DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

F1Stat

F1Stat: Történelmi tripla az 1100. futamon

Perez először második, Hamilton először harmadik, Leclerc újra bukott a pole-ból, Alonso 300-szor ért célba, Verstappen beérte Vettelt, és triplázott Amerikában.

részletek

F1Stat: Ascari és Clark nyomdokain

Magnussen vonzza a pirosakat, Norris a győzelem nélküli dobogókirály, Leclerc különös kollekciója, Alonso beérte Prostot, Verstappen legendák csúcsait döntögeti. Brazíliai F1-es statisztikák.

részletek

F1Stat: Ferrari–Mercedes 83-83

Egyenlített a Ferrari, Verstappen újabb rekordokat döntött, Piastri először „ismételt”, sosem volt két dán egyszerre a pályán, Ricciardo nagy dobása.

részletek

F1Stat: Leclerc-nek nem megy a pole-ból

Verstappen rekordot döntött és állított be, Norris közelíti Heidfeldet, Leclerc 21 pole-ból csak négyszer nyert, Alonso legrosszabb hétvégéje volt – austini F1-es statisztikák.

részletek

F1Stat: Fiatal dobogó, Piastri mérföldkövei

Norrisról és Piastriról szól suzukai F1-es statisztikáink java, a Pirelli 300-adszor nyert, Verstappen újabb rekordot döntött, nagyon fiatal volt a dobogó.

részletek

F1Stat: Megszakadó sorozatok

Miközben Sainz és a Ferrari ünnepelt, Verstappen és a Red Bull győzelmi, Alonso és az Aston pontszerzési, és Bottas célba érési szériája is véget ért.

részletek

F1Stat: Mérföldkövek az Olasz Nagydíjon

Verstappen csúcsot döntött, Sainz több szempontból a legjobb az üldözőbolyban, Piastri elsői, Hamilton rossz sorozata, Tsunoda monzai átka.

részletek

F1Stat: Nem csak Verstappen ért el rekordot

Kilenc győzelem sorozatban, Alonso Schumacher csúcsait döntötte meg, az Aston Martin ilyet még nem ért el, Albon remek formában, Lawson a 775. F1-es pilóta.

részletek

F1Stat: Verstappen újabb csúcs közelében

Leclerc-nek nem megy a pole-ból, Sainz továbbra sem szereti Spát, Ocon viszont kimondottan élvezi, a McLaren újabb rekordja dőlt meg, Verstappen sorozatban nyolcadszor nyert – spái F1-es statisztikák.

részletek

F1Stat: Hamilton és a Red Bull rekordjai

Megdőlt a McLaren rekordja, de Hamilton is új csúcsot állított fel, s a mezőny hátsóbb régióiban is akadtak érdekes F1-es statisztikák a 38. Magyar Nagydíjon.

részletek

F1Stat: Csúcsbeállítás, McLaren-remeklés

Bár a megdönthetetlennek tűnő rekordjukat beérte a Red Bull, a McLarennél így is van ok az örömre: a modern korban ritkán szereznek ennyi pontot a wokingiak, mint Silverstone-ban tették.

részletek

F1Stat: Ferrari 800, Verstappen 42, Ocon 5

Mérföldkőhöz ért a Scuderia, véget ért Verstappen egyik sorozata, a legtöbb sprintpont még Perezé, Ocon rekordot állított fel – spielbergi F1-es statisztikák.

részletek