DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Biztos fogás, biztonságos edzés

Ha jártunk már konditeremben, akkor tudjuk, hogy sokféle edzőgépből választhatunk. A kardio, fitnesz és más erőgépek széles piacán minden felhasználó és edzőterem tulajdonos megtalálja azokat a berendezéseket, amelyekkel az edzést hatékonnyá és élvezetessé tudja tenni. Profi edzőteremben, nemtől és kortól függetlenül mindenki megtalálhatja az izomzatának és edzettségének megfelelő kondi eszközt.

Az ok, ami miatt a kondizást választjuk, hogy sok fajtája lehet. Súlycsökkentés, szálkásítás, felkészülés, izomnövelés vagy rehabilitáció is húzódhat a motiváció mögött. Bármilyen okból is választottuk ezt a mozgásformát, a fokozatosságot és a biztonságot mindig tartsuk szem előtt!

Kiegészítő a tökéletes edzéshez

Az edzőgépek között olyan berendezéseket is találunk, amelyek különféle húzó technikával, csigás szerkezettel működnek. Ahhoz, hogy ezeket az eszközöket hatásosan és biztonsággal tudjuk használni, kiemelten fontos a megfelelő kapaszkodó, markolat. A Tryon fogantyúk kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy alkalmazásukkal az edzésmunka komfortossá és hatékonnyá váljon.

Mánia Fitness_Október19_LM2



A márka kiegészítői egyedülálló megjelenésüknek és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően, az edzők és sportolók körében is hamar nagy népszerűségre tettek szert. A fejlesztések során figyelembe vették a sportolók igényeit, a versenyzők tapasztalatait, és ezek alapján készültek el az egyedi formavilágú markolatok és fogantyúk.  

Miben más a Tryon?

A Tryon markolatok olyan anyagból készültek, amely miatt a fogantyú nem rozsdásodik, ütődéskor hangtalan, és nem keletkezik kár a gépben, nem veri le a festést a berendezésről. A speciális külső bevonatnak köszönhetően, nincs több hámsérülés a tenyéren, ujjakon. Ha valakinek volt már csuklósérülése, akkor ezzel a fajta fogantyúval elkerülheti a túlerőltetést, és fájdalommentessé válik az edzés.

A markolatok szilárdak, strapabírók, és biztosítják az ideális pozíciót. Pontosan beleilleszkednek a tenyérbe, nagyobb lesz a támasztási felület, és így nagyobb súlyt is lehet velük emelni. A pontos illeszkedésű markolat szinte vezeti a gyakorlatok végrehajtását, és emiatt a felhasználónak könnyebb a gyakorlatok szabályos elvégzésére koncentrálnia. Használata különösen nagy segítség lehet tapasztalatlan, kezdő sportolónál.  

Innovatív fitnesz megoldás

A tízféle professzionális fogantyú alkalmazásával optimális erőkifejtésre vagyunk képesek, és a gyakorlatokat kevesebb szorító erővel hajthatjuk végre. Az edzőtermekbe a designos tartókonzol és vagány markolatok egyediséget hoznak. Az elemek modern és divatos megjelenése garantálja, hogy ezek a fogantyúk a konditerem központi látványosságai lesznek! 

A Mánia Fitnessnél kapható Tryon markolattal kiváltható minden hagyományos csigás kapaszkodó, így nincs több kézfájás, csuklóterhelés! Használatával egy teljes új edzés élmény részesei lehetünk. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: