Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 19. csütörtök

ExxonMobil

Van ok az elégedettségre a Red Bullnál

Christian Horner csapatfőnök eddig teljes mértékben azt kapja a Hondával való szövetségtől, amit várt. Szoros és jó kapcsolat a felek között, megbízható, folyamatosan fejlődő motor és autó.

részletek

Honda: Új csodafegyvert kapott a motor

A japán gyártó ambiciózus, gyors fejlesztési üteme magával ragadta a partnereket is. A remek célok az üzemanyag-szállítót is gyorsabb munkára sarkallták, aminek nagy nyertese a Red Bull lehet.

részletek

A Red Bullt üzemanyaga hátráltathatja

A Renault ügyvezető igazgatója úgy véli, a Red Bull eltérő üzemanyag-szállítója miatt nem tudott többet kihozni a fejlesztett francia erőforrásból. Pedig akár a futamgyőzelem is meglehetett volna.

részletek

Amikor az üzemanyag a legnagyobb fegyver az F1-ben

A Milton Keynes-i F1-es alakulat különösen a szezon második felében vált meghatározó erővé, de Max Verstappen elmondása szerint ehhez a fejlődéshez a Renault keveset tett hozzá.

részletek

A Red Bull még egy löketet kap Szingapúrban

A Red Bull versenyzői jó eséllyel rajtbüntetést kapnak Monzában, hogy Szingapúrban aránylag friss motort használhassanak. A nekik fekvő pályán most új üzemanyag is gyorsítja majd őket.

részletek

Silverstone-ban már felturbózott üzemanyagot kap a Red Bull

A Formula-1-ben minden apróságnak szerepe van, így az üzemanyagnak is. A Red Bull istálló számára jó hír, hogy üzemanyagszállítója révén extra lóerőkhöz juthat a Brit Nagydíjon.

részletek

Az üzemanyagharc, amely megváltoztathatja az F1-et

A Red Bull a holtszezonban üzemanyag-beszállítót váltott, amelynek akár döntő hatása is lehet a 2017-es, Forma-1-es világbajnoki címért folyó harcnak.

részletek

Új üzemanyaggal érkezik Montrealba a McLaren-Honda

A wokingi alakulat folyamatos előrelépést vár teljesítmény terén, ehhez pedig az ExxonMobil által kifejlesztett, vadonatúj üzemanyag-keverék is hozzájárulhat a Kanadai Nagydíjon.

részletek
Olvastad már?