Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 28. szerda

BrazilNagydíj

Hamilton: Ne vágjanak ki fákat, van elég nagyszerű pálya!

A hatszoros F1-es világbajnok erősen ellenzi a Rio de Janeiróba tervezett új versenypálya megépítését, ha az azzal jár, hogy erdős területeket kell kiirtani miatta Brazíliában.

részletek

Megállapodtak a riói Brazil Nagydíjról, de van egy bökkenő

Chase Carey kiszivárgott levele alapján Rio de Janeiróba költözik az F1-es verseny. Az új pálya megépítéséhez azonban egy erdőt vágnának ki, a környezetvédők pedig hevesen tiltakoznak.

részletek

Jogi lépésekre készül a futamtörlés miatt a Brazil GP magyar promótere

Bár nem érte váratlanul őket a verseny lefújása, a magyarázatot nem tudják elfogadni, ráadásul az elmaradó esemény jelentős kiesést eredményez a városnak és a cégnek egyaránt.

részletek

Sajtó: Eldőlt, nem megy idén Amerikába az F1

Nem lesz idén amerikai nagydíja a Formula-1-nek, és a Távol-Kelet is kérdéses. Az Autosport szaklap szerint jó eséllyel kizárólag európai és közel-keleti pályákon versenyez 2020-ban az F1.

részletek

Gigantikus Senna-festmény lett Interlagos új ikonja

Mostantól egy 27 méter magas, ragyogó falfestmény díszíti a Brazil Nagydíj helyszínét, amelyen alkotója Ayrton Senna egyik legvalószerűtlenebb győzelmére emlékezik meg, egyúttal erőt adva az embereknek a vírus elleni harchoz.

részletek

A futam, amitől ma is vérzik Hülkenberg szíve

Véletlenül, a tévében talált rá a 2012-es Brazil Nagydíj ismétlésére, amely fájó emlék számára. Győzelem helyett sikertelenségi rekorddal zárta le pályafutását.

részletek

Hamilton nem bánja a múltkori hibát

A hatszoros világbajnok egyáltalán nem bánja, hogy legutóbb Brazíliában hibás stratégiai döntést hozott a csapat. Kockáztattak, veszítettek, de ha a bajnoki cím lett volna a tét, ezt biztosan nem teszik.

részletek

Sainz: Lando úriember volt úgy is, hogy el kellett engednie

Carlos Sainz saját elmondása szerint azt is tökéletesen megértette volna, ha csapattársa nem tud igazán örülni az ő dobogójának, ugyanis Norris ezért be lett áldozva. Végül ennek ellenére mindenki boldog tudott lenni.

részletek

Leclerc: Vettel beismerte, hogy hibázott

A német nem vett részt a csütörtöki sajtóeseményeken, de csapattársa elmondta Abu Dhabiban, miről esett szó a brazil ütközést követő megbeszélésen. A fő tanulság, hogy nem lehetnek ennyire agresszívak egymással.

részletek

11 dolog, ami az F1-ben történt az utolsó McLaren-dobogó óta

Mintha évtizedek teltek volna el, annyira átalakult az F1 azóta, hogy a McLaren utoljára képviseltette magát egy futam dobogóján. 11 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amelyek megváltoztak azóta.

részletek

Hamilton: Tét nélkül feszegethettem a határaimat

Lewis Hamilton úgy fogalmazott, jó lecke volt számára az, ahogy a Brazil Nagydíj alakult: szerinte minden teljesen másképp nézett volna ki, ha még harcban van a vb-címért és teljesen élesen versenyez.

részletek

Hamilton technikai hibára gyanakodott, de szó sem volt erről

A hatszoros világbajnok a Verstappen elleni első csatája után azt hitte, valami hiba történt a motorral. Pedig valójában semmi nem romlott el, csak az előző körének utóhatásait érezte meg.

részletek
Olvastad már?