Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 4. hétfő

Brawn

Brawn: Michaelnek tetszene a mai Formula-1

A hétszeres világbajnok képes volt órákon át ülni és egyeztetni a mérnökökkel: egykori kollégája biztos benne, hogy a német élvezné a Formula-1 új érájának technikai kihívásait.

részletek

F1-Archív: Schumacher a legunalmasabb világbajnok

Így nyilatkozott a német egykori csapattársa, Eddie Irvine évekkel ezelőtt május 10-én. Ricciardo Verstappent intette, Ross Brawn rejtélyes rosszullétre panaszkodott, Coulthard pedig törött bordával versenyzett – ezek voltak a nap hírei a múltban.

részletek

Brawn: Jövőre hat sprint jöhet

Továbbra is rendkívül elégedett a tavaly kipróbált újítással az F1 sportért felelős igazgatója. A versenyzők által megfogalmazott kritikák pedig nem hatják meg.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Brawn: A régi autók borzalmasan teljesítettek

Elégedett az új szabályokkal a Formula-1 sportért felelős igazgatója. Ross Brawn kifejtette véleményét az első futamról, és úgy gondolja, a sportág végre túllépett a korábbi problémákon.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Brawn szerint lenyűgöző a Mercedes fejlesztése

Megkezdődött az utolsó szezon előtti teszt Bahreinben, ahol az első napon a többség a Mercedes oldaldobozaira figyelt. Az F1 sportért felelős igazgatója szerint egyelőre szabályosak az újítások.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Brawn: A csapatok oldják meg a delfinezést

Ross Brawn szerint a helyzet egyszerű, vissza kell venni a teljesítményből és megszűnik a jelenség, onnantól csak az szembesül vele, aki kockáztat.

részletek

Nagyon figyeli az F1, hogy ki merre fejleszt

Ross Brawn szerint az autót megálmodó csapat most is dolgozik, figyeli az adatokat és ha valamely csapat rossz irányba indul el a megoldásaival, akkor visszaterelik a helyes útra.

részletek

Brawn: Schumacher nem fog dominálni az idén

Bár az utánpótlás szériákban mindig a második szezonjában teljesített erősebben Mick Schumacher, az F1 technikai igazgatója szerint az idei esztendőben erre elég kicsi az esély.

részletek