Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

Brawn

Ross Brawn a stewardok pártján áll

A versenybíráknak sosincs szándékukban befolyásolni egy versenyt, jelentette ki az F1-es főnök, aki egy fociban megfigyelhető vitához hasonlította a jelenlegi helyzetet.

részletek

Brawn: Elúszni látszik a szezon a Ferrarinak

Nemcsak Charles Leclerc, de az olasz gárda sem érezheti jól magát a Monacói Nagydíj után. Ross Brawn hívta fel rá a figyelmet, hogy a Ferrari itt már csak harmadik erő volt a riválisai mögött.

részletek

Így került Hamilton a Mercedeshez

Az ötszörös világbajnok emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor megkeresték jelenlegi csapatától. Ross Brawn volt akkoriban a csapatfőnök, de először nem ő hívta fel Lewis Hamiltont.

részletek

Brawn: Binotto meg tudja menteni a Ferrarit

Az F1 sportszakmai igazgatója Mattio Binottót találja a megfelelő embernek a Ferrari irányba állításához. Szerinte az olaszokat ért hideg zuhany akár az előnyükre is válhat.

részletek

Brawn: Bottas végre felvette a harcot Hamiltonnal

Az FIA sportszakmai igazgatója örül annak, hogy egy teljesen kicserélődött, harcias Bottast lát az idei évben, aki nem második, hanem első akar lenni. De vajon a Mercedes is így gondolja?

részletek

Brawn: Van még ideje a Ferrarinak

Bár az elvárásokhoz és a téli teszten mutatott teljesítményhez képest kifejezetten gyengén kezdte 2019-et a Ferrari, de a csapat korábbi sikerkovácsa, a jelenleg a Liberty Mediánál ténykedő Ross Brawn szerint az olaszoknak van még ideje, hogy egyenesbe hozzák a szezonjukat.

részletek

Brawn: Nem ismétlődik meg újra 1992

A Mercedes elképesztően jól, három kettős győzelemmel kezdte az idei szezont, ami a Williams-Renault 1992-es dominanciájára emlékeztet mindenkit. Ross Brawn szerint azonban más a helyzet.

részletek

Brawn: A B csapatok az F1 jövőjét szolgálják

Ross Brawn védelmébe vette az olyan Haashoz hasonló csapatokat, akik külső forrásokból szerzik be versenyautójuk különböző részeit. A Formula–1 sportigazgatója szerint az amerikai istálló is azt bizonyítja, ez egy sikeres modell lehet a sport kisebb csapatai számára.

részletek

Brawn: Van hatása a szabályváltozásoknak

Ha Melbourne-ben nem is, de Bahreinben rendkívül izgalmas verseny alakult ki az előző hétvégén. Ross Brawn optimista, és szerinte a jó show elsősorban az új szabályok bevezetése miatt alakul ki.

részletek

Brawn: Bahrein vészcsengő volt a Mercedesnek

Két futam, két kettős győzelem a világbajnoki címvédő istálló számára. Mondhatnánk tökéletesnek is, ám Ross Brawn úgy véli, a Mercedes már rájött, idén a Ferrari gyorsabb autót épített.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

Brawn: Bomba ötlet volt a plusz egy pont

Remek versenyfutást láthattunk a leggyorsabb körért és az ezzel megszerezhető extra pontért Ausztráliában. Ross Brawn szerint tökéletes döntés volt bevezetni, felpörgeti a záró szakaszt.

részletek
Olvastad már?