Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 2. csütörtök

Brawn

Brawn: Adott esetben még 12 autóra sincs szükség

Miután egyre nagyobb bizonytalanság övezi az egész sportvilág további alakulását idén, így a Formula-1-ét is, végre megszólalt Ross Brawn, aki elmondta, nem lesz szükség 12 autóra egy versenyhez.

részletek

F1-Archív: Csúnyán leszerepelt az új időmérő

Unalomba fulladt a kiütéses formátum, kizárt, hogy Rosberg visszatérjen, Fisichella nyert, Brawn visszaszólt Dennisnek, Ecclestone a hatodik leggazdagabb brit: F1-es hírek március 19-ről.

részletek

Kemény: 18 verseny lehet 26 hét leforgása alatt

Jelenleg a koronavírus uralkodik a világban, a Formula-1 vezetői azonban készülnek a járvány lecsengése utáni időszakra. Ha nyártól beindul a nagyüzem, rettentően sűrű programja lesz az F1-nek.

részletek

F1: 17-18 futamos lehet a bajnokság

Ross Brawn beszélt az F1 terveiről, elképzeléseiről a 2020-as szezonnal kapcsolatban - augusztusban egymást érhetik a futamok, később kezdődő, de izgalmas idényre számít.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Brawn elmondta, miért tartott fél napig a törlés

Az F1 sportért felelős igazgatója szerint egész egyszerűen ennyi időbe telt, mire az összes érintett féllel egyeztetni tudtak, és úgy érzi, még így is elég jó munkát végeztek a körülményekhez képest.

részletek

F1-Archív: Elbúcsúzott egy legenda

Ross Brawn vallomása az ex-Honda F1-es csapat felvásárlásáról, Christian Horner nyerő tippjei, Robert Kubica bizakodó kezelőorvosa, Bernie Ecclestone fogadalma - az elmúlt 20 év legérdekesebb március 10-i F1-es hírei.

részletek

Brawn: Anyagilag a Netflix nem is adott nekünk sokat...

Bár a Netflix F1-tematikájú sorozatához csak töredékét fizette annak, amennyit egy klasszikus tévécsatorna letenne az asztalra a futamok közvetítéséért, Ross Brawn szerint ez nem hogy nem baj, hanem még jó dolog is.

részletek

Brawn a DAS-ról: Erről szól az F1

Ross Brawn szerint klasszikus F1-es történet az, hogy valaki előáll egy újítással, ami feszegeti a szabályok határait, a többi csapat pedig illegálisnak tartja a megoldást. Őt lenyűgözte a rendszer.

részletek

Bajnokságon kívüli futam jöhet, ha nem engedik be a Ferrarit

Továbbra is bizonytalan, hogy hányat rendeznek meg az F1-es szezon első négy versenye közül, és hogy azokon jelen lehet-e az összes csapat. Ross Brawn ismertette a Liberty álláspontját, miszerint mindent megtesznek a futamrendezés érdekében.

részletek

Brawn: Lesz verseny Vietnámban

Ross Brawn szerint nem valószínű, hogy a Kínai után a Vietnámi Nagydíjat is törölnék a versenynaptárból a járvány miatt, mivel az F1 egyik vezetője szerint nem aggasztó ott a helyzet.

részletek

Brawn: A Williams problémája az F1 gondja is

Az F1 sportért felelős igazgatója, Ross Brawn szerint a Williams vesszőfutása a száguldó cirkusz problémája is, mivel az F1 nem engedheti meg magának, hogy elveszítsen egy ilyen patinás istállót.

részletek
Olvastad már?