Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 14. hétfő

Fellebbezés

A Ferrari nem fellebbez, de egy módon még megkaphatja a győzelmet

Mattia Binotto közölte az FIA-val, hogy a Ferrari nem nyújt be fellebbezést a kanadai büntetés miatt – ugyanakkor a csapatnak rendelkezésére áll egy alternatíva, amely következtében felülvizsgálhatják az ítéletet.

részletek

A Ferrari megóvhatja Vettel büntetését

A pályán ugyan Sebastian Vettelt intették le elsőként Kanadában, ám egy vitatható versenybírói döntés miatt Lewis Hamiltont hozták ki győztesnek. A Ferrari nem nyugszik bele, fellebbezni akar.

részletek

Haas: A Renault lassabb, így panaszkodik

Az amerikai istállót kizárták az Olasz Nagydíjról szabálytalan padlólemez miatt, amire a francia gárda hívta fel az FIA figyelmét. Günther Steiner mondta el véleményét az elmúlt napok eseményeiről.

részletek

A Haas nem nyugodott bele a kizárásba

Hiába intették le a hatodik helyen Romain Grosjeant Monzában, a Renault bepanaszolta a Haast, a franciát pedig kizárták. Az istálló nem hagyja annyiban és hivatalosan fellebbezett a kizárás ellen.

részletek

Döntött a Ferrari Vettel mexikói büntetése ügyében

A maranellói F1-es istálló még múlt héten, a Brazil Nagydíj előtt döntött úgy, hogy fellebbezést nyújt be Sebastian Vettel Mexikó Nagydíj után kapott büntetése miatt.

részletek

Ricciardo: Álljon már le a Ferrari!

Bár a Red Bull pilótája megérti az olaszokat, szerinte ostobaság két héttel elhúzni az F1-es Mexikói Nagydíj utolsó köreiben történteket. Az ausztrál szerint eleve nem vallott Vettelre az a manőver.

részletek

Red Bull: Fellebbez a Ferrari? Na és?

Komoly meglepetést okozott F1-es berkekben, amikor a Ferrari alig két héttel a Mexikóban történtek után megpróbál fellebbezni Sebastian Vettel büntetése ellen.

részletek

Ez most mi? A Ferrari fellebbez Vettel mexikói büntetése ellen

Váratlan közleményt adott ki a Ferrari, ami gondoskodik róla, hogy még tovább húzódjanak a Mexikói Nagydíj óta tartó viták a szabályos és szabálytalan manőverekről. A csapat szerint Vettel nem követett el vétséget Ricciardóval szemben.

részletek

Bohózat: A Mercedes visszavonta a fellebbezést

Az FIA elvileg az USA Nagydíjig halasztotta el a döntést Lewis Hamilton és Max Verstappen ügyében, de a Mercedes nem sokkal a döntés után visszavonta fellebbezését.

részletek

Rossi visszavonta a fellebbezési kérelmét

A Sportdöntőbíróság rövid közleményben tudatta, hogy Valentino Rossi visszavonta a hozzájuk benyújtott fellebbezését, melyben a sepangi incidens utáni büntetésének eltörlését vagy csökkentését kérte.

részletek

Rossi a Sportdöntőbíróságnál fellebbez a büntetése ellen

Bár a FIM illetékesei múlt vasárnap helyben hagyták a versenyirányítás azon döntését, miszerint három büntetőponttal sújtják Valentino Rossit a Marc Marquez elleni incidense miatt, a világbajnoki éllovas úgy döntött, személyesen fellebbez a Sportdöntőbíróságnál, így az ítéletet egyelőre felfüggesztették.

részletek

Retro – A Hunt-Lauda harc elfeledett fejezete

Az F1 történetének egyik legbotrányosabb versenyét rendezték e napon: az 1976-os Brit Nagydíj első helyének sorsa csak bő két hónappal a leintés után dőlt el. A szurkolói haragtól féltek...

részletek
Olvastad már?