Steward
Vaszilykó Péter
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 9. csütörtök

Brawn

Brawn: Ha nincs időmérőfutam, majd lesz más

Bár a Mercedes ellenszavazata miatt nem valósulhatott meg a formabontó terv, miszerint idén néhány versenyhétvégét egyedi lebonyolítással rendeztek volna, Ross Brawn szerint a két "egyforma" speilbergi futam is izgalmas lesz.

részletek

A Mercedes az aeroszabály miatt is panaszkodott

Ross Brawn beszélt erről - végül sikerült meggyőznie a csapatot arról, hogy ez nekik is jó lehet, ezt a rendszert pedig inkább az NFL-drafthoz hasonlította az esélykiegyenlítés helyett.

részletek

Sokáig nem lesznek nézők az F1-en

A szervezők semmiképp sem akarnak fejest ugrani a tömegrendezvények mélyvizébe, így az F1-es szezon első szakasza egészen biztosan zárt kapuk mögött fog lezajlani.

részletek

Csapatok távoztak volna, ha nincs költségsapka

Ross Brawn szerint akkora csapást mért az F1-re a világjárvány, hogy több szereplő erősen elgondolkodott a sorozatból való kivonuláson. A költségsapka bevezetése tartotta őket vissza.

részletek

Bahrein meglepődött, de készen áll az „oválra”

Még a pálya vezetőjét is váratlanul érte Ross Brawn néhány nappal ezelőtti felvetése, de megoldhatónak érzi, hogy a jóval rövidebb és meglehetősen gyors nyomvonalon versenyezzen az F1.

részletek

Kukázza a dobogós ceremóniákat az F1

A koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében sem pezsgőzést, sem díjátadást, sem verseny előtti pilótaparádét nem fogunk látni a nagydíjhétvégéken a belátható közeljövőben.

részletek

Frissítés: Így alakulhat az F1-es szezon második fele

Ross Brawn beszélt arról, hogy hogyan állhat össze az év - lehetnek beugró európai pályák, két bahreini nagydíj. A szezon vége már erősen körvonalazódik, csak a közepe lóg a levegőben.

részletek

Brawn: Komoly érdeklődők vannak a Williamsre

Ross Brawn szerint vannak jelentős emberek, akiket érdekel a Williams csapat megvásárlása és újra sikeressé tétele, ez pedig az új F1-es közegben csábítóbb lehetőség, mint korábban bármikor.

részletek

Az F1 maximálisan támogatja Hamiltont

A rasszizmus elleni küzdelemben teljes mellszélességgel a nyílt kritikákat megfogalmazó világbajnoka mellett áll a Formula-1 - tudtuk meg Ross Brawntól.

részletek

Új motorgyártó az F1-ben? Majd 2026-ban

A jelenlegi szabályrendszerben már senkinek sem érné meg beszállni, jelentette ki Ross Brawn. 2026 közelebb van, mint gondolnánk: 18 hónapon belül el kell kezdeni dolgozni az új formulának megfelelő motoron.

részletek

Eltérő gumikeverékekkel dobnák fel a második versenyeket

Bár a fordított rajtrácsos kvalifikációs futamok ötletét elvetették, Ross Brawn nem tette le róla, hogy valahogy megkavarják a duplázó helyszínek második versenyeit – a gumik jelenthetik a kulcsot.

részletek

Ezért tett keresztbe az F1-nek a Mercedes

Elmondta, hogy ő nyerni akar, ezért nem támogatja a fordított rajtrácsos ötletet. Brawn megértette, de sajnálja, hogy Wolff nem a nagyobb képet nézte.

részletek
Olvastad már?