Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

Edzés

Miért nincsenek edzők az F1-ben?

A háromszoros F1-es világbajnok Sir Jackie Stewart nem érti, hogy a pilóták miért nem akarnak maguk mellé valakit, aki foglalkozik velük, főleg mentálisan - pontosabban egy magyarázata azért mégis van rá.

részletek

Paul Tracy visszatér

Az IndyCar egyik legeredményesebb pilótája visszatér a versenyzés világába. Bár testsúlya alaposan megnövekedett, keményen dolgozik azon, hogy remek formában legyen, mire autóba ül.

részletek

Így készülnek a pilóták a szezonnyitóra

Ugyan még javában tart a téli szünet, a versenyzők nagy része már megkezdte fizikai felkészülését 2019-re. Mit tesz a legjobb erőnlétért Lewis Hamilton, George Russell és Pierre Gasly?

részletek

Már édesség is lehet a pilóták étrendjében

Hamarosan nagy terhet vesznek le az F1-es pilóták válláról: jövőre az autóktól független minimumsúlyt szabnak meg a versenyzőknek, így a 66 kg-os Hamilton is felszedhet egy kis pluszt.

részletek

Az Arsenal játékosával edzett Hamilton

Gőzerővel készülnek az F1-esek, hogy fizikailag csúcsformában legyenek a tesztekre. Lewis Hamilton és Hector Bellerin közös londoni tréningezésen tanultak egymástól.

részletek

Hamilton elárulta sikerei receptjét

Lewis Hamilton egészen kiváló második félévi teljesítményével megszerezte az idei világbajnoki címet. Ezt azonban nem igazán a szerencse számlájára írja, hanem a pályán és azon kívül is sokat tett.

részletek

Hamilton már egyedül vigyáz kockahasára

Az Ausztrál Nagydíj második helyén végző F1-es világbajnok búcsút intett személyi edzőjének, és egyedül végzi fizikai felkészülését az idei szezonban.

részletek

Hamilton nem tudja, eleget edzett-e a tél folyamán

Az F1 rajongói sokat kritizálták a háromszoros bajnokot a holtszezonban, mert amíg a többiek - persze csak a közösségi médiában látottak alapján - vért izzadtak, hogy felkészüljenek 2017-re, ő ugyanúgy folytatta a celeblétet, mintha nem az elmúlt évek egyik legkomolyabb kihívása állna előtte.

részletek

Két óra edzés, egy óra úszás – Minden nap

Egészen megfeszített edzésprogrammal készül az új szezonra Carlos Sainz: valósággal kifacsarja magát nap mint nap, hogy márciusban készen álljon az első F1-es versenyre.

részletek

Van-e nyoma Alonso melbourne-i balesetének?

A kétszeres világbajnok spanyol F1-es pilótának a tavalyi Ausztrál Nagydíjon elszenvedett bukása miatt kénytelen volt kihagynia a soron következő bahreini versenyt, személyi edzője most pedig elmondta, hogy kevesebb, mint egy évvel később van-e nyoma az akkori sérülésének.

részletek

Verstappen ájulásig edz a holtszezonban

A holland pilóta a tavalyi Malajziai Nagydíj hétvégéjén összeesett a kimerültségtől, ennek megelőzése érdekében pedig intenzív edzésprogramot végez az idei F1-es szezon előtt.

részletek

Így készül Vandoorne a következő szezonra

Stoffel Vandoorne, a McLaren pilótája árulta el, hogyan tölti el a telet a 2017-es F1-es évad előtt. A fiatal belgának keményen kell edzenie, hogy jó kondiban lehessen a téli tesztekre.

részletek
Olvastad már?