Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 28. csütörtök

ChaseCarey

F1: A kicsiknek is esélyt kell kínálnunk a győzelemre

Az F1 vezére, Chase Carey a svájci Világgazdasági Fórumon árulta el, hogy közel állnak az új Concorde-egyezmény véglegesítéséhez. Úgy osztanák el a pénzeket, hogy mindenki labdába rúghasson.

részletek

Carey szerint nem jelent fenyegetést az F1-re a Formula-E

A száguldó cirkusz első embere szerint a két szakág teljesen különbözik egymástól, és több tényező is teljesen egyedivé teszi a Formula-1-et – többek között a pilótáikat is ezek közé sorolta.

részletek

Carey: A nulláról kellett felépítenünk az F1 marketingjét

Chase Carey szerint a Liberty Mediának nagyon nehéz volt érdeklődést generálnia az F1 körül az Ecclestone-korszak után, és azt is elismeri, sokkal nehezebb dolga volt, mint azt előzetesen gondolta. A nulláról kellett indulniuk.

részletek

Red Bull: A Liberty kért meg minket, hogy megszerezzük Alonsót

Christian Horner ragaszkodik ahhoz a kijelentéséhez, hogy nem tettek ajánlatot Alonsónak, sőt most azt állítja, hogy a Liberty Media kérte meg őket arra, hogy próbálják megszerezni a spanyolt.

részletek

Ecclestone-t sokkolta, hogy leváltották

A 86 éves üzletember még most is nehezen tudja megemészteni, hogy januárban eltávolították az F1 vezetői posztjáról, ahogyan megosztotta azt is, visszatérne-e a sportág élére.

részletek

Milyen hatással lesz a Magyar Nagydíjra a tulajdonosváltás?

Néhány napja már hivatalosan sem Bernie Ecclestone az F1 első embere, így joggal merülhet fel a kérdés, mi lesz a sorsa a legendás üzletemberrel híresen jó viszonyt ápoló Hungaroringnek.

részletek

„Nem fejős tehénként tekintünk az F1-re”

Bernie Ecclestone szerint az F1 új tulajdonosa sem lesz más, mint a CVC, hiszen ők is csak az üzleti lehetőséget látják a sportágban, Chase Carey azonban sietett kijavítani szavait.

részletek

Mi lesz a Magyar Nagydíj sorsa az F1 eladásával?

Miután hivatalosan is új kezekbe került a száguldó cirkusz, felmerül a kérdés, hogy a naptárban 30 éve megszakítás nékül szereplő F1-es futamunk szerves részét képezi-e majd az amerikaik terveinek.

részletek

A csapatok is befektethetnek az F1-be

Az F1 új kezekbe kerülése a résztvevők előtt is új utakat nyithat meg: ezentúl a csapatok számára is adott lesz a lehetőség, hogy részvényesként szólhassanak bele a sportág alakulásába.

részletek

Ismerd meg a Formula-1 új első emberét!

Néhány napja valószínűleg még egyetlen F1-rajongó sem hallott Chase Carey-ről, pedig a következő években kevés embernek lesz akkora szerepe a sportágban, mint a 62 éves bajuszos amerikainak.

részletek
Olvastad már?