Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 20. csütörtök

Brawn

Brawn: A Williams problémája az F1 gondja is

Az F1 sportért felelős igazgatója, Ross Brawn szerint a Williams vesszőfutása a száguldó cirkusz problémája is, mivel az F1 nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen egy ilyen patinás istállót.

részletek

Eltűnhetnek az F1-ből a motorhome-ok

A spórolás jegyében a múlt ködébe veszhetnek a csapatok státusszimbólumai, az európai versenyhétvégéken használt többemeletes épületek. A karbonsemlegesség az új kulcsszó.

részletek

Brawn: Jó döntés volt, hogy a McLaren kidobta a Hondát

A Formula-1 sportigazgatója egyáltalán nem érzi úgy, hogy a wokingi istálló hibát követett volna el akkor, amikor megvált a japán gyártótól. Ennek azonban nem az az oka, hogy a Honda gyenge lenne.

részletek

Mostantól megszűnnek a kiskapuk, nem történhet meg újra a 2009-eshez hasonló kiugrás

Ross Brawn elárulta, innentől szinte kizárhatók az olyan meglepetések az F1-ben, mint amit például 2009-ben éppen saját csapatától láthattunk. Az FIA ugyanis azonnal bezárja a kiskapukat.

részletek

Brawn: A gyártók örülnek a költségsapkának

Ross Brawn szerint Toto Wolff például minden télen több pénzt kér a Mercedestől, ennek viszont a költségsapka érkezésével vége - fenntartható rendszert teremtenek a költekezés helyett.

részletek

Brawn: Ezért érhetett fel Hamilton Schumacher szintjére

Ross Brawn aktív részese volt Michael Schumacher és a Ferrari sikerszériájának az évezred kezdetén. Úgy gondolja, Lewis Hamilton is képes volt erre a szintre megérkezni, megérdemli sikereit.

részletek

Év végére halaszthatják a Kínai Nagydíjat

A koronavírus miatt veszélybe került versenyhétvégét csak végső esetben törölné az F1, előbb megpróbálják átszervezni egy másik időpontra. Felmerült, hogy szezonzáró lehet belőle.

részletek

F1-Archív: Maldonadónak nem maradt hely

Gyári csapatként száll be az Alfa Romeo, Dennis szerint a naracssárga a múlté, Brawn horgászversenyen a tesztidőszak közepén, Schumacher nem tartja magát legendának. Ilyen F1-es híreket olvastunk február 1-jén.

részletek

Sörözés közben jött a Schumacher-ötlet a Mercedesnél

Nick Fry mondott el egy történetet arról, hogy hogyan is merült fel annak idején a csapatnál Michael Schumacher szerződtetésének ötlete. Amikor azt hinnénk, hogy az F1-ben minden alaposan eltervezett...

részletek

Retro – A 40 éves Jenson Button sztorijai

Első nagydíj 20 évesen, a Brawn GP-sztori, csínytevés Budapesten. 40 éves lett a 2009-es világbajnok, Jenson Button, ennek kapcsán pedig felidézzük pályafutása néhány emlékezetes pillanatát – saját szavaival, pár éve megjelent önéletrajzi könyve segítségével.

részletek

Brawn: Verstappen készen áll kihívni Hamiltont

Ross Brawn úgy érzi, hogy Max Verstappen és a Red Bull-Honda is sokat fejlődött 2019-ben és szerinte a következő szezonban reális esélyeik lehetnek az F1-es világbajnoki címre.

részletek

Brawn: A ferrarisok példát vehetnének Hamiltontól

Mattia Binottónak kell helyreráznia Leclerc-t és Vettelt, vélekedik az egykori csapatfőnök. Ross Brawn szerint egyik Scuderia-pilótának ki kellene állnia és magára vállalnia az ütközést.

részletek
Olvastad már?