DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Danner

Schumacher csattanós véleménye az Aston Martinról

Az egykori F1-es versenyző, Ralf Schumacher katasztrofálisnak tartja az Aston Martin AMR22-es típusát. Szerinte sokkal kifizetődőbb, ha a csapat felhagy az egykori Toyota csapathoz hasonló „buldózeres” megközelítéssel.

részletek

Újabb pálya jelentkezett Szocsi helyére

Az F1-es naptárban történt üresedést Hockenheim is be szeretné tölteni, ahol 2019-ben tartottak utoljára nagydíjat. A pálya azonban feltételeket diktálna: Imolához hasonlóan nagy kedvezményt és hároméves szerződést kér.

részletek

Danner: Még mindig számolni kell Vettellel

A korábbi F1-es pilóta, Christian Danner úgy látja, Sebastian Vettel kezd megtalálni régi formáját, miután nehéz évek vannak mögötte. Viszont a Mercedes csapatként jobb munkát végez náluk.

részletek

Ex-F1-es: Ricciardóék a Renault foglyai

A korábbi F1-es pilóta, a sokat látott Christian Danner szerint mindkét Renault-pilóta az autó korlátai miatt szenved, és jelenleg egyikük sem érzi magát jól a csapatban. Mintha Ricciardónál ennek már érezhető jelei is lennének.

részletek

Vettel vízválasztó szezon előtt áll

A német RTL egyik szakértője, Christian Danner elmondta véleményét a Scuderia 2019-es felállásáról, és úgy látja, Vettel számára ez egy igazi mindent, vagy semmit történet lesz.

részletek

Méltán Elfeledve: A kék Ferrari

Egy őrült módjára viselkedő csapatvezető teljesen tönkre tehet egy egyébként ígéretesen induló istállót – mai főszereplőnk azon kevés ember egyike, aki két F1-es csapatot is romba döntött.

részletek

Rosberg még meg fogja bánni az elengedést?

Előfordulhat, hogy a szezon végén két-három pont fog hiányozni Nico Rosberg bajnoki címéhez. Egy korábbi F1-es feltette a kérdést, vajon boldog lesz akkor, hogy Monacóban úriemberként viselkedett?

részletek

Méltán Elfeledve: Egy motor és más semmi

Évekig a Ferrari mellett az egyetlen F1-es csapat volt, mely magának építette a motorját, ráadásul elsőként adtak lehetőséget magyar pilótának egy királykategóriás autóban.

részletek

Retro - A németek modernkori úttörője

Az egyik utolsó versenyző, aki még nyugat-németként volt tagja az F1-es mezőnynek, karrierje kezdetén néhány olyan eredményt elérve, amivel visszarajzolta megtépázott nemzetét az autósportok térképére.

részletek

Lauda szomorú a Német Nagydíj miatt

A háromszoros F1-es világbajnok, Niki Lauda a hazai nagydíját elveszítő Mercedes nevében is beszél – hiába anyagi felajánlásuk, ha senki sem akarta megrendezni a versenyt.

részletek