Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. június 16. szerda

Edzés

Hamilton elárulta sikerei receptjét

Lewis Hamilton egészen kiváló második félévi teljesítményével megszerezte az idei világbajnoki címet. Ezt azonban nem igazán a szerencse számlájára írja, hanem a pályán és azon kívül is sokat tett.

részletek

Hamilton már egyedül vigyáz kockahasára

Az Ausztrál Nagydíj második helyén végző F1-es világbajnok búcsút intett személyi edzőjének, és egyedül végzi fizikai felkészülését az idei szezonban.

részletek

Hamilton nem tudja, eleget edzett-e a tél folyamán

Az F1 rajongói sokat kritizálták a háromszoros bajnokot a holtszezonban, mert amíg a többiek - persze csak a közösségi médiában látottak alapján - vért izzadtak, hogy felkészüljenek 2017-re, ő ugyanúgy folytatta a celeblétet, mintha nem az elmúlt évek egyik legkomolyabb kihívása állna előtte.

részletek

Két óra edzés, egy óra úszás – Minden nap

Egészen megfeszített edzésprogrammal készül az új szezonra Carlos Sainz: valósággal kifacsarja magát nap mint nap, hogy márciusban készen álljon az első F1-es versenyre.

részletek

Van-e nyoma Alonso melbourne-i balesetének?

A kétszeres világbajnok spanyol F1-es pilótának a tavalyi Ausztrál Nagydíjon elszenvedett bukása miatt kénytelen volt kihagynia a soron következő bahreini versenyt, személyi edzője most pedig elmondta, hogy kevesebb, mint egy évvel később van-e nyoma az akkori sérülésének.

részletek

Verstappen ájulásig edz a holtszezonban

A holland pilóta a tavalyi Malajziai Nagydíj hétvégéjén összeesett a kimerültségtől, ennek megelőzése érdekében pedig intenzív edzésprogramot végez az idei F1-es szezon előtt.

részletek

Így készül Vandoorne a következő szezonra

Stoffel Vandoorne, a McLaren pilótája árulta el, hogyan tölti el a telet a 2017-es F1-es évad előtt. A fiatal belgának keményen kell edzenie, hogy jó kondiban lehessen a téli tesztekre.

részletek

Komoly gyúrásba kezdett a Force India franciája

Az új szabályok szerint épített F1-es autók az eddigieknél komolyabb fizikai kihívást jelentenek a pilótáknak, ez pedig a Manornál tavaly bemutatkozó Esteban Ocont is arra sarkallja, hogy jobban formában tartsa magát.

részletek

Mi szükséges az F1-es pilótává váláshoz?

Az nagyon kevés, ha valaki csak kiemelkedően tehetséges autóversenyző - egy sor más dologra is szükség van ahhoz, hogy valaki eljusson az F1-be. Ezek azok, amelyek elengedhetetlenek.

részletek

Az autóversenyzés nem is sportteljesítmény?

Milyen fokú fizikumot igényel a hivatásos volánművészek szakmája? Valóban nem említhetőek egy lapon más sportágak képviselőivel, vagy éppen ellenkezőleg, az autóversenyzőknek is közel annyira feszegetniük kell a fizikális teljesítőképesség határait, mint mondjuk a triatlonistáknak?

részletek

Raikkönen támogatná a kétnapos hétvégéket

A Ferrari finn világbajnoka szerint a hétvégi USA Nagydíjon bebizonyosodott, hogy életképes lenne a kétnapos formátum az F1-ben, amellyel nem csak a nézők, hanem a csapatok is jól járnának.

részletek

Minttu Virtanen sportos életmódja

A Ferrari világbajnok versenyzőjének, Kimi Raikkönennek a kedvese most a finn Sport magazin oldalain osztott meg részleteket családja egészséges mindennapjairól és edzéstervéről.

részletek
Olvastad már?