Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. november 17. vasárnap

BrazilNagydíj

Leclerc: Támadó üzemmódba kapcsolok vasárnap

Charles Leclerc-nek már az időmérő előtt elszállt minden esélye a pole-pozíció megszerzésére, miután tízhelyes rajtbüntetést kapott, így elhatározta, hogy vasárnap leszegett fejjel megy majd előre.

részletek

Verstappen örül, Hamilton meglepődött

A Brazil Nagydíj rajtelsőségét megszerző Verstappen az autóját dicsérte, Vettel hátrányt emlegetett, Hamilton pedig meglepődött, hogy mennyire visszaestek. Az első három nyilatkozata az időmérő után.

részletek

A Brazil Nagydíj időmérője percről percre

A szabadedzések alapján kiegyenlítettnek mutatkozott a küzdelem a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull között az interlagosi pályán. Élő szöveges közvetítésünk során kiderül, hogy melyikük kerekedik felül a kvalifikáción.

részletek

Hamilton az élre ugrott az időmérő előtt

A Red Bull péntek délelőtti és a Ferrari péntek délutáni elsősége után a szombatot a Mercedes kezdte a legjobb formában Interlagosban. Lewis Hamilton hajszálnyival volt gyorsabb Max Verstappennél.

részletek

Így zajlott a Brazil GP harmadik szabadedzése

Az időmérő előtti utolsó gyakorlás vette kezdetét Interlagosban, az F1 idei huszadik fordulóján. Kövesd a hatvan perces edzés eseményeit élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Kubica már tudja furcsa kicsúszásának okát

Először mindenki számára vezetői hibának tűnt, ám maga Robert Kubica is csak később jött rá, hogy valójában Kevin Magnussen pár másodperccel korábbi pályaelhagyása miatt csúszott ki.

részletek

Vettel: Még több is van a Ferrariban

A pénteki második szabadedzésen már a vörös autók uralkodtak Brazíliában. Sebastian Vettel tudja, hogy még jócskán gyorsulhat a Ferrari, de a versenytempóval megint gondok lehetnek.

részletek

Hamilton: Túl nagy a hátrányunk a Ferrari mögött

Az immáron hatszoros világbajnok Lewis Hamilton aggódik a vörös autókhoz képest tapasztalt hátránya miatt, egyáltalán nem biztos abban, hogy három-négy tizedet behozhatnak szombaton.

részletek

A Ferrarik az élen a pénteki nap végén

Sebastian Vettel és Charles Leclerc között minimális lett a különbség a Brazil Nagydíj második edzésén, ők végeztek az első két helyen - a két Mercedest Max Verstappen is megelőzte.

részletek

Minden, ami a második interlagosi edzésen történt

Vajon az esős kezdés után hogyan alakul a folytatás? Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2019-es F1-es szezon utolsó előtti nagydíjhétvégéjének középső gyakorlását!

részletek

Albon az élen és a falban Brazíliában

Az első szabadedzésen gyakorlatilag senki nem tudott érdemi munkát végezni az egyre alábbhagyó esőben. Végül Alexander Albon zárta az élen az első gyakorlást. Hamilton mért kört sem futott.

részletek

Az első, esős gyakorlás eseményei

Utolsó előtti állomásához érkezett az F1 mezőnye 2019-ben. A szezon huszadik fordulóját Brazíliában rendezik, amelynek első szabadedzését kövessétek velünk élő szöveges formában!

részletek
Olvastad már?