Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 24. kedd

Brawn

Öt csapat, amely beletalált az új szabályokba

Az F1 hivatalos oldala felelevenített öt emlékezetes esetet, mikor valamelyik csapat zseniálisan reagált a szabályváltozásokra. Most vajon melyik istálló keveredhet a mezőny élére?

részletek

F1-Archív: Maldonadónak nem maradt hely

Gyári csapatként száll be az Alfa Romeo, Dennis szerint a naracssárga a múlté, Brawn horgászversenyen a tesztidőszak közepén, Schumacher nem tartja magát legendának. Ilyen F1-es híreket olvastunk február 1-jén.

részletek

Mi lesz Ross Brawn mérnökeinek sorsa?

A Liberty Media saját mérnökcsapatot alkalmaz Pat Symonds és Ross Brawn irányítása alatt, de a szakemberek átkerülhetnek az FIA-hoz: a hírek szerint egy angliai irodát hoznak létre számukra.

részletek

„A mostani F1-esek nem voltak jó versenyautók”

Ross Brawn szerint talán az F1-es történelem leggyorsabb autói voltak az utóbbi két évben látottak, de nem a legjobb versenyautói - a cél az, hogy 2022-re pontosan ez változzon meg.

részletek

Letiltják a csapatfőnököket a rádióról

A 2021-es szezon érdekes újítása volt, hogy a nézők már a csapatok és a versenyigazgató közti rádiózást is hallhatják. Egyes csapatfőnökök visszaéltek az eszközzel, ezért Ross Brawn jövőre megszünteti a rádiókapcsolatot.

részletek

Brawn: Ennek muszáj a pályán eldőlnie

Az F1 motorsportért felelős igazgatója szerint ez a bajnoki cím nem dőlhet el felügyelői döntéssel, óvással, fellebbezzéssel, vagy bármi ilyennel, győzzön az, aki jobb lesz a pályán.

részletek

Ki találta fel a Brawn GP dupla diffúzorát?

Jenson Button és az abban a formában egyetlen szezont megélt csapat nem kis részben annak a műszaki trükknek köszönhette a vb-sikerét – Ross Brawn a Formula Podcastban beszélt a kulisszatitkokról.

részletek

Magyar mérnök-versenyző is dolgozik az F1-es pályák tervezésén

Az F1 sportigazgatójával, Ross Brawnnal készített exkluzív interjúnk során arra is fény derült, pontosan milyen munkát végez az F1-es stábban a Lotus Cup Europe bajnoka, Balogh Bence.

részletek

Exkluzív: Mi igaz a „Ross autója” legendából?

A Formula Podcast legutóbbi adásának igazán előkelő vendége volt Ross Brawn személyében. Az F1 ügyvezető igazgatója elárulta nekünk, mekkora szerepe volt a 2022-es autó megtervezésében.

részletek

Brawn: Nagyszerű a bajnokság hullámzása

Az F1 sportigazgatóját Lewis Hamilton és Max Verstappen katari teljesítménye is lenyűgözte, de amit főleg nem győzött dicsérni, az az idei világbajnoki versenyfutás fordulatossága és kiélezettsége.

részletek

Brawn: Fernando rajongója vagyok

Az F1 sportfőnöke bevallotta, mindig bosszantotta, hogy Alonso csupán két világbajnoki címet nyert. A szakember szerint a spanyol egyértelműen a nap, sőt hétvége versenyzője volt Katarban.

részletek

„Egy ilyen autóban egy Lewis kaliberű versenyző megállíthatatlan”

Bajnoki riválisa hiába próbálkozott, Lewis Hamilton nem akadt legyőzőre a Sao Pauló-i Nagydíjon. Teljesítménye sokakat lenyűgözött, köztük az F1 vezetőségét is.

részletek