Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 22. vasárnap

Brawn

Brawn: Vettel legyen a Ferrari prioritása

Ross Brawn szerint nagyon rosszul néznek ki az önbizalom nélküli Sebastian Vettel hibái, de a Ferrari részéről muszáj lesz rendezni a helyzetet, különösen 2020-ra.

részletek

Ross Brawn: Végre nyert a Ferrari!

Ross Brawn szerint kijárt már ez a siker Charles Leclerc-nek és nagyon jókör jött Mattia Binottónak, valamint a Ferrarinak is - biztos, hogy feltüzeli a fanatikus olasz rajongókat Monzára...

részletek

A csapatok 24 fős mezőnyt támogatnak, az F1 kevésbé

A csapatfőnökök örömmel fogadnák új riválisok érkezését, Ross Brawn szerint azonban egyelőre elegendő a jelenlegi 20 csapat, ha lesz is bővítés, arra csak 2021 után kerül sor.

részletek

Michaelre emlékeztette Mick Ross Brawnt

A pillanat, amikor Mick Schumacher felállt a dobogó legfelső fokára a Hungaroringen, régi emlékeket ébresztett fel Brawnban. Az F1 sportfőnöke szerint az ifjú német mostantól magabiztosabb lesz, de továbbra is időre van szüksége.

részletek

"Hamilton egy bajnok, és úgy is küzdött"

A Mercedes és Lewis Hamilton hungaroringi teljesítménye Ross Brawnt is lenyűgözte, a szakember elismerően beszélt a pilóta teljesítményéről és a csapat bátor stratégiai lépéséről.

részletek

Brawn: A Ferrarinak égető szüksége van a győzelemre

Az olaszok egykori technikai igazgatója pontosan tudja, nehéz időszakban hogyan növekszik a nyomás a Ferrarin belül, amit csak az tud feloldani, hogy végre megnyernek egy futamot.

részletek

Brawn: A kritizálók most megkapták

A Formula-1 a világ legjobb motorsportbajnoksága, jelentette ki Ross Brawn: nem csupán a Német Nagydíjat, de az eddigi versenyek legalább felét kiemelkedően izgalmasnak tartja.

részletek

Vietnámban kipróbálják, milyen pályán lehet jót versenyezni

A Hanoiban épülő versenypálya lesz az első igazi XXI. századi F1-es helyszín, amelyet nem titkolt céllal azért építettek meg, hogy a lehető legizgalmasabb futamoknak adjon otthont.

részletek

Fogadjuk el, a régi szép idők elmúltak

Üvöltő V8-asok apró, könnyű karosszériákban. Az előző évtizedben épült F1-es autókra manapság nosztalgiázva gondolunk vissza, pláne úgy, hogy Ross Brawn leszögezte, ezekhez a konstrukciókhoz soha nem fog visszatérni a sorozat.

részletek

Saját szabályain keresi a kiskapukat az F1

Egy szabályszegő csapatot alkalmaz a sportág vezetése annak érdekében, hogy minél előbb megtalálja a 2021-es szabályrendszer kényes pontjait - megelőzik azt, hogy az istállók találják meg ezeket.

részletek

Brawn: A gumikezelés a Ferrari legnagyobb baja

Az F1 vezető triumvirátusának egyike, Ross Brawn elmondta, mi szerinte korábbi csapatánál a legnagyobb baj. Úgy véli, a gumikezelési problémákat tökéletesen megmutatta az olaszoknál a hétvégi futam.

részletek

Brawn: Szokatlan nyomás nehezedik Vettelre

A Ferrari egykori technikai vezetője szerint az egyre mélyebb gödörbe csúszó Sebastian Vettelnek most minden korábbinál nagyobb szüksége van a támogatásra, amit minden bizonnyal meg is kap csapatától.

részletek
Olvastad már?