Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Brawn

Brawn: Ilyenkor a csapat is könnyebben hallgat a pilótára

Ross Brawn tetszését elnyerte a Török Nagydíj, amiből jó és kevésbé jó momentumokat egyaránt ki tudott emelni. A nap versenyzőjéről és a stratégiáról is elmélkedett a futam után.

részletek

„Lewis minden évben fog versenyt nyerni”

Ross Brawn szerint Lewis Hamilton megállíthatatlan. Ami a győzelmeket illeti, mindenképpen. A bajnokság azonban nem ennyire sétagalopp, sem a címvédő pilótának, sem a Mercedesnek.

részletek

Brawn: Lando erősebb versenyző lesz ettől

Együttérez a Szocsiban első győzelmét a hajrában megérkező eső miatt elbukó McLaren-pilótával az F1 sportigazgatójához, aki saját múltjából hozott példát arra, milyen nehéz ilyenkor döntést hozni.

részletek

Brawn örül a változásoknak

Idén is új dolgokkal kísérletezik a Formula-1 és folyamatosan próbálnak alakítani a megszokott formátumokon. Ross Brawn kifejezetten örül ennek, szerinte jó irányba halad a sportág.

részletek

Brawn is megemelte a kalapját a McLaren előtt

Ross Brawn szerint csodálatos volt látni azt, hogy Daniel Ricciardo futamot nyert, de Lando Norris és az egész csapat megérdemli a dicséretet - hamarosan egy Norris-győzelmet is el tud képzelni.

részletek

„Ne a falban vagy a felügyelőknél dőljön el a vb”

Ez Ross Brawn, az F1 sportigazgatójának kívánsága Max Verstappen és Lewis Hamilton monzai ütközése után – pedig a szakember sem számít rá, hogy bármelyikük is visszavegyen a továbbiakban.

részletek

Brawn: Nem volt és nem lesz többé Kimihez fogható

Briliáns versenyzőként és egyszeri jelenségként fog a történelembe vonulni – írja Ross Brawn a visszavonuló Kimi Raikkönenről. Bár az F1 tárt karokkal várja, úgy érzi, többet nem látjuk versenyhétvégén a finnt.

részletek

Brawnt meglepte a Mercedes stratégiája

Az F1 sportigazgatója nem értette, miért nem próbálkoztak meg a szokásos trükkel Zandvoortban az Ezüst Nyilak. A szakember ugyanakkor nem győzte méltatni Verstappen hazai produkcióját.

részletek

Brawn: Gasly visszatérése fantasztikus volt

Az AlphaTauri versenyzője ismét kiválóan teljesített, miután a negyedik helyen végzett a Holland Nagydíjon. Ross Brawn lenyűgözőnek találta a francia pilóta kitartását.

részletek

„Az időmérőn mutatott bátorságért jár a pont”

Furcsa véget ért a spái hétvége, és továbbra is mindenki próbálja magyarázni és értelmezni a látottakat. Most az F1 egyik vezéralakja, Ross Brawn is megszólalt.

részletek

Button megkapta a magáét, amikor a McLarenhez szerződött

A Brawn GP-ből gyári Mercedesszé átalakuló istálló vezetői nagyon nem örültek, hogy a világbajnok a wokingiakhoz szerződik, ráadásul őrültnek is tartották Hamilton miatt.

részletek

Ross Brawn: Ilyet még én sem láttam soha

Szokásos futam utáni elemzésében méltatta a magyarországi verseny fordulatosságát, illetve Fernando Alonso, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton kiemelkedő teljesítményét Ross Brawn, Jolyon Palmer pedig az elsőkörös baleset okait mutatta be pilótaszemmel. Két neves szakértő véleménye következik a Magyar Nagydíjról.

részletek
Olvastad már?