DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 9. csütörtök

Doohan

Alonso a tanácsadást is magára vállalta pénteken

Az első edzés alatt még tanácsadóként volt jelen Fernando Alonso, aki a délutáni gyakorlás alapján bizakodva tekintett előre. A spanyol szerint a pontszerzés abszolút elérhető lesz a futamon.

részletek

Doohan lelkendezik, De Vries hálás

Az Alpine újonca csak pár kört tehetett meg, de ezt követően is madarat lehetett volna fogatni vele, míg Nyck de Vries köszönetet mondott ezért, és a korábbi lehetőségekért a Mercedesnek.

részletek

Doohant motiválják az F1-es pletykák

Az első teljes Formula-2-es szezonját töltő ausztrált is szóba hozták az Alpine megüresedett ülésével kapcsolatban, de a fiatal versenyző állítja: nem érez magán nyomást emiatt.

részletek

Villeneuve: Az Alpine-nak Doohant kellene választania

Otmar Szafnauer, az Alpine csapatfőnöke nemrég azt közölte, hogy tizennégy jelöltjük van megüresedett jövő évi ülésükre, Jacques Villeneuve szerint azonban nem Gasly vagy Ricciardo lenne a megfelelő.

részletek

Vettel is Alpine-t tesztelhet a Hungaroringen?

Sajtóhírek szerint a visszavonulását bejelentő négyszeres F1-es világbajnok is autóba ülhet a következő hetekben a mogyoródi pályán Nyck de Vries, Jack Doohan és Mick Schumacher mellett.

részletek

Óriásit csalódott Piastriban az Alpine-vezér

Talán jobb is, hogy külön utakra léptek: ezt a következtetést vonta le Laurent Rossi Oscar Piastri kapcsán. Minden szaván érződik, mennyire érzékenyen érintette az ausztrál pálfordulása.

részletek

Elbukhat Herta szuperlicenc-kérelme – így alakulhat a pilótakeringő

A legfrissebb fejlemények alapján aligha kapja meg a különengedélyt az FIA-tól az IndyCarban vitézkedő amerikai, ez pedig ismét megkavarhatja a paklit az átigazolási piacon.

részletek

F2: Drugovich nyert, káosz az újraindításnál

Balesetek tömkelege, piros zászlós megszakítás és több biztonsági autós fázis tarkította az F2-esek hollandiai főversenyét, amelyen az MP Motorsport brazilja győzelmével a bajnoki cím kapujába ért.

részletek

F2: Hihetetlen izgalmak, Doohan-győzelem

Az Alpine juniorja magabiztos vezetést bemutatva utasította maga mögé riválisait a vizes pályán zajló sprintversenyen, az utolsó körökben azonban izgulnia kellett a gyorsan kopó esőgumik miatt.

részletek

Ricciardo elégedett az ausztrál utánpótlással

Az F2-ben és az F3-ban is vitézkedett idén Ausztráliából érkező pilóta. Egyikük bajnok lett, másikuk majdnem. F1-es honfitársuk nagy örömmel követi a pályafutásukat.

részletek

F2: Debütál a Red Bull és a Williams tehetsége

A hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon ismét láthatjuk majd versenyezni az F2 mezőnyét, amelyben bemutatkozhat négy újonc között a Williams Akadémia által támogatott Logan Sargeant, valamint a Red Bull-program tagja, Jack Doohan is.

részletek

Marquez: Ez a győzelem kárpótol a szenvedésért

Karrierje legkeményebb és legfontosabb pillanatának nevezte a Német GP-n aratott sikerét a spanyol, aki azt is elmondta, hogyan segített neki egy telefonbeszélgetés Mick Doohannal.

részletek