aron örülhetett a Premában.

részletek

Hazai diadal a Formula-3 főfutamán

A mindössze 17 éves Josep María Martí rajt-cél győzelmet aratott hazai pályán az F3 főfutamán, egy Williams- és egy Ferrari-junior fért még fel a dobogóra Barcelonában.

részletek

Formula-2: Két Red Bull-junior a dobogón

Ayumu Iwasa nyerte az F2-es sprintfutamot, ezzel visszatért a bajnoki összetett élére. A pole-pozícióból induló Isack Hadjar az élről állt ki motorprobléma miatt.

részletek

Feltámadhat még a német formulaautózás?

Nem lehet nem észrevenni a korábban még dominánsnak számító Németország folyamatos visszaszorulását a formulaautózásban – de van-e visszaút?

részletek

Japán győzelem, Leclerc a dobogón az F2-ben

A juniorszériák főfutamain is a biztonsági autó játszotta a főszerepet, végül mindkét pole-pozícióból rajtoló pilóta győzelmet ünnepelhetett Ausztráliában.

részletek

Taroltak a Trident újoncai az F3 főfutamán

Szinte tökéletes futamot teljesített Gabriele Mini, a Hitech hibájából viszont keserű véget ért az olasz futama. A Trident tarolt az év első Formula-3-as főfutamán, Gabriel Bortoleto első győzelmét aratta.

részletek

17 éves pilóta nyerte az F3 sprintjét

Nagyszerű izgalmakat és hosszú biztonsági autós fázisokat hozott az idei év első F3-as sprintfutama, amelynek végén a Campos fiatalja, Josep María Martí ünnepelhetett.

részletek

Olaszországban zárja az idényt Tóth László és a Formula-3-as mezőny

A hétvégén sorra kerülő Formula 1-es Olasz Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának utolsó fordulóját Monzában, ahol rajthoz áll a 30 fős mezőny magyar tagja, Tóth László is.

részletek

Barcelonában versenyez a hétvégén Tóth László

A hétvégén sorra kerülő Formula-1-es Spanyol Nagydíj betétprogramjaként rendezik meg az FIA Formula 3-as bajnokság idei szezonjának harmadik fordulóját a Barcelona mellett elhelyezkedő Circuit de Catalunyán, ahol ott lesz a 30 fős mezőnyben Tóth László is.

részletek

Felemásan sikerült Tóth Lászlónak a Formula 3-as bajnokság imolai hétvégéje

Felemásan sikerült Tóth László, a Charouz Racing System magyar versenyzőjének hétvégéje Imolában, ahol a Formula 1-es Emilia Romagna Nagydíj betétprogramjaként került sor az FIA Formula-3-as bajnokság idei második fordulós versenyeire.

részletek

Bahreinben rajtol Tóth László F3-as idénye

A Formula-1-es Bahreini Nagydíj betétprogramjaként kerül sor a hétvégén a FIA Formula-3-as bajnokság idei első fordulójára Szahírban, ahol Tóth László a cseh Charouz Racing System csapatának színeiben pályafutása második F3-as idényét kezdi meg.

részletek