Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 18. szerda

BrazilNagydíj

A brazil elnök új F1-es pályát ígér 2020-ra, di Grassi szerint félrebeszél

Fél év alatt a semmiből fogják megépíteni és Ayrton Sennáról nevezik el azt az új Rio de Janeiró-i versenypályát, ami Brazília nemrég megválasztott elnöke szerint már 2020-ban F1-es nagydíjnak ad majd otthont.

részletek

Verstappen: Ocon provokált engem

Az évad egyik legnagyobb balhéját Max Verstappen és Esteban Ocon között láthattuk Brazíliában. A Red Bull-pilóta szerint a francia egyértelműen provokálta a mérlegelésnél, emiatt lökte meg.

részletek

Ricciardót megzavarta a Red Bull formája

Az év végén a Renault-hoz szerződő Daniel Ricciardo nem talál igazi magyarázatot (volt) csapata jelentős, idény végi formajavulására. Az RB14 a szezon hajrájában mindenhol versenyképes lett.

részletek

Verstappen: Nem fognak belőlem idiótát csinálni

Bár az ügy már szinte lecsengett, Abu Dhabiban szóba került Verstappen és Ocon összetűzése, és az azért kirótt büntetés. A Red Bull pilótája azt mondja, nem fognak belőle vásári majmot csinálni.

részletek

A Mercedes nem cserél erőforrást Hamiltonnál

A Mercedesnél bíznak benne, hogy a brazíliai meghibásodás után mégsem lesz szükség Hamilton erőforrásának cseréjére, így a brit megúszhatja a rajtbüntetést az év utolsó versenyén.

részletek

Újabb történelmi helyszín térhet vissza

Rio de Janeiro a Formula-1 vezetésének legújabb célpontja. Az évtizedes múlttal rendelkező versenyhelyszín utoljára 1989-ben adott otthont a száguldó cirkusznak, Brazília pedig óriási piac.

részletek

Wolff: Verstappen világbajnok lesz, ha benő a feje lágya

Ha a hihetetlenül tehetséges holland évek múltán, éretten visszanézi a Brazíliában történt incidenst és lökdösődést, máshogy fog gondolkodni – állt ki Toto Wolff védence, Esteban Ocon mellett.

részletek

Verstappen autója komolyan megsérült Brazíliában

Max Verstappen és Esteban Ocon brazíliai ütközése után azonnal tudni lehetett, hogy ezt bizony nem fogjuk elfelejteni egyik napról a másikra. A holland az autója sérüléseiről beszélt.

részletek

Hamilton rajtbüntetést kaphat az idényzárón

A brazíliai motorhiba nagy valószínűséggel károsította az erőforrást, így esélyes, hogy a világbajnoknál ki kell cserélni az erőforrást Abu Dhabiban. Kész csoda, hogy legutóbb eljutott a célig.

részletek

Verstappen: A szezon elejét én rontottam el

Rágörcsölt és túl sokat akart, ezért alakult rosszul a 2018-as szezon első hat futama Max Verstappen számára. A holland pilóta apja tanácsainak köszönhetően szedte össze magát az év második felében.

részletek

Jos Verstappen: Max senkivel nem verekedne

A Verstappen-Ocon ügy kapcsán még hiányzott a versenyzőapa véleménye: az egykori F1-es megérti a lökdösődést, de megcáfolta azt az álláspontot, amely szerint fia erőszakos lenne.

részletek

Egymilliós nézőveszteség Németországban, 2018-ban

Az előző évhez viszonyítva egymillióval kevesebben követték figyelemmel a német RTL hétvégi közvetítését a Brazil Nagydíjról, mint egy évvel korábban. Pedig 2017-ben is eldőlt már Interlagos előtt a bajnokság.

részletek
Olvastad már?