Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 2. kedd

Bicikli

Szerepcsere: Biciklire pattant Winker Robi

Nemrég indított kampányt a biciklis-autós együttélés megkönnyítésére a We Love Cycling biciklis magazin, amelynek célja, hogy utat mutassanak mindkét félnek ahhoz, hogy elkerülhetők legyenek a biciklis balesetek. A kampány folytatásaként az autós újságírás fenegyereke, Winker Róbert és Sinya, a hazai kerékpáros-társadalom ikonikus alakja is szerepet vállalt, hogy megmutassák, nem minden fekete vagy fehér az utakon és mindkét félnek van mit tenni a biztonságos közlekedésért.

részletek

Ezért nem bírják az autósok a bringásokat!

Az alábbi videóban ugyan a biciklis az ostoba fél: saját testi épségét veszélyeztetve, minden szabályt, s mindenki mást figyelmen kívül hagyva teker és siet, de bőven lehetne ellenpéldát is találni. Nem is érdemes túlragozni a kényes témát, az "ősi" ellentét feloldása meglehetősen nehéz feladat. Talán közhelyes, de annyit azért érdemes megjegyezni, hogy figyeljünk oda jobban egymásra!

részletek

Villanypóznára mászik az elektromos bicikli bilincs

Aki járt már nagy európai városban, az bizonyára látta, hogy egy kerékpárt szinte lehetetlen úgy rögzíteni, hogy ne vigyenek el róla valamit a tolvajok. Eltűnnek a kerekek, az ülés, a lámpák, netán a váz, a tulajdonos pedig foghatja a fejét.

részletek
Olvastad már?