Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 20. szombat

CitroenRallyTeamHungary

Murván folytatódik a Citroen Rally Team Hungary bajnoki programja

Egy fiatal csapat életében mindig új feladatokat kell megoldani. A Citroen Rally Team Hungary versenyzőpárosának most a murva lesz az újdonság. A Citroen C3 R5 a legújabb fejlesztésű gátlókkal érkezik a veszprémi megmérettetésre. Velenczei Ádám és Zsiros Gábor egy hosszabb teszten van túl, ami után mindketten bizakodóan nyilatkoztak: még sosem ültek ennyire kezelhető versenyautóban! Remélhetőleg hasonlóan vidáman adnak interjút majd a futam után is!

részletek

Velenczei Ádáméknak a dobogó a céljuk Székesfehérváron!

Tavaly a második helyen végzett, idén sem szeretne kimaradni a pezsgőzésből a Citroen Rally Team Hungary tehetséges pilótája. Az előzmények biztatóak, az előző futamon már érezhető volt, hogy belakták a C3 R5 versenyautójukat és egy hosszabb teszt után reménykedve vára a bajnokság harmadik futamát Velenczei Ádám és Zsiros Gábor.

részletek

A Citroen C3 R5 megszerezte első szakaszgyőzelmeit

Igazán szélsőséges körülmények várták a 25. Miskolc Rali indulóit április utolsó hétvégéjén. A Citroen Rally Team Hungary csapata több szakaszgyőzelmet is szerzett, de a biztosnak látszó harmadik helytől egy defekt fosztotta meg Velenczei Ádámot és navigátorát, Zsiros Gábort. A fiúk így is lépésről lépésre kerülnek egyre közelebb az autóhoz és a mezőny elejéhez.

részletek

Velenczeiék előrébb szeretnének végezni Miskolcon

Első közös versenyük után jobb helyezésben bíznak a Citroen Rally Team Hungary versenyzői, Velenczei Ádám és Zsiros Gábor. A Citroen C3 R5 legénysége egy hasznos teszt után vág neki az igen nehéz, egy napos programba zsúfolt versenynek, ahol kora reggeltől estig minden pillanatban összpontosítaniuk kell, hogy a 12 gyorsasági szakasz végén felállhassanak a céldobogóra.

részletek

Elsőre nem rossz ez az ötödik helyezés

Új volt minden a szezonnyitó Eger Rallye-n a frissen alakult Citroën Rally Team Hungary életében. Egy vadonatúj versenyautót és új versenyzőpárost mutatott be a félgyári csapat. Velenczei Ádám és Zsiros Gábor másfél másodperccel szorult az ötödik helyre, de mindenki elégedett: egy hosszú, vélhetően sikeres út első lépéseit tették meg.

részletek

Első megmérettetésére készül a Citroen Rally Team Hungary

Két teszten is túl van Velenczei Ádám és Zsiros Gábor a vadonatúj Citroën C3 R5 versenyautójukkal. A páros az AMTS rendezvényen mutatkozott be a nagyközönségnek, de az igazi verseny csak most kezdődik. A szezonnyitó Eger Ralin pénteken rajtol a Rallye1 bajnokság mezőnye és vasárnap koradélután derül ki, hogy ki állhat fel a dobogóra.

részletek
Olvastad már?