DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 5. vasárnap

Brawn

Ross Brawn a jövőben is szívesen áll az F1 rendelkezésére

A királykategóriától búcsúzó legendás brit szakember nem zárkózik el attól, hogy a háttérbe húzódva a későbbiekben is segítse az F1 további fejlődését.

részletek

A topcsapatok előnye teljesen normális az FIA szakembere szerint

Nikolas Tombazis véleménye szerint nem váratlan, hogy három csapat dominált idén az F1-ben. Az FIA együléses részlegének vezetője úgy látja, ez teljesen normális egy nagyobb volumenű szabályváltozás esetében.

részletek

Ezért kellhet még egy év a jó F1-hez

Ross Brawn szerint benne volt a pakliban, hogy a topcsapatok oldják meg jól az új szabályok adta feladatot, de a folytatás már kiegyenlítettebb lesz.

részletek

Amikor a főnök váltott csapatot: Vasseur, Wolff és társaik

Sokkal ritkábban fordul elő, hogy egy csapatfőnök rivális istállóhoz igazol, mint azt a hét hírdömpingje után gondolnánk – Frederic Vasseur és Andreas Seidl váltása kapcsán hat hasonló esetet kerestünk elő a sport múltjából.

részletek

Csütörtöki hírek: Binotto az Audihoz is mehet, Palou a McLarennél, jöhet az Aktív aerodinamika

2026-tól érkezhet az aktív aerodinamika, Mattia Binotto akár az Audinál kiköthet, Alex Palou pedig szerződést kapott a wokingiaktól. Mutatjuk a csütörtöki nap legfontosabb híreit.

részletek

Aktív aerodinamikával fognák vissza az elöl haladót az F1-ben?

Ross Brawn szerint nem elképzelhetetlen, hogy a 2026-ban érkező új szabályokban olyan aktív aerodinamikával lássák el az F1-es autókat, amely révén visszafoghatják a versenyben vezető autót.

részletek

Brawn elvonul, Ocon beszólt – ez történt hétfőn

Vettel akár Marko helyére is kerülhet, Webbert aggasztja a Haas döntése, változatnak a dzsiddai pályán: egy csokorba gyűjtöttük a hétfői nap legfontosabb F1-es híreit.

részletek

Brawn: Eljött az ideje, hogy visszavonuljak

A Formula-1 hivatalos weboldalán vezetett rovatában írt arról Ross Brawn, hogy a sportágban töltött ideje lassan a végéhez ér. A szakember úgy érzi, a legjobb időpontban dönt a távozás mellett.

részletek

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

F1-Archív: Perez az Astonban versenyezne

Visszahoznák a kipörgésgátlót, Prost a Ferrarit kritizálja, Vettel beállítja Mansell rekordját, Ecclestone ötletel – F1-es hírcsokor az elmúlt két évtizedből, november 12-éről.

részletek

F1-Archív: Alonso a Ferrarival tárgyal – 2000-ben

A 19 éves spanyol tesztpilóta lehet, a Force India szövetségre lépett a McLarennel, Brawn biztos a Honda visszatérésében, Raikkönen kihagyja az utolsó futamokat. Ezek voltak az F1-es hírek november 10-én.

részletek

F1-Archív: Verstappen visszafogja magát

Hamilton Mexikóban, Vettel Indiában győzött – és lett utóbbi négyszeres világbajnok –, Rosberg el akar beszélgetni csapattársával, Alonso biztos benne, hogy ő lesz a 2012-es világbajnok, megnyerte a fellebbezést és ötödik lett a bajnokságban a Jordan. Ilyen F1-es híreket olvastunk október 27-én 2000 óta.

részletek