Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 22. péntek

Ekström

Először nyert az éllovas, teljes Audi-dobogó

Hiába vezetett sokáig Jamie Green, Mattias Ekström a fináléban átvette tőle a vezetést, s a bajnokságban is élen álló svéd megszerezte idei első sikerét. Az Audi kisajátította a spielbergi dobogót.

részletek

Johan Kristoffersson a WRX harmadik világbajnoka

A tavalyi győztes is elismerően beszélt a svéd pilótáról, aki csapattársának, Petter Solbergnek mondott köszönetet a rigai sikere után – az álma vált valóra azzal, hogy felért a csúcsra.

részletek

Új győztes és új éllovas a drámai versenyen

Rendkívül mozgalmasan alakult a DTM második moszkvai futama, amelyen egy visszatérő pilóta első sikerét aratta a Mercedesszel. A dobogón mindhárom márka képviseltette magát., és ismét változott az összetettben vezető személye.

részletek

DTM: Kettős győzelemmel vágott vissza az Audi a Ringen

A pole-pozícióból induló René Rast a kiállásokig megőrizte a vezetést, de nem tudta feltartóztatni márkatársát, Mattias Ekströmöt, a végén azonban egy remek előzésnek köszönhetően mégis ő örülhetett a legjobban a Hungaroringen.

részletek

Norvég siker, új éllovas az összetettben

Utoljára vendégeskedett a ralikrossz-világbajnokság mezőnye Lydden Hillben, ahol az egész hétvégén remeklő Petter Solberg győzött, miközben a defektet kapó Ekström elveszítette első helyét a tabellán.

részletek

WRX: Végre nem Ekström győzött

A fordulatos döntő utolsó körében egy defekt döntött a győzelemről Belgiumban. Mattias Ekström, az első három forduló nyertese még a dobogóra sem állt fel. Magyar szempontból gyengén alakult a hétvége.

részletek

WRX: A címvédő Hockenheimet is behúzta

Mattias Ekström háromból háromnál tart az idei ralikrossz-világbajnokságon, hiszen Barcelona és Montalegre után Hockenheimben sem talált legyőzőre.

részletek

RX: A címvédő megállíthatatlan, magyar siker Portugáliában

Mattias Ekström zseniális versenyzéssel húzta be az idei ralikrossz-világbajnokság második futamát, Szabó Krisztián pedig egyik riválisa kizárása után ezüstértmet szerzett az Európa-bajnokságon.

részletek

RX: Svéd győzelem, magyar második hely Barcelonában

A ragyogó napsütés a címvédő Mattias Ekström sikerét hozta a ralikrossz-vb nyitányán, Timo Scheider pedig ezüstéremmel váltott szériát. Az Európa-bajnokságon Kiss Pál Tamás eddigi legjobb eredményét szerezte.

részletek

WRX: Az eső megkavarta a lapokat Barcelonában

A nagyok közül egyedül Kristoffersson zárta a napot elfogadható pozícióban, a világbajnokok a mezőny második felében végeztek. Csucsu elégedett lehet bemutatkozásával, az Eb-n szereplő magyarok napja azonban feledhetően alakult.

részletek

Exkluzív: A keménylegények vagy úriemberek sportja a ralikrossz?

Versenyzési stílus alapján a fenti két táborra oszlik a világbajnokság mezőnye. A második csoportot a rutinos rókák, mint Solberg vagy Ekström erősítik, akik nem örülnek fiatal riválisaik forrófejűségének.

részletek

Exkluzív: A széria, amelyben tízen lehetnek világbajnokok

A jóslat Petter Solbergtől származik, a ralikrossz-vb címvédője, Mattias Ekström pedig 15 pilótát tart esélyesnek a győzelemre. Rajtuk kívül olyan nevek erősítik a sorozatot, mint Sebastien Loeb, Ken Block vagy a most érkező Timo Scheider. A 2017-es szezon hétvégén indul Barcelonában.

részletek
Olvastad már?