Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 24. szombat

Brawn

Már a Honda visszatérését várja Ross Brawn

Csak egy év múlva száll ki a Formula-1-ből a japán motorgyártó, a sportszakmai főnök azonban már azt latolgatja, a 2026-os új szabályok mellett ismét beszállhatnak – a formulán dolgozó munkacsoportba is várja őket.

részletek

„Perez megérdemel egy helyet az F1-ben”

A mexikói pilóta két futamot kihagyott, mégis egyetlen pont a hátránya csapattársával szemben. Ross Brawn szerint nem is kérdés, hogy hol kellene versenyeznie jövőre. Mick Schumacherről is szót ejtett.

részletek

Ross Brawn is visszaszólt Hamiltonnak

Az F1 egyik vezére szerint Hamiltonnak magába kell néznie és elkerülnie az ilyen hibákat, akkor nem lesz semmi gond - tudja, hogy a csapat pontosan ezt is fogja majd tenni Szocsi után.

részletek

„2022-ben a mezőny fele bajnoki esélyes lesz”

Az új technikai szabályok bevezetésével és a költségplafon beérésével egy nagyszerű időszak vár a Formula-1-re, amiben öt-hat csapat esélyes lesz a bajnoki címre – jósolta a McLaren vezérigazgatója.

részletek

Brawn: Albon elég jó munkát végez ahhoz, hogy megtartsa az ülését

Az F1-főnök Ross Brawn szerint a Red Bull pilótája remekül vezetett a Toszkán Nagydíjon, s az ott elért dobogós helyezés komoly önbizalomlöketet fog adni neki a folytatáshoz.

részletek

Brawn elmondta, mi kell a Ferrarinak

A csapat egykori technikai igazgatója szerint elsősorban megerősítésre van szüksége a gödörbe került istállónak. Ez kétségkívül időigényes folyamat lesz, de máskor is mentek el évek az építkezésre.

részletek

Binotto a Schumacher-érát másolná

A Ferrari F1-es csapatfőnöke nagyon fontos tapasztalatnak tartja, hogy a 2000-es évek elején is a maranellóiaknál dolgozhatott, s az akkor tanultak alapján vezetné vissza a sikerek útjára a gárdát.

részletek

Brawn felvetése volt a Rascasse-botrány

A Ferrari akkori második számú pilótája, Felipe Massa árult el érdekes részleteket Michael Schumacher 2006-os monacói időmérős botrányáról. A német egy év után ismerte be neki a tettét.

részletek

Brawn: Bottas hagyta kicsúszni a kezéből a győzelmet

Az F1 sportigazgatója szerint a finnek állt a zászló Mugellóban, éppen ezért nehéz lesz megemésztenie, hogy ismét vereséget szenvedett csapattársától, aki egyre jobban elhúz tőle a tabellán is.

részletek

Ross Brawn is magasztalja Gaslyt

A pályafutása első F1-es győzelmét megszerző francia pilóta hosszú utat járt be és Brawn vasárnap is Sainzra fogadott volna - Gasly azonban szerinte tökéletes, fenomenális munkát végzett.

részletek

Újra téma a fordított rajtrácsos futam ötlete

Az őrületes Olasz Nagydíjon felbuzdulva az F1 ismét nekiveselkedik, hogy átalakítsa egyes versenyhétvégék menetét. Komoly fegyvertény, hogy most már nincs szükség a csapatok egyhangú támogatására.

részletek

Brawn: Hamilton jobb, mint bármikor, Sainz már ideges

A futamgyőztes és a Renault teljesítményét dicséri a Formula-1 vezető alakja, a Ferrari spái produkcióját viszont borzasztónak nevezi: Carlos Sainz már biztosan ideges jövő évi kilátásait illetően.

részletek
Olvastad már?