Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Capito

Nem ingott meg a Williams bizalma Latifiben

Nagyot zuhant tavaly Abu Dhabi óta a kanadai megítélése, de Jost Capito kitart versenyzője mellett: a csapat támogatja, hogy helyreálljon a tavalyi szezonzárót követő fenyegetések és balesetek miatt megtépázott önbizalma.

részletek

Piros zászlóra vártak a Williamsnél

Jost Capito csapatfőnök elismerte: a szerencsében bíztak a hosszú kemény gumis etappal – de végül Alexander Albon remek tempója révén enélkül is meglett a pontszerzés az F1-es Ausztrál Nagydíjon.

részletek

Infláció és költséglimit miatt aggódnak a csapatok

A szállítmányozás költsége már most másfélszeresére nőtt, a csapatoknak pedig alkalmazottaik megélhetésére is gondolniuk kell – miközben 140 millió dolláros költséglimitet kell betartaniuk. Christian Horner és Jost Capito beszélt az infláció jelentette kihívásról.

részletek

„A nagy csapatok még mindig előnyben vannak”

Elégedetlen az istállók közötti egyenlőtlenségekkel a Williams csapatvezetője. Jost Capito szerint a költségplafon ellenére továbbra is nagy különbség van a csapatok között.

részletek

Capito: 24 autó elég jól hangzik

Továbbra sem dőlt még el, mi lesz az Andretti Autosport sorsa az F1-ben. A csapatok zöme bizonyos feltételekkel örülne egy új alakulatnak, főként a Williams csapatfőnöke.

részletek

Este tárgyalnak a csapatok az orosz helyzetről

Természetesen az F1-et is foglalkoztatja az orosz-ukrán konfliktus, a barcelonai második tesztnap végén a csapatvezetők össze is ülnek, hogy megtárgyalják az álláspontjukat.

részletek

„A Williams már nem egy családi vállalkozás”

Kinőtte magát korábbi szerepéből a grove-i alakulat Jost Capito szerint. A csapatvezető úgy véli, a Dorilton Capital érkezésével hatalmasat léptek előre a fejlesztések és a csapat szellemisége terén.

részletek

Furcsa a magyarázat a Williams bemutatójára

Az istálló megújult színvilágát az F1-féle show-autóra pingálta fel, holott már kedd délután megtartják a valódi FW44 bejáratását. Jost Capito a következő magyarázatot adta a meglepő döntésre.

részletek

F1-Archív: Alonso 19 évesen debütál az F1-ben

A McLaren megvált vezérigazgatójától, Alonso megérkezett a Formula-1-be, Mika Hakkinen pedig kijelentette: soha többé nem fog versenyezni. Mutatjuk február 7-e híreit az elmúlt huszonegy évből.

részletek

„Senki sem hitt a Williams sikerében”

A korábbi nehézségek után nagyszerű évet zárt 2021-ben a Williams istállója. A csapatfőnök, Jost Capito úgy gondolja, eleinte mindenki leírta az alakulatot, végül megmutatták, hogy mire képesek.

részletek

Előnyére válna az F1-nek, ha Hamilton nem térne vissza?

Az új Mercedes-pilóta, George Russell egykori főnöke egyrészről sajnálná, ha az ifjú brit mellé nem csatlakozna végül hétszeres bajnok csapattársa, de a sport talán jól járna vele.

részletek

Capito: Russell igazi csapatjátékos

Nagy lehetőség előtt áll idén George Russell, miután a Mercedes csapatával kezdi meg a 2022-es szezont. Korábbi csapatfőnöke szerint a fiatal brit pilótának a csapat az első.

részletek