Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Brawn

Áttörés: Zöld üzemanyagot fejlesztett az F1

Teljes mértékben megújuló üzemanyaggal állt elő az F1, ami radikálisan új irányba terelheti az autósportot és az autóipart. Az első adagot már le is szállították a négy motorgyártónak.

részletek

Brawn: Mick érkezése Michael tragédiájára emlékeztet minket

A hétszeres F1-es világbajnok némettel legendásan jó kapcsolatot ápoló szakember izgatottan várja az ifjú Schumacher debütálását, de azt kívánja, bárcsak az apja is részese lehetne ennek.

részletek

Brawn eleinte aggódott a szahíri pálya miatt

Az F1 sportszakmai vezetője sokáig tartott a minden korábbinál rövidebb, ám annál rázósabb bahreini "külső" körtől, ami végül nagyszerű versenynek szolgáltatott helyszínt.

részletek

Brawn: Russell világbajnok alapanyag

Az F1 motorsport-igazgatója is csak szuperlatívuszokban tudott beszélni a fiatal brit mercedeses beugrásáról: a szakember szerint a végeredmény ellenére nem kell csalódottnak lennie a pilótának.

részletek

Brawn: A Racing Point gondolkodjon el a döntésén

Ross Brawn szerint tragédia lenne, ha Sergio Pereznek nem jutna F1-es ülés 2021-ben és a Racing Pointnak át kellene gondolnia azt, hogy kiteszik őt a csapatból Sebastian Vettel kedvéért.

részletek

Brawn nem értette a tüzet a balesetnél

Ross Brawn szerint meg kell érteniük, hogy mitől keletkezett ekkora tűz és azt is, hogy miért tört ketté az F1-es autó - persze van annak egy határa, hogy mit lehet kontrollálni.

részletek

Ross Brawn: Az ilyen baleset normál esetben halállal végződik

Alapos vizsgálatot ígér a Formula-1 sportfőnöke a Grosjean-baleset kapcsán. A szétnyíló szalagkorlátot aggályosnak érzi, de az autó biztonsága – és a halo – jelesre vizsgázott Brawn szerint, a beavatkozók pedig példamutatóan cselekedtek.

részletek

Ross Brawn is ifjabb Schumachernek szurkol

Az F1 sportszakmai vezetője nem titkolta reményeit Michael Schumacher fiával kapcsolatban, aki jövőre várhatóan bemutatkozik a királykategóriában.

részletek

Brawn: Hamiltonban még van 3-4 év

Ross Brawn szerint egy jó pilóta mindig jó autóban ül - Hamilton és a Mercedes is kivételes és jelenleg nem lát senkit, aki képes lehet legyőzni a regnáló világbajnokot.

részletek

Hamilton: Brawn volt, aki meggyőzött

Bár először Niki Lauda vette fel vele a kapcsolatot, végül Ross Brawn volt az, aki Lewis Hamiltont a Mercedes formálódó alakulatához csábította. A hétszeres világbajnok visszaemlékezett a döntésére.

részletek

Hamilton és Schumacher „istenadta tehetség”

Az F1 mindkét hétszeres világbajnokát kivételes képességekkel bíró pilótának tartja Ross Brawn, aki hálás azért, hogy karrierje során a brittel és a némettel is együtt dolgozhatott.

részletek

Brawn: Pereznek helyet kell kapnia a Formula-1-ben

Az F1 sportért felelős igazgatója szerint egyenesen tragédia lesz, ha Sergio Pereznek jövőre nem jut hely valamelyik csapatnál. A mexikói szerint ő megtette a magáét az ügy érdekében.

részletek
Olvastad már?