Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Force India

Oconnak három lehetősége is van

Toto Wolff elárulta, hogy Esteban Oconnak bár nem sok esélye maradt arra, hogy jövőre versenyzői ülést szerezzen, de több lehetősége is lesz, hogy elhelyezkedjen a Formula-1-ben.

részletek

A Sauber győzött az idei fejlesztési versenyben?

Otmar Szafnauer, a Force India csapatfőnöke úgy véli, annak ellenére, hogy az Alfa Romeo Sauber a kis csapatok közé tartozik a Formula–1-ben, teljesítményüket tekintve idén még a top csapatokhoz viszonyítva is ők fejlődtek a leglátványosabbat.

részletek

Perez: Nagyobb dolgokra voltam hivatott

A Formula-1 históriás könyve tele van olyan pilótákkal, akiknek a karrierje azért siklott félre, mert rossz döntést hoztak. Sergio Perez elismerte, hogy 2012-ben hibázott, mikor a McLarenhez ment.

részletek

Force India: Nincs Stroll-bejelentés, amíg nem biztos Ocon jövője

Otmar Szafnauer, a Racing Point Force India csapatfőnöke leszögezte, amíg nem rendeződik el Esteban Ocon jövője, nem fogják hivatalosan bejelenteni Lance Stroll érkezését. A kanadai viszont Abu Dhabiban már tesztelheti az autót.

részletek

Jó úton a Force India: Kifizették a hitelezőket

A Racing Point Force India minden korábban felhalmozott hitelét törlesztette, köszönhetően főként az új tulajdonosok közé tartozó Lawrence Strollnak, mondta az istálló csapatfőnöke, Otmar Szafnauer.

részletek

Lawrence Stroll: Büszke vagyok a fiamra

Lawrence Stroll nemrég egy interjúban elmondta, nagyon büszke fia, Lance Formula–1-ben látott teljesítményére. A kanadai emellett mesélt fia kezdeti karrierjéről és arról, mi állt a Force India megvásárlásának hátterében.

részletek

Perez: Alvó módban volt a Force India nyárig

A Force India mexikói pilótája szerint csapata alvó állapotban volt, amíg Lawrence Stroll fel nem vásárolta az istállót. Perez pedig büszke rá, hogy kifizetődött a kockázat, amit felvállalt.

részletek

Ocon szerint ez így nem volt jó

Esteban Ocon és Sergio Perez sem volt maradéktalanul elégedett a mai verseny után. A francia szerint felül kell vizsgálniuk azt a megoldást, amit a versenyen alkalmaztak.

részletek

A Stroll körüli hercehurca megnehezíti a Williams dolgát

A Williams teljesen bizonytalan helyzetben van azt illetően, hogy mi lesz Lance Strollal, és ezáltal az istálló egyik ülésével. Annyi biztos, hogy idén sem kapkodják majd el döntésüket.

részletek

Szafnauer: Elfogadhatatlan az ütközés

A Force India két pilótája a rajt után ütközött össze, Ocon versenye pedig a falban ért véget. Otmar Szafnauer csapatfőnök érthetően nem boldog, és komoly szankciókat helyezett kilátásba.

részletek

Új fejlesztésekkel érkezett a Force India

Otmar Szafnauer abban reménykedik, hogy a csapat folytatni tudja a fantasztikus szereplését Szingapúrban is, ahová új aerodinamikai felszereléseket visz magával a rózsaszín istálló.

részletek

Sajtó: Perez visszatérhet a McLarenhez

Sergio Perez egyike annak a négy versenyzőnek, akit esélyesnek tartanak arra, hogy jövőre Carlos Sainz csapattársa legyen a McLarennél, akiknél így egy teljesen új pilótafelállás is megvalósulhat.

részletek
Olvastad már?