DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Briatore megfenyegette Alonsót

Egykor közösen érték el legnagyobb sikereiket a kétezres évek közepén, Fernando Alonso azonban a saját egészségét tekintve sem hallgat a jó szóra, ezért Briatore stílust váltott.

Alig másfél hete adtunk hírt arról, hogy Fernando Alonso bicikliedzés közben közlekedési balesetet szenvedett és fejsérülést szenvedett. Szerencsére, a körülményekhez képest egészen olcsón megúszta, a korrekciós műtétet követően néhány napja ismét edzésbe állt, hogy minél jobb formában térhessen vissza a Formula-1-be.

Mintha mi sem történt volna, úgy folytatja napi rutinját a megszállott spanyol, ez viszont egykori mentorának, Flavio Briatorének egyáltalán nem tetszik. Egyértelműen a kétszeres világbajnok tudtára adta, hogy mit kellene és leginkább mit nem kellene tennie, ha pedig ezt nem tartja be, „komoly szankcióknak” néz elébe.

Természetesen semmi komolyságról nincs szó, Briatore csak viccelt


„Figyelmeztettem őt, hogy hagyja abba a közutakon való bicikliedzéseket, mert egyszerűen túlságosan veszélyes. Fel kéne mennie a hegyekbe és ott edzeni egy mountain bike-kal, azért, mert ott sokkal kisebb a forgalom. Ő viszont hallani sem akart ilyesmiről, úgyhogy kénytelen voltam megfenyegetni, hogy ha nem hallgat rám, be fogom őt zárni a saját garázsába” – idézi Flavio Briatorét a Gpblog.com szakportál.

Márpedig, ha Briatore valamit megmond, az úgy is lesz, úgyhogy jobban kellene innentől vigyáznia magára Alonsónak, ha nem akarja magát bezárva találni saját garázsában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: