Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Brawn

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

„Lewis gondolkodásra késztette az embereket”

Az F1 sportigazgatója, Ross Brawn úgy véli, Lewis Hamilton a sport kiemelkedő alakja, akinek az érdemei nemcsak a versenypályán, hanem azon kívül is felbecsülhetetlenek.

részletek

F1-Archív: Maldonadónak nem maradt hely

Gyári csapatként száll be az Alfa Romeo, Dennis szerint a naracssárga a múlté, Brawn horgászversenyen a tesztidőszak közepén, Schumacher nem tartja magát legendának. Ilyen F1-es híreket olvastunk február 1-jén.

részletek

Ross Brawn megegyezett Domenicalival

A Formula-1 élén vezetőváltás történt, Chase Carey helyett már Stefano Domenicali az úr a háznál. A sportfőnök, Ross Brawn – az olasz egykori kollégája a Ferrarinál – azonban továbbra is marad posztjában.

részletek

Brawn: Egyértelműen Lewis az idei év legjobbja

Noha az F1 sportigazgatója szerint Max Verstappen sokat érett korábbi önmagához képest, az nem lehet kérdés, hogy a hetedik vb-címét szerző mercedeses volt a 2020-as szezon legjobb pilótája.

részletek

Áttörés: Zöld üzemanyagot fejlesztett az F1

Teljes mértékben megújuló üzemanyaggal állt elő az F1, ami radikálisan új irányba terelheti az autósportot és az autóipart. Az első adagot már le is szállították a négy motorgyártónak.

részletek

Brawn: Mick érkezése Michael tragédiájára emlékeztet minket

A hétszeres F1-es világbajnok némettel legendásan jó kapcsolatot ápoló szakember izgatottan várja az ifjú Schumacher debütálását, de azt kívánja, bárcsak az apja is részese lehetne ennek.

részletek

Brawn eleinte aggódott a szahíri pálya miatt

Az F1 sportszakmai vezetője sokáig tartott a minden korábbinál rövidebb, ám annál rázósabb bahreini "külső" körtől, ami végül nagyszerű versenynek szolgáltatott helyszínt.

részletek

Brawn: Russell világbajnok alapanyag

Az F1 motorsport-igazgatója is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a fiatal brit mercedeses beugrásáról: a szakember szerint a végeredmény ellenére nem kell csalódottnak lennie a pilótának.

részletek
Olvastad már?